Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

Iaitoo

Medlemmer
 • Innholdsteller

  45
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Iaitoo

 • Rang
  Medlem

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bodø

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Bodø

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei! Har et sett med bilstein b6 som skal på discovery 2'en min. Men kunne tenkt meg nye fjærer også. Ser litt på OME sine fjærer som skal tåle 21-50kg ekstra. Har vinsj foran som vel veier rundt 35kg. OME reklamerer med opp til 40mm løft. Håper jo det ikke blir fult så mye. Ønsker ikke noe særlig heving. De som står på nå skulle vel i teorien gitt 1", men de har sege ned til ca standard. Er det dumt å kombinere opp til 40mm fjær med standard lengde demper? Er ikke ute etter mer artikulasjon eller plass til større dekk. Vil bare ha gode dempere som ikke siger med en gang, og tåler vinsjvekta.
 2. Har slitt med at varmetrådene bak ikke har funka. Sikringa går med en gang man slår den på. Det har vært ganske kjedelig da det dogger mye i bilen(Har ei ofte våt bikkje jeg drasser på). Ettersom en D2 er stor og brei så er det og fint å kunne se ut mer enn i sidespeilene når man skal rygge. Har leita etter brudd på ledninger mellom dører, men alt har sett bra ut. Har vært redd jeg måtte demontere mye for å finne synderen. Men i dag så begynte jeg å studere litt inni døra. Oppdaget at kabelen var klemt mellom dør og hengsle. Det har sikkert vært bytta dørhengsel en gang og den har kommet i klem i mellom. Der må det ha blitt brudd, for etter å ha skjøta inn et frisk stykke i mellom så funker trådene som gull! Det er de små fiksene som gleder Passet fint med at jeg og vasket bilen i dag.
 3. Bilen er fin og god med meg om dagen! Ble bra med ny MAP, MAF og fremre mellomaksel. Oppussing hjemme tar dessverre for mye tid om dagen, men har fått sneket inn litt biltid og. Trenger en skuff bak til div utstyr. Et rom til kjøkkensaker og et rom til div camping. Recoveryutstyr har en tendens til å bli skittent, så det havner nok i ei plastkasse på toppen av skuffen. Den dagen jeg får ei kjøle inn, så får recoverysakene gå på taket. Gjerne greit å ha det der uansett. Ikke alltid man får opp bakdøra når man sitter fast Pussig nok så ble den litt lengre enn først tenkt. Måtte av med lomma på dørtrekket bak. Heldigvis går høyttalerne klar. De passer fint inn foran hundeburet. Litt bilder fra byggeprosess til ferdig:
 4. Mye bra inspirasjon til min d2 her! Du er bra flink. Hvor får man kjøpt sånne aluplater?
 5. Det snør godt i Bodø i dag! Skulle virkelig ønske mellomakselen var i hus. Kjedelig å kjøre rundt i RWD nå. Bør bli potensial for noen fine snøhull snart! Bilen venter forøvrig på flere pakker. Ny MAF, AAP og MAP-sensor. MAF er vel litt omdiskutert om er nødvendig etter at egr er fjernet. Men så vidt jeg forstår så må den funke likevel. Så bilen ikke tror det er noe galt. Vet egentlig ikke om det er noe gale med noen av disse sensorene, men siden jeg ikke vet når de er byttet og det er greit med sensorer i bakhånd, så får den nye. Så pensjoneres de gamle til nødløsningskassen Det er forøvrig litt artig med rwd disco også. Måtte arbeidsdagen snart bli ferdig!
 6. Takk for råd! Endte opp med å kjøpe nytt. Som forhåpentligvis er på vei i posten snart. Blir å overhale det gamle etterhvert også. Alltids greit med et i bakhånd
 7. Nei, da er det ikke nippel nei. Da er det vel greit å gå for ny tenker jeg Hva tror dere om den jeg linket til?
 8. Er nippel på den jeg har. Kan vel være det holder å smøre den opp. Men med tanke på at den allerede er litt treg og hva man hører om de, så tenkte jeg at nytt er bedre? Den jeg har har nok vært overhalt en gang før..
 9. Hei! Noen anbefalinger på valg av mellomaksel foran på disco 2? Ser på denne: https://www.lrdirect.com/TVB000110-supplied-by-britpart-branded-hardyspicer.html Fikk plutselig en lyd jeg først trodde var vindstøy i det jeg nådde 40km/t. Men den ble tydligere og tydligere ila noen få dager. Og etterhvert var lyden der hele tiden når jeg akselererte, og noen ganger når jeg slapp gassen. Men ikke når jeg ga nok gass bare for å holde farta. Skrudde av mellomakslingen, låste diffen og har kjørt litt rundt i rwd. Lyden er borte. Så satser på at det er synderen! Den knirker ganske mye når jeg vrikler på det doble leddet og stopper opp litt i noen retninger før den slipper og bøyer seg litt videre.
 10. Tipper du har helt rett der. Skrinlegger taklysplanene for en stund. Får se litt etter gode brukte som du sier Skal forsøke litt større hellalykter enn de jeg har på framfangeren. Hella skal vel være noe bedre kvalitet enn biltema, så kanskje jeg får mer ut av en liten oppgradering der. Jeg har de med ref tall 50 i 9". Håpet på litt mer rekkevidde. Men opplever vel kanskje ikke at det er så stor forskjell på biltema sin 37,5 og 50. Har begge. Var det god plass i biltemalykta selv med de viftene? På hellalampene jeg har, så er det ikke plass til en standard kabelsko kobla på pæra engang. Hadde kanskje håpet å prøve i de lyktene. Men ser de har ledpærer uten vifter også. Med det er kanskje nødvendig med vifte? Er det for pæra sin egen del? Led blir vel ikke varmere enn halogen.
 11. Hei Får ikke endret side på forumet lenger. Hverken inne i tråder eller i de forskjellige emnene. Går heller ikke å sortere på flest svar, mest vist osv.. Har testet dette på flere enheter og i flere nettlesere og har samme problem uansett.
 12. Nå står det to små Hellalamper der. Har to Hella Rallye 3003(9") jeg tenkte å montere i stede. Har tatt ned de på taket Hva slags LED pærer har du satt i?
 13. Jeg flytta hjem for 6år siden! Bodde i Drammen.. Kunne aldri tenkt meg noe annet sted enn Bodø nå Ikke bare bare å flytte de bakover dessverre. Skal eksperimentere litt med skjerming. Bare for å se hvor lang ut det må gå før lyset passerer panseret. Både 7" og 9" er biltema.
×
×
 • Opprett ny...