Gå til innhold

espens

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    askøy

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

espens sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Er det meningen at den skal kolapse- at pinnen skal bli kortere slik som ved en kollisjon eller må man lage nok plass på begge sidene?
  2. Hei. Defender td5 00 Noen som har ett sjørøvertriks for å få av denne? Den vil bare ikke av og jeg er litt redd for å ødelegge den al biten som er på toppen..
  3. men hva med dhl eller liknende, hva kommer de på- eller blir de bare mye dyrere enn en kontainer? jeg mente jeg snakket med lr butikk i danmark og de skulle ha ca 3000 for transport for en ramme
  4. hei fått det godkjent eller? espen
  5. Hvem er det som holder til på Grefsenkollen? Men ser det ut som at det er denne dokumentasjonen BT er på jakt etter?
  6. https://www.johncraddockltd.co.uk/kvd500730-m-defender-110-td5-chassis-frame-galvanised-marshlands.html Hei Godtfolk. defender td5-2001 Tenkte jeg bare skulle bytte halve chassiset, men etter å ha ventet i et par mnd på delen og etter å ha puttet et kamera inn i chassiset i front, så er det bare å erkjenne å bytte hele greia. Etter å ha sett litt rundt, så tror jeg at bt krever papirer som sier at chassiset er bygget på originalmaterialer eller orginalmål , for å godkjenne byttet. Da har jeg funnet denne, der sier de "The Marsland Defender chassis manufactured by GKN Wheels & Structures, supplied with an insurance accepted GKN Certificate of Authenticity confirming the chassis are constructed using the same materials, processes and quality control techniques as were stipulated at the time of original equipment manufacturer. Type approved and crash tested." Er det dett bt er på jakt etter? Jeg finner billigere galvanisert chassis til td5, men ikke med de nødvendige papirene. Eller er det noen som har et forslag?
  7. Han - britannica restauration- canadieren på YouTube som skrur på defendere, han har flere videoer der han skifter pokal og han går igjennom alle pakningene og div ting man må passe på. Absolutt nyttig
  8. Hei Godtfolk. Jeg har bestilt en ny halv ramme til min td5, 01, -God mann til å sveise er ordnet, endel nye skruer er bestilt. Men er det noe jeg bør tenke på eller ordne mens jeg er igang? -espen
  9. ja- da blir vel det enkleste å fylle garagen med øl og lokke en med sveiseapparat til å komme..
  10. Hei Jeg holder på å skifte calipere framme på defender 110- mod 00, første gikk greitt... Boltene på neste var runde, den ene fikk jeg baket på en 1/2 tomms pipe på, så den kom. Neste er helt rund, men hodet på disse boltene er såpass tykke at det må jo ta lang tid å borre dem ut. Noen som har tips?
  11. espens

    Dører

    Hei. Jeg har en defender 01 mod, td5. Nye sidedører til min defender, men kan jeg sette puma dører inn i min td5? Vet man må modifiserte innerdelen, men det store spørsmålet er om ytterdelen passer?
  12. Da er lyktene ankommet garagen, men er det noen høyre-venstre lykt? Jeg klarer ikke å finne noe på lyktene som tilsier at den ene skal være på venstre eller høyre side..
  13. et par spørsmål, dette er halogen, vil bt kunne finne på å underkjenne dissse? LHD eller RHD- er det ikke bare å evt bytte om lyktene?
  14. lysforsterkerkit ligger i garagen klar til montering, men planen var å ha "gamle" glødepærer. men har du en anbefaling til nye hovedlys?
×
×
  • Opprett ny...