Gå til innhold

talstadheim74

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Bergen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

talstadheim74 sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Helt fantastisk!! Jeg fant en ledning som hadde ligget og gnagd inntil demperen. Loddet den sammen og alt fungerer!! Takk skal du ha!!
  2. Takk skal du ha. Jeg har begynt letingen i det området, men ikke funnet noe ennå.
  3. Jeg har en 2008 D3 som har problemer med håndbremsen. Det er ingenting som skjer når jeg aktiverer håndbremsen. Jeg får opp feilkode U2002-01 Permanent "switch general electrical failure". Jeg har skiftet bryteren inni bilen og håndbremsenheten er nesten ny og fungerer. Derfor mistenker jeg at det er brudd i ledningsnettet eller dårlig kontakt ved en kontaktplugg ett eller annet sted. Er det noen som vet hvor kablene og kontaktene er plassert fysisk? Det er vanskelig å følge ledningnettet rundt i bilen....
  4. Takk for tips. Har vært opptatt med annet i dag, men skal forsøke i morgen
  5. Ja, jeg skal forsøke bremsebryteren som neste trinn i feilsøkingen. Håper på den.
  6. Nå har jeg ladet batteriet og forsøkt å slette feilmeldingene, men samme feilene ligger inne. Her er en video av en som justerer/fester styringssensoren. Kan det være en løsning?
  7. Hei, Takk for svar! Batteriet er bare 1 år gammelt. Derfor har jeg tenkt at det bør være godt nok. Jeg skal forsøke som du sier å koble det ut av bilen og kjøre en vedlikeholdslading på det. Krysser fingrene for at det hjelper.
  8. Hei, Jeg har en 2008 DISCO 3. For noen dager siden så fikk jeg "park break falt" noen ganger, men forsvant igjen. Når jeg så startet opp bilen senere fikk jeg "park break falt" og HDC falt system" samtidig. I tillegg så kjører demperne seg helt ned "lowering suspension". Jeg får gule lys på bremser, ABS og terreng. Jeg har kjørt diagnose og får feilmeldinger på "All terrin controle moduler". Se vedlagte bilder i PDF. Jeg har sjekket batteriet som er ok og det lader til 14,1v. Er det noen som har vært borti dette tidligere?? Bilder til LRFORUM.pdf
  9. Tusen takk for svar folkens! Jeg tror dere har rett i dette med wiren. Jeg oppdaget i går at når jeg holder gearspaken bakover så fungerer alt som normalt.
  10. Jeg har en 2008 discovery 3 De siste dagene har girkassen begynt å oppføre seg unormalt. Når jeg går fra reverse til drive så går den noen ganger ikke i gir. Det samme skjer tidvis når jeg har bremset ned og skal begynne å akselere igjen. Bilen står da bare og ruser i fri. Det hjelper å legge den fra drive til sport. Ved en anledning har jeg sett feilmeldingen "transmission fail" Er det noen som har erfaring med dette?
×
×
  • Opprett ny...