Jump to content
LRforum

EAØ

Members
 • Content Count

  109
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About EAØ

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Location
  Aust-Agder

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Aust Agder, Risør

Recent Profile Visitors

297 profile views
 1. Støtter opp å bytte bremsebandene til håndbrekk. Min 2015 modell som hadde gått 125 000 når jeg fikk byttet der hadde skoene begynt å dele seg.
 2. Veden på plass på hytta til min far
 3. EAØ

  Motorvask D4

  Ja... Som trondshj skrover så har jeg også lest noe om en sikringsboks det kan samle seg vann i.. livredd for å kjøre motorvask også kommer feilmeldingene etterpå..
 4. EAØ

  Motorvask D4

  Og det har du gjort ofte på en D4 og det er problemfritt? Noe jeg burde sjekke etter vær vask?
 5. EAØ

  Motorvask D4

  Okay.. ja har vel vært til med hageslangen en gang, men turte ikke å spyle mye... Det du skriver om sikringsboksen.. hvordan unngår man det?
 6. Merker jeg får helt vondt når du skrivee at døra dro seg opp av en stolpe... Høres galt ut....
 7. Er litt over snittet glad i å vaske og spyle bil, men har nå hatt D4 i 1 år men har ikke turt å ta en høytrykksmotorvask... Er livredd for lang alarmliste etter.... Noen som har gjort dette mye på disse bilene og som det har gått bra for.... ?
 8. Fått opp båten for i år
 9. Hadde min i på Fluid Film behabdling november i fjor. (Er vel en slags lanolinolje..?) Var nede igår og skulle bestille for i år men fikk beskjed om at at da kunne jeg vente et år til... Altså 2 års intervaller. Kan nok stemme også, da det i sommer når varmen satt for fullt inn så begynte det å dryppe igjen fra ramme, dører og panser. Så tydeligvis nok olje enda. Går bare over med en fluid film sprayboks i hjulbuer osv når jeg skifter til vinterhjul. Er enesre planene for i år.
 10. Flott bil! Artig og se prissetting og hva km stand utgjør på pris. jeg kjøpte min 2015 modell ifjor, også med alt av utstyr også, som da også var 3 år når jeg kjøpte den samme som din 16 modell gjør i år. Men min hadde gått 125 000 på km og da går prisen ned 120 000.- kontra det din er avvertert til. Man betaler for kilometerstand og nybilgaranti. Grattis, konge bil!
 11. Ja beveger seg ikke på peilinga engang?
 12. Ja, jeg har mye småkjøring, og drar tildels kitt henger, mye blir vel feil og si men endel. Jeg skal ha oljeskift i august/september en gang
×
×
 • Create New...