Jump to content
LRforum

Skjegget

Members
 • Content Count

  139
 • Joined

 • Last visited

About Skjegget

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Location
  Vennesla

Recent Profile Visitors

516 profile views
 1. Stiv pris Uansett, noe slikt vil vel ikke la seg registrere her til lands...
 2. Sorry, ser jo nå at det er flere registreringer der som er feil.. da går teorien om feilregistrering bort.
 3. PS: Det kan også være en glipp av mannen bak tastaturet da km stand ble registrert. Har selv en 78 modell Mini, hvor siste siffer i km stand er 100m, altså ikke en del av km stand. Ett Oslo verksted tok med dette, og resultatet ble: Det ble 2 stk feilregistreringer, da jeg var på etterkontroll dagen etter (fastfix ). La ikke merke til feilen før ettpar dager etterpå, stakk innom verkstedet hvor jeg fikk beskjed om at dette var "umulig" å rette opp i, så måtte bare bli slik. Så da står det vel en SVV mann å hugger disse nummerne inn i stein på bakrommet en plass...
 4. Da er dør & swing away bestilt Frakt kom på 126GBP.
 5. Fornøyd med siste Finn.no kjøp, solid galva fottrinn!
 6. Godt poeng kjartanb, skal gruble litt på det. Har jo en ubrukt AC kompressor på bilen nå, mener jeg så noen bygge den om til luftkompressor?! På den andre siden blir det litt nakent bak der uten reservehjul..sånn rent estetisk
 7. Monterte "rear wing stay" igår, da de gamle var saltet til døde. Ble tjukke alu varianter fra YRM med SS bolter. Må si jeg liker YRM altså..
 8. Jepp, har tvangstanker på det der så blir gjerne 6... Spurte SP4x4 om de leverer døra med hull - men siden jeg stilte flere spm, så ble visst det for mye å kunne svare på. Velvel, ser jo det når døra dukker opp.
 9. Bra jobba & flott tråd - du har jo pløyd igjennom mesteparten av de store jobbene på denne bilen nå!
 10. Takk for tips og erfaringer. De første nevnt ser fine ut, men prisen er for høy synes jeg. Siden Britpart også tydligvis fungerer bra (takk tiopet), så gjør nok Bearmach det også - ser nokså like ut. Kjøper ny dør og hengsler, så derfor vil jeg ha en swing away også for å fjerne vekta fra døra. Ser hengslene jeg har nå er nokså romslige..
 11. Gratulerer med flott bil! Godt den ble i slekta, det tilfører en ekstra dimensjon med historie rundt bilen.. Vær obs på at du kan få mangel på neste EU ved feil antall seter.. jeg fikk det pga cubby boks.
 12. Hei, før jeg handler - noen som har erfaring med Bearmach sin "swing away" reservehjulsholder? Ser Mantec har en noe mer elegant variant, men har lest om vibrasjoner i stempel festet på disse..dessuten har ikke sp-4x4 denne. https://www.sp-4x4.com/DEFENDER_90_110_SWINGAWAY_SPARE_WHEEL_CARRIER_BA1_p/ba132.htm
 13. Har hatt samme problem før på Minien min, utifra bilder ser motorene ganske like ut..er vel engelsk kvalitet begge deler.. Problemet på Minien var at bryteren var litt for løs i festet..så tappen/bryter ikke kom langt nok inn. Ble en kjapp fiks med strips rundt for å klemme bryter skikkelig inntil. Fungerer fortsatt..
 14. Takk for info om releet, må bestille meg ett sånt Har du målt bryter på motoren?
 15. Hvordan skal du justere intervallet i praksis da? Må du inn med en annen bryter ett sted?
×
×
 • Create New...