Gå til innhold

EAØ

Medlemmer
  • Innlegg

    120
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av EAØ

  1. Solgt Land Roveren.... Måtte ha flere seter så ble Allroad for noen år...........
  2. Av ren vane klarte jeg å trykke på håndbrekket istad, gikk fint av og på men hørte en liten ulyd. Et klunk. Men da er det kanskje håp:)?
  3. Bremsesko, fjærer osv ble byttet for 2 år siden når jeg overtok bilen. Men bilen står lenge omgangen pga jobb. Opptil 6 uker, og har merket vertfall høyre bak henger den litt noen ganger når jeg kommer hjem (bilen står ikke på brekk da seøvfølgelog) får krysse fingrene..
  4. Hei, hadde rygget Disco 4 2015 modell ned på båtslippen med båthenger, og i det jeg skal sette på brekket hører jeg en forferdelig hylelyd. Var mye mennesker og anleggsmaskiner rundt så var ikke helt sikker på om det var bilen min eller hva. Tok det deretter av og på igjen og en sterk hylelyd begge gangene og der sto bilen støpt med parkeringsfeil alarm i dashbordet. Etter å ha startet og stoppet bilen trykket mye og holdt på P-bremsknappen løsnet den med enda et høyt skrik og alarm forsvant. Har ikke turt og sette det på igjen enda men bilen skal på verlsted på torsdag. Noen som aner hva som skjer ? Og først og fremst priser på dette. Lokalverkstedet her ville ikke si så mhe før de hadde kikket på det..
  5. Hei, Startet bilen i sommervarmen her på sørlandet. Var sikkert 26-27 grader i solen. Startet Bilen og skulle flytte den 50 meter opp til garasjeanlegget for en liten spyling. Når jeg da stoppa merket jeg meg at motor gikk høyere på tomgang enn normalt samtidig som radiatorvifta gikk for full maskin. Ingen feilmeldinger eller noe, og etter 4-5 minutter gikk den tilbake til vanlig turtall. Regner jo med dette er en vanlig kjølefunksjon men har hatt bilen i 2 år og aldri merket dette før. Se film VID_20200615_163206.mp4
  6. Du kan dele disco 4 opp i 3 typer: 2010-2012 2012-2014: her kom hjulet som girvelger og ny entertainment display 2014-2016: Led frontlykter Har du råd,gå for en 2014-- modell så har du siste utgave Disco 4 før produksjonen gikk ut
  7. Oppdatering, hadde bilen på verksted og som dere sa, leddet på rattstammen var rustent og dårlig.. 3500.- for delen pluss arbeid. Men da blir det iorden imorgen forhåpentligvis
  8. Flott med tips, men bare for å holde meg oppdatert her, jeg mener bestemt å ha lest flere steder på forumet at bilene går ned på tomgang når de er kalde istedenfor å henge på girene, det var noe med å varme opp noe i kassa fortere. Jeg tror virkelig ikke problemet er at den går ut av drive? Alså den er der umiddelbart bare jeg rører gassen igjen.. er bare vis jeg slipper gass helt opp i nedoverbakke, som jeg har rett utfor huset mitt. Jeg har forstått det slik at det skal være sånn....?? Men ja, jeg merker at bilen vibrerer litt når bilen/girkassen er kald.
  9. Flott! Ja reisejobb og ikke garasje er noe skikkelig herk for bilen. Mistenker at vibrasjonen kommer av girkasse. De bilene er jo slik at når de er kalde så holder ikke bilen på girene første 5 minuttene ca, alså ruller du ned en bakke og slipper opp gassen går motoren ned på tomgang, og det er da jeg føler den vibrerer litt. Noen andre som kjenner seg igjen? Styringen blir igrunn bedre og bedre for hver tur
  10. Takk for gode svar! Jeg la meg under og på førersiden skrått inn fra frenhjulet syns keg jeg skimtet noe som så ut som en aksel som gikk på tannstang. Dynket i første omgang med multi spray, så får vi se senere.
  11. Hei, Har vært på jobb i 5 uker mens bil har stått parkert ute hele perioden (vært mye nedbør på sørlandet). Håndbrekk har vært av. Når jeg kommer hjem og skal kjøre så sitter bilen fast (på bremsene regner jeg med) rikker seg ikke av flekken verken i drive eller revers. Setter så i lavserie og etter noen jyng frem og tilbake løsner den med et overaskende lite klunk. Utenom dette fungerte bil helt fint og risting i bremser har avtatt etter en dag med kjøring, men har merket noe jeg syns virker litt rart. 1. Jeg syns det er noe rart med styringen, når jeg svinger så blir den plutselig endel tyngre på rattet, og så lett og normal igjen.. ingen ulyder. Nesten som at servoen fjusker litt.. 2. Når jeg kjører mens bilen er kald syns jeg den rister. Vibrasjon i rattet og og føles egentlig som noe bremser som vibrerer, men etter at bilen er varm er den som en drøm umiddelbart... Noen med lignende erfaringer eller tips til meg? Kan jeg ha dratt noe sjeft kanskje når den hang såpass som den gjorde etter 5 uker?
  12. Støtter opp å bytte bremsebandene til håndbrekk. Min 2015 modell som hadde gått 125 000 når jeg fikk byttet der hadde skoene begynt å dele seg.
  13. Veden på plass på hytta til min far
  14. EAØ

    Motorvask D4

    Ja... Som trondshj skrover så har jeg også lest noe om en sikringsboks det kan samle seg vann i.. livredd for å kjøre motorvask også kommer feilmeldingene etterpå..
  15. EAØ

    Motorvask D4

    Og det har du gjort ofte på en D4 og det er problemfritt? Noe jeg burde sjekke etter vær vask?
  16. EAØ

    Motorvask D4

    Okay.. ja har vel vært til med hageslangen en gang, men turte ikke å spyle mye... Det du skriver om sikringsboksen.. hvordan unngår man det?
  17. Merker jeg får helt vondt når du skrivee at døra dro seg opp av en stolpe... Høres galt ut....
  18. EAØ

    Motorvask D4

    Er litt over snittet glad i å vaske og spyle bil, men har nå hatt D4 i 1 år men har ikke turt å ta en høytrykksmotorvask... Er livredd for lang alarmliste etter.... Noen som har gjort dette mye på disse bilene og som det har gått bra for.... ?
  19. Fått opp båten for i år
  20. Hadde min i på Fluid Film behabdling november i fjor. (Er vel en slags lanolinolje..?) Var nede igår og skulle bestille for i år men fikk beskjed om at at da kunne jeg vente et år til... Altså 2 års intervaller. Kan nok stemme også, da det i sommer når varmen satt for fullt inn så begynte det å dryppe igjen fra ramme, dører og panser. Så tydeligvis nok olje enda. Går bare over med en fluid film sprayboks i hjulbuer osv når jeg skifter til vinterhjul. Er enesre planene for i år.
  21. Flott bil! Artig og se prissetting og hva km stand utgjør på pris. jeg kjøpte min 2015 modell ifjor, også med alt av utstyr også, som da også var 3 år når jeg kjøpte den samme som din 16 modell gjør i år. Men min hadde gått 125 000 på km og da går prisen ned 120 000.- kontra det din er avvertert til. Man betaler for kilometerstand og nybilgaranti. Grattis, konge bil!
  22. Ja beveger seg ikke på peilinga engang?
×
×
  • Opprett ny...