Gå til innhold

Ivers

LRF Society
  • Innlegg

    610
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Profile Information

  • Location
    Tønsberg

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Nøtterøy

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Ivers sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (5/7)

  1. Ser folk skriver litt forskjellig. Noen syter og klager og andre er fornøyde. Har selv bestilt galvanisert bakdør og seriebil style dører. Litt køddent å få ting rett. Bakdøra er ikke helt flush, og dørene kunne sikkert vært bedre justert foran, da det blir en glipe. Hvor skoen trykker er jeg litt usikker på. Om det er sånn det er med seriebil dører (ikke akkurat vanntett på den jeg har) eller om det må justeres bedre andre steder. Men det funker. Kan sikkert bøyes til en viss grad. Var vel ikke akkurat 100% symetrisk fra fabrikk heller disse bilene. Mulig jeg kunne hentet inn mere på justering på hengslene, det var mye kløn. Men nå har jeg aldri gjort sånt før heller. Ellers bestilte jeg vel div cappings pakninger osv osv. Ikke noe å utsette på de delene.
  2. Du må fjerne rust grundig først.. Det er viktig for at det skal bli bra. Ellers kommer det tilbake om du bare kliner over. Helst bør du fjerne rust med sandblåsing for å komme ned i porene I stålet. Eventuelt med stålbørste på drill, sandpapir eller lignende. Du må ned til bart stål. Hvis du ikke sandblåser må du bruke noe rusteter eller lignende , så du får tatt det som er igjen. så må du prime med grunning før du legger på baselakk, med klarlakk til slutt. Mange meninger på div forum og grupper om hva som er best. Finnes tips og veiledning på sidene til div lakkforhandlere også. Og YouTube.
  3. Slickshift heter det. Har både det og lof fjær. https://www.onlinegearboxparts.com/product/defender-lt77-slickshift/ Fjæra hjelper helt inn til der clutchen begynner "å ta" . Der blir det litt mer motstand. Før var det like tungt hele veien.
  4. Har 90 som trenger matte. Stiller meg i kø om Herren over ombestemmer seg.
  5. Ivers

    Ledningsnett serie 1

    Bor i Tønsberg. Ja det blir kanskje mye farting frem og tilbake hvis det tar noen dager. 😊 Får vel vurdere om jeg skal gjøre det selv eller kjøpe.
  6. Ivers

    Ledningsnett serie 1

    Takk for tips:) skal se på dette om jeg ikke får napp. 🙂
  7. Ivers

    Ledningsnett serie 1

    Ja, det er en 88 tommer. 🙂 Ja er klar over disse.. Koster fort 3000+.. Kanskje noen hadde et liggende på hylla som støver ned etter et tidligere prosjekt..
  8. Ivers

    Ledningsnett serie 1

    Ønsker å kjøpe nytt komplett ledningsnett til serie 1 1957 modell jeg restaurerer.
  9. Må fikse litt rust og tenker ta av pakningen. Vil gjerne ha en ny. DCB101510
  10. Kompis som selger. Fra annonsen: "Land Rover Puma 2,4 TD LR4 244DT DT244 Skjært i ett løp pga injektor havari. Kan bli honet mot pristillegg. Nyoverhalt topp medfølger, ikke avbildet." https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=346248777
  11. Ivers

    Taklukemotor D2

    Vært hos Jonas, så da et saken løst. 😀
  12. Ivers

    Taklukemotor D2

    Takk 🙂 håper noen har.
  13. Ivers

    Taklukemotor D2

    Ønsker å kjøpe motor til takluke foran og evt bak.
  14. Update: vasking må ha vært tilfeldig. Feilen var børstene inne i dynamo. Byttet til ny dynamo og overhale den gamle.
  15. Er det en liten tynn kabel som kan spyles av?
×
×
  • Opprett ny...