Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

Terjehimle

Medlemmer
 • Innholdsteller

  18
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Nøytral

Om Terjehimle

 • Rang
  Medlem

Profile Information

 • Location
  Voss

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Voss

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Terjehimle

  Disco 4. Rygge kamera og sensorer.

  OK. Takk
 2. Terjehimle

  Disco 4. Rygge kamera og sensorer.

  Mener du bakfanger? Du som kjøpte bilen i Arendal altså......:)
 3. Terjehimle

  Webasto fjernkontroll programering Disco 4

  ja det kan eg Prosedyren er å kutte strømm til webasto og ta ut batteri på fjernkontroll. Sett så inn batteri i kontrollen og gji strøm til webasto og innen 5 sec. trykk og hold inne off knappen i meir en 2 sec. Prøvde først å fjerne strøm ved å ta ut sikring 28 men det gjekk ikkje. Finn FBH Reciver/box bakom plastpanel h-side i bagasjerom og trekk ut kabelen til den for å fjerne strøm. så koble til og trykk på off knapp..... Funka med en gang. Vist du trykker på knappene og lyset blinker i kontrollen, er den ikke tilkoblet noen webasto. Vist lyset lyser og så begynner å blinke sakte er den tilkoblet Håper dette gjekk ann og forstå
 4. Terjehimle

  Disco 4. Rygge kamera og sensorer.

  Location Voss?
 5. Får opp i display at rygge kamera og sensorer er ute av drift. (2012 modell) Forige eier sa han hadde bytta kamera men det virker fremdeles ikke. Tor diagnose og fekk feil på høyre sensor bak. Bytta den med venstre sensor for å se om eg da fekk feil på venstre sensor, men fremsdeles feil på sensor høyre side? Ser at det er litt irret i kontaktene og har prøvd å pusse å smøre men samme feil? Er det slik at det er feil med ledningsnett kanskje? modul? eller bytte alle sensorer? Hvor kan en kjøpe slikt til en god pris....har jo ikke hast så utlandet er vel kanskje billigst?
 6. Terjehimle

  Webasto fjernkontroll programering Disco 4

  Då veit eg da Treng ikkje til Land Rover verksted for å pogramere Webasto nøkkel (som Land Rover verksted sa eg måtte...)
 7. Forige eier hadde mista nøkkelen men kjøpt inn ny som eg fikk med bilen. Er det slik at eg må til Land rover for å få den programert? Las på webasto sine sider om programering ( ta av støm å ta på strømm, hold inne knapp før 5sec og trykk inn off knapp mer en 1sec) har ikke prøvd dette , men noen sier dette ikke går an på frabrikk montert webasto, kun etter montert.?
 8. Terjehimle

  Vurderer kjøp av Discovery 4

  Las i dag om problemer/tilbakekallinger av discovery 2009-2016. -Glass tak kunne dette av. -Veivlager havari. og en del mindre alvorlige ting Men noen som har kjenskap til dette her inne?
 9. Snakka i dag med tolletaten og dei kunne fortella at det no var skatteetaten som satt på denne informasjonen. Ringte til dei og dei -Trudde- da var 1.1.2014 som var dato for 10 års regelen. So då får me tru på da då
 10. Ja heilt einig. Kan ikkje gamble på det. Ringer i morgen før eg ser på bil
 11. Takker for info alle sammen Så får me se om ikkje det blir bil handel i morgen Gleder meg
 12. men kvifor skriver mangen om den 29.4.2013 datoen? VG....Broom osv.
 13. Takk. Får ta ein telefon til statens vegvesen i morgen.
 14. Er det noen som kan disse reglene her inne? Har prøvd å lese meg opp på dette men føler meg fremdeles usikker. Det er leser er at 10 års regel gjelder fra 1.4.2014 men at biler registrert etter 29.4.13 går etter nye regelen på 30 år. Ringte på ein bil hos forhandler som var føstegangs regg 5.mai 2013 og hab sa at den går på 10 års regelen for di det var noe speselt med Discovery? varebil klasse? Vist bilen er bruktimportert, er det da riktig at det er førstegangs reg i norge datoen som gjelder?
×