Jump to content
LRforum

Iaitoo

Members
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

About Iaitoo

 • Rank
  Aktiv Medlem

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bodø

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Bodø

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bilen har lekt endel servoolje fra bunn av styreboksen. Så prisene på ny og ble litt bekymra. 700 pund kan brukes på mye artigere ting Heldigvis ser det foreløpig ut til å holde etter pakningsbytte. Var en mye enklere jobb enn forventet også! Tilfeldigvis dukket det opp en tysker i nørdhjelpforumet som hadde samme problem. Tar lengre tid enn han skulle være her å få opp en del, så kjørte ut til han med ekstra olje og litt Omega 917. Kanskje det er nok til å stoppe lekkasjen for en stund. Benyttet kjangsen når jeg først måtte ut til Kjerringøy til å lure dama med på en utemiddag
 2. Har bytta pakninger på skaftet til drop armen på discoen. Det var en overraskende grei jobb! Lekker ikke en halv liter servoolje om dagen lengre heller.
 3. Har fått satt meg opp et batteri til forbruk bak i bilen. Koblet det opp med en DC til DC lader, så jeg ikke måtte dra så stor ledning bak. Hatt kun skillerelé i tidligere biler som har funka greit, men da har de stått på siden av hverandre. Fornøyd med CTEKen så langt. Brukte nesten 10meter med 10mm2 ledning fra batteriet foran og bak. Sikkert vært enklere å legge den langs med ramma, men den er i det minste tryggere inne i bilen Den ble testa ut med en liten telttur. Overraskende nok så har myggen allerede våkna! :S Må og bare legge ved et bilde av noen som fulgte parkeringsreglene. Lurer på om det er samme bil som blinka og vinka til meg på Kjerringøy igår. Hyggelig at det endelig er noen som hilser først!
 4. Flaks den som fikk den på trappa var ærlig og ringte deg da! Jeg er heldig og bor så langt nord, at UPS overleverer pakken til posten i Oslo. Få som slår DHL sin service!
 5. Ja! Trodde først det var vindstøy fra lampene jeg satt på taket, men viste seg å være mellomakslingen. I det doble leddet så stopper den på et punkt når man vrir den rundt med leddet i litt vinkel. Så knepper den over før den er smooth rundt til samme punkt igjen. Vanskelig å forklare, men den begynte å lage endel lyd. Ble raskt høyere og høyere. Tok ingen kjangser og kjøpte en ny! Tenker å overhale denne for å ha i reserve. Rart den ikke holdt lenger hvis den er nyoverhalt :S
 6. De demper ikke slag på vei inn heller. Det var så lite motstand i de at de nesten datt sammen på egenhånd. Og så var det nesten umulig å dra de ut. Om det er sånn de skal være, så anbefaler jeg ingen å kjøpe dem. Synes det er en ganske fair sammenligning da jeg har en helt ny bil, som er behagelig over humper og ikke slår ned i fartsdumper. Har forøvrig hatt dempere som jobber sånn som du nevner, og dem var det motstand i
 7. Alle demperne var ganske ferdig. De bevegde seg ikke for egen maskin. Var lett å trykke de sammen, men de ville ikke ut igjen.. Smått mer behagelig å kjøre over dumper nå. Samt at rattet retter seg opp mye bedre på egenhånd!
 8. Hadde lyst å teste ut nye dempere + styredemper. Kjøpt meg et sett med bilstein Endelig helg, så har forsiktig satt i gang med byttet. Skal og male dempertårna i matchende farge.. Gamle britpart demperen fra førersia. Den ville ikke strekke seg lenger ut på egenhånd(De er egentlig like lange) Måtte mye makt til for å strekke den helt ut. Satser på mer komfort fremover!
 9. Hei! Har et sett med bilstein b6 som skal på discovery 2'en min. Men kunne tenkt meg nye fjærer også. Ser litt på OME sine fjærer som skal tåle 21-50kg ekstra. Har vinsj foran som vel veier rundt 35kg. OME reklamerer med opp til 40mm løft. Håper jo det ikke blir fult så mye. Ønsker ikke noe særlig heving. De som står på nå skulle vel i teorien gitt 1", men de har sege ned til ca standard. Er det dumt å kombinere opp til 40mm fjær med standard lengde demper? Er ikke ute etter mer artikulasjon eller plass til større dekk. Vil bare ha gode dempere som ikke siger med en gang, og tåler vinsjvekta.
 10. Har slitt med at varmetrådene bak ikke har funka. Sikringa går med en gang man slår den på. Det har vært ganske kjedelig da det dogger mye i bilen(Har ei ofte våt bikkje jeg drasser på). Ettersom en D2 er stor og brei så er det og fint å kunne se ut mer enn i sidespeilene når man skal rygge. Har leita etter brudd på ledninger mellom dører, men alt har sett bra ut. Har vært redd jeg måtte demontere mye for å finne synderen. Men i dag så begynte jeg å studere litt inni døra. Oppdaget at kabelen var klemt mellom dør og hengsle. Det har sikkert vært bytta dørhengsel en gang og den har kommet i klem i mellom. Der må det ha blitt brudd, for etter å ha skjøta inn et frisk stykke i mellom så funker trådene som gull! Det er de små fiksene som gleder Passet fint med at jeg og vasket bilen i dag.
 11. Bilen er fin og god med meg om dagen! Ble bra med ny MAP, MAF og fremre mellomaksel. Oppussing hjemme tar dessverre for mye tid om dagen, men har fått sneket inn litt biltid og. Trenger en skuff bak til div utstyr. Et rom til kjøkkensaker og et rom til div camping. Recoveryutstyr har en tendens til å bli skittent, så det havner nok i ei plastkasse på toppen av skuffen. Den dagen jeg får ei kjøle inn, så får recoverysakene gå på taket. Gjerne greit å ha det der uansett. Ikke alltid man får opp bakdøra når man sitter fast Pussig nok så ble den litt lengre enn først tenkt. Måtte av med lomma på dørtrekket bak. Heldigvis går høyttalerne klar. De passer fint inn foran hundeburet. Litt bilder fra byggeprosess til ferdig:
 12. Mye bra inspirasjon til min d2 her! Du er bra flink. Hvor får man kjøpt sånne aluplater?
 13. Det snør godt i Bodø i dag! Skulle virkelig ønske mellomakselen var i hus. Kjedelig å kjøre rundt i RWD nå. Bør bli potensial for noen fine snøhull snart! Bilen venter forøvrig på flere pakker. Ny MAF, AAP og MAP-sensor. MAF er vel litt omdiskutert om er nødvendig etter at egr er fjernet. Men så vidt jeg forstår så må den funke likevel. Så bilen ikke tror det er noe galt. Vet egentlig ikke om det er noe gale med noen av disse sensorene, men siden jeg ikke vet når de er byttet og det er greit med sensorer i bakhånd, så får den nye. Så pensjoneres de gamle til nødløsningskassen Det er forøvrig litt artig med rwd disco også. Måtte arbeidsdagen snart bli ferdig!
 14. Takk for råd! Endte opp med å kjøpe nytt. Som forhåpentligvis er på vei i posten snart. Blir å overhale det gamle etterhvert også. Alltids greit med et i bakhånd
 15. Nei, da er det ikke nippel nei. Da er det vel greit å gå for ny tenker jeg Hva tror dere om den jeg linket til?
×
×
 • Create New...