Jump to content
LRforum

SiggenRRC

LRF Society
 • Content Count

  749
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About SiggenRRC

 • Rank
  Hobbymekker

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Lommedalen

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Lommedalen

Recent Profile Visitors

1,003 profile views
 1. ... Og bra du poster løsningen /
 2. ai, det er aldri noe som heter «skal bare» eller «det tar bare 10 min» i denne verdenen. Fikk du løst andre siden i dag? Hva er bruksbilen egentlig, har du bilde @Elvehundre? Ja - det var steinflaks! Godt mulig jeg spør deg om en kurér mtp. Frakt - om det lar seg gjøre? Tusen takk for det! Pappaperm, godt med deler, og tid gjør seg Bilen / karosseriet ble i dag skilt fra ramma. Det var to lurebolter som jeg ikke hadde tenkt på, de satt jo selvsagt noe j***, men god med varme så kom dem også av etterhvert! Så da står den slik litt. Skal få sveist litt mer på kanalen venstre side. Da skal den males, og gjøres klart for å komme seg på ramma etterhvert. Ramma ser tilsynelatende svært bra ut. Har hamra og slått litt der jeg vet det ofte er mye rust, men det ser veldig bra ut (heldigvis). Har bestilt pakningssett til girkasse, og transfer. Skal pusse ned ramma, eller først fjerne alt - har ikke så mange støttebukker, men antar jeg tar bakre del først, og jobber meg fremover Skal få tatt noen bilder i morgo Ha en riktig fin dag folkens - og god påske!
 3. Da var jeg i mål med rustsveisingen, merk rust. Må sveise noen ting tilbake der dem hører hjemme, så skal innerskjermene foran settes på, men de justeringene der tar jeg ikke før alt annet er klart. Har lagt ut en annonse på kjøp av gulvtepper, og annet interiør, samt vinduer bak. Dette er nå ordna, alt av samme mann! Snakk om flaks, og takk til @Erik Iversen for den Her er bilder av skjønnheten; Det er selvsagt en del ting som gjenstår, som man ser på bildene... I morgen kl. 08.00 kommer den lokale bonden med løftebukken sin (traktor). Da blir det fult fokus på ramma - denne pusses ned, alt demonteres, og alt grunnes / males med epoxy-grunning.
 4. Prøver lykken igjen! La ut ønsket kjøpt på noen vinduer, og fikk napp... Nå er det neste på lista: Ønsker å kjøpe interiør i form av tepper, dørpaneler, og veggpanelene bakover. Samme med alt i bagasjerommet. Noen som vil selge? Er til en RRC 2-dørs
 5. Beklager lite utfyllende svar, måtte legge mini. 52’ vet jeg ikke om er billig eller dyrt, men et raskt søk ser jeg at man får en brukt kasse for 12500. Converter får du fra øya, så kanskje du havner på 17-18000 i deler. Da synes jeg 32 timer mye arbeid. Ligger nok på en 1.5 dag for å bytte kasse på de bilene.
 6. Det er friksjons-clutchen / E-clutch som gir feil. Sannsynligvis ikke software, men mekanisk. Må ned med kasse, og da er det like greit å bytte converter når man er så langt inne i jobben.
 7. Kom deg inn til Lommedalen @steinarnold så ser vi på den her Sikkert enkel feil, har noen bremselysbrytere på lager også!
 8. Takk det samme @telindnor! Du har vært effektiv selv, og gitt meg god motivasjon! Hyggelig med besøk i går @motom! Og hjertelig takk for belte-platene (?)! I går fikk jeg sveist inn ny komplett kanal (indre og ytre). Dette ble bra, fant et triks, som gjorde jobben veldig lett; 1. Skjær ut gammel kanal (borr ut punktsveis). 2. Skjær i stykker boltene for indre kanal (om de disse har rustet). 3. Fjern alt av gammelt stål på a- og b- stolpe. Sett inn nytt, gjør klart for ny kanal. og her kommer rosinen i pølsa; 4. Skjær ut gulvet foran (som du helt sikkert skal bytte om du gjør denne jobben). 5. Skru fast indre kanal. 6. Skyv ytre kanal igjennom brannveggen og la den gli innover på indre kanal. Fordelen med dette er at du da fint kan justere kanalen som man selv vil, og er lett å modifisere om man skulle trenge dette. Nå gjenstår «bare» hjørnet foran venstre før jeg hadde tenkt å løfte karosseriet. Satser på å få gjort det til helgen, om alt går som planlagt.
 9. Se der ja, det er noe slikt jeg trenger! Må montere inn seter, eller aller først borre opp hull til dem også. Her er en liten «morgen-oppdatering». Har fått kappet ut venstre kanal, både indre og ytre. Tenker å ha som mål å få gjort den klar til sveis etterpå, evt. Kun montert klart
 10. Supert, takk @gautes! Du kunne ikke tilfeldigvis hatt mål på hvor jeg borrer?
 11. Aha, ja - da blir det vanskelig. Skal undersøke om jeg ikke får tak i målene jeg også. Kjøpte Haynes sin «restoration manual», men den gir svært lite info. Omtrent ikke verdt papiret den er trykket på, hadde håper jeg kunne få tak i en del mål igjennom boken, men den gang ei..... Den forsterkningen antar jeg skal sveises med overlapp fra undersiden? Det må den vel, for å få kunne ha noe hensikt mtp. Tykkelsen på stålet?
 12. Pen motor å ha i en 2-dørs! Er den original, eller bygget om med kvassere kam osv?
×
×
 • Create New...