Jump to content
LRforum

jjrckd

Members
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

About jjrckd

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Location
  Ute i skjærgården

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Rogaland

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vurderer å restaurere en Patrol GQ og lurte på om det er noen som kjenner til gode verksteder i Polen på linje med 4Land men som tar "ikke LR" biler?
 2. Kan det være at den benytter seg av 3g? Stemmer i så fall godt med at problemene dine startet omtrent samtidig med at nedstengningen av 3g nettet begynte. Hele 3g nettet er planlagt nedtengt i løpet av 2021.
 3. Er litt nysgjerrig på hvordan det ser ut inni der, hvis du ønsker moralsk støtte så kan jeg bli med deg å ta en kikk neste uke hvis du får lånt deg en bukk. Hadde nok vært lurt om du ikke brukte brekket i mellomtiden tror jeg. Mulig jeg tar feil men såvidt jeg har skjønt så må du åpne EPB modulen for å koble sammen wirene til høyre og venstre side og dermed gjenopprette full funksjon på håndbrekket etter at du har dratt i nødutløseren.
 4. Begynner med en liten disclaimer her. Har aldri skrudd på LR så skyter litt fra hofta men det virker jo som en ganske grei sak å gjør et forsøk på og utbedre selv så kan en evnt revurdere underveis hvis det virker som om det baller på seg. Vil tro at det burde kunne la seg gjøre å få lånt en løftebukk ute på holmen hvis du tar en liten ringerunde (start med JT på Helland). https://www.disco3.co.uk/forum/epb-repairunjam-relatch-91299.html
 5. Har passivt vært på utkikk etter en D2 siste halvannet året eller så og har aktivt lett de siste 4-5 månedene. Har ikke funnet noe som tilfredsstiller kriteriene og har i dag blitt utfordret på hvorfor jeg ser etter en D2 og ikke en D3. Jeg prøvde meg på noen argumenter men kom til kort. Jeg utvider derfor horisonten og begynner å se meg om etter en D3 i tillegg til at jeg fortsetter og lete etter D2. Det jeg er ute etter er en D3 i teknisk god stand. Bilen må ha fått mye TLC og preventivt vedlikehold. At forrige eier har eid bilen lenge er et pluss. Skal bruke bilen ifbm jakt og t
 6. Ønsker å kjøpe en velholdt Discovery 2 TD5. Helst siste modell med sperre på mellomkassa. Kan godt ha relativt høy km så lenge bilen har fått TLC og det ha blitt gjort regelmessig preventivt vedlikehold.
 7. På Touran sitter låsen til sikkerhetsbelte i setet. Dvs at i tilfelle krasj så vil rammen din måtte ta alle kreftene fra passasjerene i tillegg til bagasjen bak setene. Har du gjort beregninger på dette og bygd rammen deretter? Edit: Ser jo bra ut da!!
 8. Det må vi få til! Selger skal ta bilen til NAF neste uke så han må ha tro på at det er gode greier. Ser rapporten grei nok ut så hiver jeg meg på flyet østover.
 9. Inspirerende tråd som har resultert i at jeg nå er på jakt etter en Discovery 2. Har noe på gang, hvis alt går so det skal så blir det "ny" bil i løpet av ikke så altfor lenge:)
 10. Bor på Vestlandet og trenger hjelp av en kyndig person til å få tatt en vurdering av en 2004 Disco 2 som befinner seg i Oslo området. Bilen virker tilsynelatende å være i god stand men pga covid og alt det det så sitter det litt langt inne å hive seg på neste fly uten at jeg vet mer om bilen. Selger er mobil (en god start for et bilkjøp) og kan møte deg et sted som passer deg. Jeg dekker seff alle utgifter ifbm dette.
 11. Ikke LR relatert. Er det noen som kjenner til reglene for import fra USA? Vurderer å importere en ferdig ombygd Cherokee XJ men er i tvil hvor mye ombygging jeg får godkjent her i Norge. I USA så er det få til ingen krav til godkjenning av ombygging så det jeg lurer på er om man må fremskaffe papirer på ombyggingen for å få skilter her i Norge eller om det er slik at så lenge jeg har en gyldig «vehicle inspection» fra USA så går den igjennom her.
 12. Den eneste bilen jeg kjenner til som har blitt bygd om er en Saab 9-5. Det som i utgangspunktet skulle være en grei jobb endte opp som temmelig omfattende hvor deler av torpedoveggen måtte skjæres ut fra donorbil og sveises inn i prosjektbil. Er ikke redd for å skru men kjenner kvir meg for noe som involverer vinkelsliper og sveiseapparat. Skulle gjerne snakket med noen som har gjort en slik jobb..
×
×
 • Create New...