Gå til innhold

SiggenRRC

LRF Society
  • Innlegg

    886
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av SiggenRRC

  1. SiggenRRC

    Td5 15p

    Kjøpte ny topp fra AmC / Turner. Var bøyd ventilføring. Så ikke dette, men en vippearm knakk plutselig. Rev av toppen og da hadde ventilen knekt og lekt seg godt mellom stempel og topp.
  2. SiggenRRC

    Td5 15p

    Er på jakt etter en TD5 15P eller kun blokk. Hadde et relativt godt havari kan man si…..
  3. Kan vel i værste fall flytte over clutchhus?
  4. Har en R380 kasse fra en Defender liggende i Lommedalen. PM meg
  5. Skal være stål på den der, så det er byttet med et D1 gulv. De var også kortere, derav den platen uten profil på enden der. Får da enda håpe det ikke er TEC-7 som @lafterolf nevner. Bare å borre opp naglene, og krysse fingrene ang. Å ta det vekk
  6. _KANSKJE_ jeg har liggende, om ikke ville jeg faktisk anbefalt å dratt til TESS på rud i Bærum for presse opp nye slanger.
  7. SiggenRRC

    Motor kjøpes

    Er på jakt etter en 3.5 V8’er. Motor blr være komplett foruten dynamo osv. gjerne med forgassere. Standsmessig er eneste kravet st det komp. På motor. 3.9 motoren kan også fungere.
  8. Har det du trenger @Elvehundre la oss ringes i morgen
  9. SiggenRRC

    LR-deler

    På jakt etter følgende; To sett med seter foran til Defender. 3.5 v8’er helst komplett, eneste krav til tilstand er at den går «rundt».
  10. SiggenRRC

    Defender 90 V8

    Ønsker å kjøpe original 90 m/ V8. Original som i at den ble levert med V8’er fra fabrikk. Skilt, rust, manglende EU osv. er ingen problem. Eller 110 V8’er.
  11. Primært prosjektbiler. Samme hvor mye rust / skavanker dem har. Om du har en serie er jeg mest interessert i pick-p versjonen! send meg en PM om du har noe du vil bli kvitt!
  12. Kommer en restaurert to-dørs til salgs til våren en gang. Totalrestaurering fra bunn til topp. Ikke en eneste gammel bolt. 1986 mod.
  13. Har dessverre styret mitt for mye med dyser. Endte først med å lese av verdiene på feilssøkingsappparatet (IID-tool). På mitt verktøy fungerte det litt litt dårlig å lese av, endte derfor med en «old-school» test hvor jeg tok en lekkasjetest på dysene; Har IID-tool og garasje i Lommedalen, sammen med det som trengs av verktøy ink. Bukk. Så hyl ut om du vil svippe innom en dag!
  14. Kan være det lekker fra simringen i bakant av cammen;
  15. Det lekker fra bakre kant av topplokket. Ikke ukjent feil, og bør utbedres / adresseres fort. Kan også sørge for at selve crossoverrøret ryker i flexen (heller ikke ukjent).
×
×
  • Opprett ny...