Jump to content
LRforum

Nomi83

Members
 • Content Count

  91
 • Joined

 • Last visited

About Nomi83

 • Rank
  Aktiv Medlem

Profile Information

 • Location
  Oslo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fremdeles på utkikk
 2. Jeg har ikke fått til enda... Hvor i landet holder du til?
 3. Ingen som skal selge?
 4. Nomi83

  Bytte ratt

  Jeg fant et bilde på nett med mål på verktøyet. Skal få målt verktøyet fra Biltema og sammenligne.
 5. Nomi83

  Bytte ratt

  Har sett videoen fra PowerfulUK. Men får det likevel ikke til. Er det nødvendig å bestille verktøy fra dem? Eller finnes det noe annet som gjør samme nytten?
 6. Da er det på tide med en ny oppdatering: Solfilm Prøvde med på bakruta i dag med solfilm fra Biltema. Synes det ble et ok resultat, gitt at jeg hadde litt dårlig tid og det var første gangen. Prøver meg på flere ruter, alternativt tar jeg det proft. Ledningsnett tilhengerfeste Jeg hadde tilhenger uten kontakt. Satt inn ledningsnett. Var en ok jobb. Ratt Har fått tak i ratt som ser bedre ut enn min. Men sliter med å få av airbag. Dekk/ felger Kjøpt "nye" dekk til bilen, og ved omlegging viste det seg at felgene mine var skeive. Så nå er det leting etter felger i 20". Har også bestilt lakkpenn til å ta småting, samt at neste på lista er å ta bort det orange fra lys foran. Bilder kommer.
 7. Holder på å bytte ratt, men sitter fast på første trinn. Jeg klarer ikke å få løs airbagen. Noen som har gode tips til meg? Tatt av + pol på batteri, ventet 10 minutter. Også prøvd å få av airbag med verktøy kjøpt fra Biltema. https://www.biltema.no/bil---mc/bilverktoy/verktoysett/plukke--og-rissekroksett-4-stk-2000042080 Men jeg får ikke til å løsne airbag. Det ene problemet er også at verktøyet fra Biltema er dårlig og løsner fra håndtaket når jeg drar i det.
 8. Britcar sender til Norge, så da er det løst.
 9. Hei, Hvor pleier folk å kjøpe lakkpenn? Jeg har noen flekker jeg skulle tatt. Finner en del som selger i UK, men som ikke sender sånt ut av landet.
 10. Da ble det Latitude Sport 3 dekk på meg i dag. Men et nytt problem dukket opp: felgene er skeive. Så nå blir det leting etter felger, helst originale.
 11. På utkikk etter felger, helst uten dekk.
 12. Noen i Oslo-området som har tilgang til omleggings- og avbalanseringsmaskin?
 13. Hei, Vurderer å kjøpe nye dekk til min D3. Ser at ovennevnte dekk selges med Tesla Model X, og at mange har lagt ut disse på finn. Dimensjonen jeg ser på 275/45-20, da det er denne dimensjonen jeg har på bilen i dag. Jeg kjører for det meste på asfalt i Oslo. Noen som har erfaring med disse dekkene? Bør jeg styre unna eller er det ok dekk?
 14. Hei, Noen som har verktøy til å ta ut airbag på disco 3? Oslo-området.
×
×
 • Create New...