Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

Terjehimle

Medlemmer
 • Innholdsteller

  36
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Terjehimle

 • Rang
  Medlem

Profile Information

 • Location
  Voss

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Voss

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Terjehimle

  Feil: kun normal høyde mulig....

  På min forige bil (BMW) hadde eg samme problem med luftfjæring (brukte for lang tid å fylle belger) Der var det fordelingsblokka som var defekt, opna ikkje, så kompressor sto bare å pumpa uten at det kom luft til belger Får ta av deksel på kompressor å se en gang til om eg finner lednigsbrudd.... vist ikke så vet eg ikkje heilt ka eg skal gjera??
 2. Terjehimle

  Feil: kun normal høyde mulig....

  Hvordan fant ledningsbrudd? Var det synlig eller målte de seg fram? Bytta eller reparete de kablene?
 3. Terjehimle

  Feil: kun normal høyde mulig....

  Hitachi eller AMK kompressor du har??
 4. Terjehimle

  Feil: kun normal høyde mulig....

  Feilen kom tilbake i dag.... Kan det være lekasje i lufttanken??
 5. Terjehimle

  Feil: kun normal høyde mulig....

  Har AMK kompressor. Fant ingen synlige feil, ingen gnag eller fuktige kontakter. Vist feilen kommer tilbake så blir det vel å handle ny kompressor og fordelingsblokk med rele Reiner med at eg slipper å programere?
 6. Terjehimle

  Feil: kun normal høyde mulig....

  Går det an å få tak ny kompressor til nivåregulerinen som ikke må programeres? (vist eg har Hitachi) Ser mangen firma selger amk oppgradering med rele og diverse som må programeres og har lyst å slippe det vist ikke eg må??
 7. Terjehimle

  Feil: kun normal høyde mulig....

  Med en timepris på 1500 kr så er det vel lite vits å prøve å fikse noe som i utgangspunktet hadde for dårlig levetid? Får vel heller ikke autoconcept med på at jeg skal prøve å feile for mye?? Vist eg ikkje får dette dekket av autoconcept så må eg vel prøve å bytte tørkestoff osv. 2012 disco 4
 8. Terjehimle

  Feil: kun normal høyde mulig....

  Meldte inn skade på problemet med nivårdegulering og låsesylinder høyre bakdør til AUTOCONSPT i dag. Henta inn priser hos Sandven British cars og han kunne fortelle at det skulle byttes til en annen kompressor og bygges om diverse slanger osv. og dette måtte programeres hos dem? Autoconsept vil ha mulig årsak med problemet nå, nett som sist med ledningsbrudd i parkeringsensorer bak, som de ikke ville dekke på grunn av at det var irr og gnag som var skylda?? Noen som vet noe om dette og eventuelt hva en skal si til autoconcept?
 9. Terjehimle

  Feil: kun normal høyde mulig....

  Nei finner ikke feil. Har tatt diagnose som sier at luftfylling tar for lang tid. Har sjekka kontakter på nivåsensorer, ser bra ut og ingen fukt. Tenkte å kikke nærmere på kompressor/fordelingsblokk og kabler/slanger rundt der.
 10. Terjehimle

  Feil: kun normal høyde mulig....

  Hvor ligger kompressor på discovery 4?
 11. Terjehimle

  Feil: kun normal høyde mulig....

  Min fikk første feil når det ble kalt og andre etter vask med høytrykkspyler??
 12. Har de siste dagen fått gul trekant i display og det står kun normal høyde mulig. feilen kommer og går. Skal ta diagnose på onsdag, men lurte litt på hva folk har hatt for feil her inne, med denne meldinga. Sløkke og starte bilen igjen og feil er borte og kan heve og senke som normalt.. 2012/13 Discovery 4 Takk på forhånd
 13. Terjehimle

  Hvor handle deler til Land Rover

  Tusen takk for svar
 14. Ser at priser både i innland og utland varierer mye. Noe er jo sefølgelig på grunn av kvalitet osv. Trenger blandt annet alt av bremser og har funnet en leverandør som ser ut til å ha bra priser, men kom gjerne med forslag til gode nettsider :) Link til side : https://www.advancedfactors.co.uk/
 15. Terjehimle

  Navi oppgradering Disco 4

  Noen som hvet hvordan man oppgraderer kart på navigasjon 2012 Disco 4? Noen som har?
×