Gå til innhold

Franken

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Brekstad

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Franken sine prestasjoner

Nykommer

Nykommer (1/7)

  1. Fikk tilbake nøkkel til min Discovery 3 - 2006 mod - etter å ha fått satt på ny innfatning da denne var utslitt. Nøkkelen så meget bra ut og leverandør forsikrer at de tester både kretskort og batteri før de sender tilbake, men fjernkontrollen var tilsynelatende helt død. Reklamerte hvorpå leverandør umiddelbart tok nøkkel tilbake og re sjekket samt skiftet batteri igjen før de sendte den tilbake (kostnadsfritt) - fortsatt null respons på fjernkontrollen. Reservenøkkelen min fungerer, så det utelukker at noe er galt med bilen. Noen som har tips om hva som kan gjøres? Antar at kanskje en reprogrammering må til, men da snakker vi om spesial instrument (key reprogrammer) og sikkert store summer?
  2. Ok, takk for respons. Antar det er innpress som ikke passer da - bremseskive som tar borti?Eller er navet på d3 for stort i diameter, siden man må bruke sentreringsringer ved bytte andre veien; fra d3 til p38 - noen som vet?
  3. Noen som vet om d går greit å bruke hjul fra P38 på 2006 mod D3? 255/55 R18.
  4. Hei, er interessert i felgene du har lagt ut, har du dem enda? Er i Bergen denne lørdagen (8 sept) - kommer gjerne å ser på !?

    Mvh

    Frank Knutsen

    mobil:90633917

  5. Hei, har du fortsatt felgene? Er på jakt etter 255/60-R18 til min D3. Er i Bergen i dag.
×
×
  • Opprett ny...