Jump to content
LRforum

EAØ

Members
 • Content Count

  83
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About EAØ

 • Rank
  Aktiv Medlem

Profile Information

 • Location
  Aust-Agder

Recent Profile Visitors

185 profile views
 1. Full vårshine, prøvd ut alt i et pakken hos bilpleiekongen, fra full vask, lakkrens, polering og voksing for hånd. Ble vertfall fornøyd selv :))
 2. Når jegskiftet på alle oljene på min Disco4, Bruker sjekkpunkt verksted som bruker Agip olje, hvor de hadde korrekt spec til hele bilen,mens til transferkassa måtte de bestille inn en flaske fra Land Rover, for den hadde ikke de i sitt sortemant.
 3. Hvordan får du de listene til å legge seg ordentlig? Bruker du varme? Pilte litt på mine men de kom lism ikke tilbake igjen og ble stående med et sprik...
 4. Byttet kontakten på verksted. De satt på en uoriginal kontakt, forsto de måtte lete litt etter koblingskjema da fargene ikke var "vanlige"". Ble helt topp hos meg. Snakket først med autostrada, han tøffingen def var skråsikker på at jeg måtte bytte kontakt med nye ledninger, en jobb han anslo til 10.-k .....
 5. Hvordan og hvor kan man få kjøpt fast montert hengerfeste til disse bilene? Hva er anbefalt? Begynner å bli lei av å lese om dette avtagbare tullet, mitt står nå tilsynelatende helt trygt på bilen, men tørr jo ikke løsne det heller så.
 6. De vibrasjonene dere merker her, er det konstant ved pådrag i alle turtall? Eller mest når motoren går på høyt gir og lavt turtall, at den går tungt? Hvordan er vibrasjonene, snakker vi vibrasjoner man merker tydelig i hele bilen eller vibrasjoner man merker med begge hendene på rattet og radioen nedskrudd?
 7. For å si det sånn, kjøper jeg en ny bil til 600 000 og den "ruster bort" så er det noe med vedlikeholdet å gjøre, greit at salt skader bilen over år, men man har da både noe som heter høytrykkspyler og understellsbehandling.
 8. Men en Land Rover er da også en bruksbil??
 9. Ja de er så store... Får litt dårlig samvittighet å i løpet av en vinter...
 10. Rett og slett nyskjerrig, har folk garasjer som de setter bilene sine i eller står de ute? Jeg har aldri tenkt på å bygge garasje for å lagre bil i, måtte evnt vært for å ha et sted å styre litt.. Kjente litt på samvittigheten i vinter med 2 uker og discoen er full av snø og is til enhver tid :p
 11. Tur/Retur Risør - Sandsøya på 25 timer igår/inatt over Strynefjellet. Discoen tilbakela 1500km uten noe tull
 12. Hei! Vurderer å kjøpe en båt som ligger på stadtlandet.. Holder til selv i Risør på Sørlandet. Noen som kjører over fjellet mot Østlandet iblandt og ville hatt med seg en 17 fots båt på 500kg? Alt som er nærmere hjelper i Transportetappen... Følgelig betaling.
 13. Nja, jeg spurte jo han luringen på DNB når han ville ha over resten av forsikringene mine på dnb, og han mente nå på vertfall at det ikke skulle hoppe...
 14. Jeg er bare 25 år og Discovery 4 2015 modell var min andre bil på papiret, hadde kun 40%, bonus. Ringte DNB privat og de kunne vel presse den med kasko ned til 15500.- i året pluss trafikkforsikring. På tur bort til forhandler ringte forhandler meg og lurte på om han skulle sette opp forsikringstilbud, og da pga egen avtale de hadde med DNB har jeg nå kasko + med leiebil og alt mulig for den nette sum av 5400 i året pluss trafikkavgift... Så for unge kjøpere vertfall vil det helt klart lønne seg med kjøp hos en forhandler som har gode avtaler... Blir fort så mye penger at det nesten kan taes med i betraktning av kjøpesummen..
 15. Litt tungvind dag å dra på hyttetur med, men bilen gjorde jobben:))
×
×
 • Create New...