Jump to content
LRforum

espens

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

About espens

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Location
  askøy

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. espens

  Ladespenning

  Ok, hvis den er for høy så er alternativene 1. Ny dynamo eller sjekke den gamle 2. Ny laderegulator i nærheten av dynamoen-- tror jeg 3. Batteriskiller og kjøpe ett batteri til? Ikke helt i rekkefølge etter hva man bør begynne med, men er jeg på villspor?
 2. espens

  Ladespenning

  Jeg måler på batteriet, over polene. Det forrige batteriet tok kvelden men det så ikke alt for gammelt ut. En mulig grunn er at landingen er for høy og at batteriet "koker".
 3. Hei. Jeg har en defender 01 mod, td5. Har akkurat satt i nytt batteri, da det forrige tok kvelden. Jeg har sett litt rundt, men hva skal ladespenningen være? Med nytt batteri så ligger den på 15v, og jeg tror det kan være litt høyt.
 4. espens

  nye bremser

  Kanskje litt uklar i spørsmålet; Når det gjelder f.eks nye dører, så er jeg med at der forskjell på enkelt stål eller galvanisert stål, med og uten aluminiumsflak. Men jeg skjønner ikke hva som blir bra bremser. Jeg kan sikkert få bremseskiver fra 200kr/stk til 2000kr/stk, men hva er forskjellen? Stopper man bedre med dem til 2000kr/stk eller betaler man 1800 kr i pynt for å f.eks få den rette fargen? Eller er det størrelse det går i- jo større bremseskiver- jo bedre- men jeg tror ikke det. Bremseklosser er og det samme,- stor forskjell i pris på billigst til dyrest- hva er det som er en bra bremseklosse? Calipere- blir det bedre med 2 stempeler enn bare ett stempel pr caliper? Er dyre calipere bedre enn billige- siden stempelet virker raskere eller får høyere trykk på klossen? espen
 5. Hei Jeg tror det er på tide med nye bremserforand til min defender ,td5,2001. Da tenker jeg caliper, skiver og klosser. Men her er mye å velge imellom, ser noen calipere har 2 stempel andre bare ett, og er det egentlig noe poeng i ventilerte bremseskiver? Stopper de bedre eller er det bare at de ikke blir like fort varm? Noen norske nettbutikker har gode priser, men får man det som passer? Eller er det best å hente alt fra Øya, der man er sikrere på at man får noe som passer? Eller egentllig - er det noen som har ett bra kit å anbefale? -espen
 6. Litt på siden, men hvor kjøper man en slik oppvarmet rute, det er vel ikke det smarteste å få sendt i posten.. Hurtigruta eller carglass leverer og skifter frontrute, er de billig og grei? Oppkoblingen etterpå, er det samme hvilket kit man kjøper eller er det kvalitetsforskjeller?
 7. hei er det vansklig å skifte sentrifugalfilter, er det noe ferske amatører kan komme unne med? espen
 8. http://funrover.com/tips-guides/funrover-land-rover-factory-paint-guide/ Hei Godtfolk Jeg har en 2000 defender 110 td5, som jeg skulle fått lakket en ny bakdør til, men hvilken farge har jeg? Etter å ha sett på linken over, som jeg fant i en annen tråd her, så tror jeg at jeg har woodcote green, lrc 623, men stemmer det? og ja, bilen trenger en vask..
 9. espens

  Bakdør

  Jeg har og en td5 2000 modell, og bakdøren er overmoden for utskiftning, så det virker som samme type bil med samme problemmer. Bestile du med eller uten nytt vindu? Så er det denne delte døren da (safaridør?) spiller det enentlig noen trille, for på min dør virker det ikke som det er pga av skjøten at døren har rustet i stykker.
 10. espens

  Bakdør

  Hei. Jeg trenger ny bakdør til defender en, men valget står mellom vanlig eller galvanisert. Men jeg er ganske fersk, så jeg lurer på om det er vits med galvanisert eller ei- det høres jo fornuftig ut. Jeg tenkte å bestille fra sp4x4, noen som har erfaring med de dørene?
 11. Fant du ut av noe- jeg kunne tenke meg det samme, men jeg har ingen erfaring.
 12. Sliter med det samme, men hvem er ews?
 13. ok takk. men da kan man bestille og bare montere nye bakseter eller må man be om lov hos biltilsynet?
 14. Hei Jeg vurderer å kjøpe en defender, men jeg har ett par barn-så ett skikkelig baksete med nakkestøtter er et must. Har lett litt rundt, men hva koster et baksete til en defender og kan man bare skifte baksete uten å måtte en tur innom biltilsynet?
×
×
 • Create New...