Jump to content
LRforum

espens

Members
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

About espens

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Location
  askøy

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ja- da blir vel det enkleste å fylle garagen med øl og lokke en med sveiseapparat til å komme..
 2. Hei Jeg holder på å skifte calipere framme på defender 110- mod 00, første gikk greitt... Boltene på neste var runde, den ene fikk jeg baket på en 1/2 tomms pipe på, så den kom. Neste er helt rund, men hodet på disse boltene er såpass tykke at det må jo ta lang tid å borre dem ut. Noen som har tips?
 3. espens

  Dører

  Hei. Jeg har en defender 01 mod, td5. Nye sidedører til min defender, men kan jeg sette puma dører inn i min td5? Vet man må modifiserte innerdelen, men det store spørsmålet er om ytterdelen passer?
 4. Da er lyktene ankommet garagen, men er det noen høyre-venstre lykt? Jeg klarer ikke å finne noe på lyktene som tilsier at den ene skal være på venstre eller høyre side..
 5. et par spørsmål, dette er halogen, vil bt kunne finne på å underkjenne dissse? LHD eller RHD- er det ikke bare å evt bytte om lyktene?
 6. lysforsterkerkit ligger i garagen klar til montering, men planen var å ha "gamle" glødepærer. men har du en anbefaling til nye hovedlys?
 7. Hei Godtfolk Jeg tror det er på tide med nye hovedlys til tanksen. Men jeg vil ha gammeldagsopplegg med glødepære. Innrammingen skal være av glass og kuppelen inni skal være av metall. https://bearmach.com/headlamp-bezel-stc3018 https://bearmach.com/headlamp-body-stc1613 https://bearmach.com/lamp-lens-screw-kit-bk-0192 https://bearmach.com/headlamp-adjuster-stc3368r https://bearmach.com/headlamp-unit-h4-rhd-suitable-for-land-rover-and-rrc-vehicle-stc1209 Men er det noen kvalitestforskjeller på lyktene- er wipac sine bra lykter? og headlamp body, siden det er varme i lyktene, så bør det være den åpne utgaven og ikke den lukkeede- eller? noen annet jeg har glemt? -espen
 8. ja, takk takk- jeg trodde virkelig ikke at jeg hadde ac på bilen..
 9. hei Godfolk- jeg har en defender td5-01 mod der har jeg - idet jeg tror er oil pipie cooler- se bildene - den metallfargete røret som går på tvers av fronten til radiatoren. Den er koblet til den som går bak motoren. Den er satt sammen med en aluminiumsklump som skruen går inn i, men gikk ikke ut... Når jeg leter etter oilpipe cooler til defender, finner jeg mange men jeg finner bare de som har skruer, og ikke de med denne al-klumpen. Så, er det noe som ikke er orginalt eller er jeg bare helt på villspor
 10. Er det lov å spørre hvor du bestilte ifra og om det ble så dyrt som først tenkt?
 11. jo men de sender dørene beskyttet med tynn skummgumm under transporti, så det er nesten dømt til å være merker når du får dem
 12. espens

  Ladespenning

  Plages tydeligvis både med bil og data Hvis man ønsker en større/kraftigere dynamo- er det slik at man må sveise/borre for å få den til å passe- eller finnes det en som er bare å skru rett på? Jeg finner kraftigere dynamoer, men jeg vet ikke om de passer eller ei..
 13. espens

  Ladespenning

  Ok, ny dynamo må det bli. Hvis man planlegger 2 batterier, skal man gå for en kraftigere dynamo eller er det bare tøys og tull?
 14. espens

  Ladespenning

  Ok, hvis den er for høy så er alternativene 1. Ny dynamo eller sjekke den gamle 2. Ny laderegulator i nærheten av dynamoen-- tror jeg 3. Batteriskiller og kjøpe ett batteri til? Ikke helt i rekkefølge etter hva man bør begynne med, men er jeg på villspor?
 15. espens

  Ladespenning

  Jeg måler på batteriet, over polene. Det forrige batteriet tok kvelden men det så ikke alt for gammelt ut. En mulig grunn er at landingen er for høy og at batteriet "koker".
×
×
 • Create New...