Gå til innhold

Ivers

LRF Society
  • Innlegg

    610
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ivers

  1. Ser folk skriver litt forskjellig. Noen syter og klager og andre er fornøyde. Har selv bestilt galvanisert bakdør og seriebil style dører. Litt køddent å få ting rett. Bakdøra er ikke helt flush, og dørene kunne sikkert vært bedre justert foran, da det blir en glipe. Hvor skoen trykker er jeg litt usikker på. Om det er sånn det er med seriebil dører (ikke akkurat vanntett på den jeg har) eller om det må justeres bedre andre steder. Men det funker. Kan sikkert bøyes til en viss grad. Var vel ikke akkurat 100% symetrisk fra fabrikk heller disse bilene.

     

    Mulig jeg kunne hentet inn mere på justering på  hengslene, det var mye kløn. Men nå har jeg aldri gjort sånt før heller. 

     

    Ellers bestilte jeg vel div cappings pakninger osv osv. Ikke noe å utsette på de delene. 

  2. Du må fjerne rust grundig først.. Det er viktig for at det skal bli bra. Ellers kommer det tilbake om du bare kliner over. Helst bør du fjerne rust med sandblåsing for å komme ned i porene I stålet. Eventuelt med stålbørste på drill, sandpapir eller lignende. Du må ned til bart stål. Hvis du ikke sandblåser må du bruke noe rusteter eller lignende , så du får tatt det som er igjen. så må du prime med grunning før du legger på baselakk, med klarlakk til slutt. Mange meninger på div forum og grupper om hva som er best. Finnes tips og veiledning på sidene til div lakkforhandlere også. Og YouTube. 

  3. gautes skrev (På 4.4.2024 den 10.12):

    Jeg skal hjelpe gammel venn med å bygge opp ledningsnett på en 2-2A ila våren en gang.

    Du bor nok litt  for langt unna til at det hjelper. For dette tar litt tid.

    Men 1100 har et godt tips.

     

     

    Bor i Tønsberg. Ja det blir kanskje mye farting frem og tilbake hvis det tar noen dager. 😊 Får vel vurdere om jeg skal gjøre det selv eller kjøpe. 

  4. Vasket bilen og ble litt ivrig med høytrykkspyleren med vinklet lanse/underspyling. Kjørte til jobb og la merke til at lampen til batteriet lyste. På vei hjem begynte det å lyse flere lamper, og så døde radioen og vindusviskere. 

     

    Hva kan ha gått galt her. Har jeg ødelagt dynamoen? Bilen Startet med nytt batteri, men batterilampen lyser fortsatt, så tror ikke den tar lading. 

  5. Ligger kun en defender 90 på finn nå til 350+ litt nyere med litt flere km. Du bør jo kreve familierabatt og love at han kan få sitte på i ny og ne, evt forskudd på arv samt forkjøpsrett, om du noensinne skulle selge den og han fortsatt angrer. 

  6. TerjeTerjesen skrev (På 6.3.2024 den 11.03):

    4 piggkjettinger, passer 225/75 x 16.  Kr. 1.000,-

    Stålvaier, 50 meter, 8 mm, krok i begge ender.  kr. 1.000,-

    Stålvaier, 30 meter, 8 mm, krok i begge ender.  kr. 500,-

    Differensial fra Discovery 1991. Fikk montert ARB diff i mars 1995, bilen

    hadde da gått ca 55.000 km.  Den originale har ligger i uthuset etterpå.  kr. 300,-

    Clutch til Discovery 1991, TDI, vet ikke om den er 100 % komplett, men det ser

    du som er mekanikerkyndig.  kr 300,- (NB helt ny ubrukt)

    Takstativ, roofbar STC 8057 AA.  kr. 200,-

    Meld på PM for tilsending av bilder.

     

     

    Passer takstativ til D2? Interessert. Sender pm

  7. 2003 modell. Litt om bilen: Egr delete fra tidligere eier, Byttet alle filtre for litt siden, Byttet lekk fpr, Byttet girkasse, filter og olje i sommer. Maf funker (sjekket med nanocom), waste gate beveger seg fint.

     

    Har Ikke testet hardt pådrag tidligere, kjører ellers rolig og har ikke lagt merke til noe unormalt. 

     

    Men ved hardt pådrag så går turtallet opp og ned som en jojo når det når ca 2700-3000 omdreininger. Noen tips? 

×
×
  • Opprett ny...