Jump to content
LRforum

Nomi83

Members
 • Content Count

  98
 • Joined

 • Last visited

About Nomi83

 • Rank
  Aktiv Medlem

Profile Information

 • Location
  Oslo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Er ute etter å oppgradere særtrekkene i min D3 til D4. Men også interessert i dørtrekk til D3.
 2. Fortsatt til salgs. Prisen blir vi nok enige om. Så at en annen la ut et ratt for 1500kr, så jeg tenkte rundt 1000kr.
 3. Hei, Har sett gjennom sidene til AdvancedFactors og laget meg en liste over deler til min D3 (2007-modell). Jeg ønsker å ha bilen over lengre periode, og tenker at jeg skal bytte ut ting før de ryker. Det som er gjort hittil på bilen har vært gjort når ting har ryket. Jeg kjøpte bilen i fjor og har fått byttet begge reg.reim, oljepumpe, vannpumpe og viftereim. Enkel service med olje-, oljefilter og dieselfilter tar jeg selv. Luftfilter og pollenfilter er også skiftet. I tillegg ønsker jeg p flushe girkassen (dette har vært på planen siden jeg kjøpte bilen, og skal gjøres i år). Det jeg er usikker på fra delelisten min er om jeg har uteglemt noe, og hva som passer å bytte samtidig. Foreløpig ser listen slik ut: Drivaksel foran H/V Drivakselmansjett foran Drivaksel bak H/V Drivakselmansjett bak Mellomaksel foran Mellomaksel bak Nedre bærearm foran Øvre bærearm foran Stabilisatorlink foran Stabilisatorlink bak Nedre bærearm bak Øvre bærearm bak Nederste rattaksel Øverste rattaksel
 4. Takk for tipset. Sjekket og jeg har rear open diff. Så da er det standard.
 5. Hvordan kan en sjekke om bilen har standard eller e-diff? Gjelder en D3 2006/2007 modell.
 6. Selger lokket/ toppen til armlene til en D3, med svart skinn. Låsen er knekt slik at den ikke låser seg. Bilder kommer.
 7. Jeg har byttet ratt på min Disco og selger den gamle. Jeg fikk ikke cruisekontroll til å fungere tidligere, og nå fungerer den. Så mulig det er noe med kontakt eller kabling som ikke funker.
 8. Fremdeles på utkikk
 9. Da fikk jeg det til i dag. Takk for tilbudet.
 10. Jeg har ikke fått til enda... Hvor i landet holder du til?
 11. Ingen som skal selge?
 12. Nomi83

  Bytte ratt

  Jeg fant et bilde på nett med mål på verktøyet. Skal få målt verktøyet fra Biltema og sammenligne.
 13. Nomi83

  Bytte ratt

  Har sett videoen fra PowerfulUK. Men får det likevel ikke til. Er det nødvendig å bestille verktøy fra dem? Eller finnes det noe annet som gjør samme nytten?
 14. Da er det på tide med en ny oppdatering: Solfilm Prøvde med på bakruta i dag med solfilm fra Biltema. Synes det ble et ok resultat, gitt at jeg hadde litt dårlig tid og det var første gangen. Prøver meg på flere ruter, alternativt tar jeg det proft. Ledningsnett tilhengerfeste Jeg hadde tilhenger uten kontakt. Satt inn ledningsnett. Var en ok jobb. Ratt Har fått tak i ratt som ser bedre ut enn min. Men sliter med å få av airbag. Dekk/ felger Kjøpt "nye" dekk til bilen, og ved omlegging viste det seg at felgene mine var skeive. Så nå er det leting etter felger i 20". Har også bestilt lakkpenn til å ta småting, samt at neste på lista er å ta bort det orange fra lys foran. Bilder kommer.
 15. Holder på å bytte ratt, men sitter fast på første trinn. Jeg klarer ikke å få løs airbagen. Noen som har gode tips til meg? Tatt av + pol på batteri, ventet 10 minutter. Også prøvd å få av airbag med verktøy kjøpt fra Biltema. https://www.biltema.no/bil---mc/bilverktoy/verktoysett/plukke--og-rissekroksett-4-stk-2000042080 Men jeg får ikke til å løsne airbag. Det ene problemet er også at verktøyet fra Biltema er dårlig og løsner fra håndtaket når jeg drar i det.
×
×
 • Create New...