Jump to content
LRforum

Paly

Members
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

About Paly

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Location
  Trondheim

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Trondheim

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Paly

  IIDTool BT

  IIDTool - BT - Gap Diagnostic selges for 3000 kr. Overføring av eierskap koster ca 300 nok
 2. IIDTool - BT - Gap Diagnostic selges for 3000 kr. Overføring av eierskap koster ca 300 nok.
 3. Har plutselig fått veldig rare lyder når jeg setter på brekket på min LR4. Brekket gå på og holder bilen men måtte dra i nødutløseren og det er noen grusome lyder når brekket går på. Kort søk på nettet sier at det er håndbrekkenhet som har gått til sitt maksimale og det da er tannhjul som raper over...?? Står også at det kan være en justeringssak?? Hvordan skal da denne justeringen foregå? Noe tips? PS: bruker ikke brekket så lenge det er en feil..
 4. Høres ut som symptomer jeg har hatt på min bil. Da var det kabelbrudd til høre hastighetsensor. Begynt med sporadiske feil ved regn og ente med kronisk feil. Tror du må begynne med å finne "kjernefeilen" blant alle de 90 feilmeldingen. De fleste er helt sikkert følgefeil.
 5. En liten oppdatering på denne. Fikk beskjed av GAP at CPLA-14F720-modul ikke virket på tidlige modeller av LR4 (opp til 2012). Angivelig pga MOST protokollen. De sa MOST 2.0. Men etter litt søking på nett må det dreie seg om at de har endret fra MOST25 til MOST150. Om dette nå stemmer har jeg en DAB-modul til salgs... Pål
 6. Kjøpte en orginal dab+ modul på ebay. CPLA-14F720. Koblet denne på fiberoptisk loop i bagasjerom på høyre side. Like ved en blåtann modul. Ser at det er strøm på modul og alt annet virker (blåtann, stereo) Så det er tydelig vis kontakt i loop. Har endret confi med iid-tool (digital radio fra ingenting til dab). Har ikke dab fra før på bilen. Men desverre kommer ikke dab opp som et valg i meny på bil og har heller ikke kontakt med dab ECU når jeg ser på ecu i iid tool. Leste en plass at det var noe endringer på fra og med 2013 modell. Men jakob har tydelig vis fått dette til på en 2011. Noen som har noen erfaringer/tips?
 7. Hei, Da har jeg kjøpt en dab+ -modul på nett. Bilen min har ikke dab fra før. Så på denne instruksjone: https://www.disco3.co.uk/gallery/albums/userpics/17641/DAB_Build_V1[1020]_Reworked.pdf Har kjøpt inn strømkabel og MOST fiberkabel. Sliter litt med å finne ut av dette rundt antenne. Dere som har skiftet ut dab modul: er det en dobbel antennekabel ut fra modulen? Vurderer å kjøpe en uorginal dab-antenne og sette den rett på høyre bakrute..
 8. Aiai, så lenge var adam i paradis. Jeg betalte 1300 kr for Bovee med kabel. Kjøpt på ebay. Så om den virker like bra er nok Karemort sin løsning fra teknikmagasinet desidert billigst
 9. Bovee 1000 - Bluetooth music interface adapter. Mulig dette er kjent stoff for hard core Discovery-entusiaster men må skryte litt av dette produktet (Nei, har ikke provisjon på salg:)) Siden jeg ikke har ordnet meg DAB (enda) er jeg avhengig av å spille musikk fra telefon og har i lengre tid irritert meg over kabel som ligger og slenger. Med den fine plasseringen av aux-inngangen blir også kabelen sparket i stykker av ivrige smårollinger. Jeg gjorde litt søk på O-store internett og fant denne duppedingsen som var beregnet på streaming til iphone-porten på LR. Tok sjansen på å bestill en via ebay. I går kom den i posten. Jeg er i ryggmargen skeptisk til slike duppedingser og hater å plages. Så med relativt lave forventninger gikk jeg ned for å prøve. Men det fine med lave forventinger er at sjansen for å bli positivt overrasket er stor:) Plugget den i søkte opp på blåtann og vips så var den oppkoblet. Streamet musikk som en drøm! Til min store overaskelse fungerte også handsfree på bilen prikkfritt. Både bil og Bovee er koblet opp samtidig og når jeg ringte ble musikken skrudd av og handsfree var aktiv. Når jeg la på kom musikk tilbake. Den teknologien assa!! Eneste hake er at telefon og Bovee er så ivrig at den begynner å spille fra spillelisten på telefon med en gang jeg starter bilen. Og når jeg satt på pause på telefon begynte musikken å spille igjen. Måtte pause på skjermen i bilen. Festet enhet i midtkonsoll med en dobbelsidig teipbit.
 10. Ok, sikkert lurt å ha en diagnose-duppedings.
 11. https://www.autohifi.no/produkter/bilunderholdning/dab-radio-integrering/in2digi-premium-dab-integrering-jlr-jaguar-landrover-range-rover-djv2-p0000018030 Noen som har erfaring med denne?
 12. Hei, Har nettopp kjøpt meg en 2010 D4. Helt fantastisk bil og er veldig fornøyd (så langt). Men det virker ikke som ryggesensor bak virker. Når jeg setter bilen i R kommer det en kort lyd (peep) og lyset på ryggesensorknappen lyser. Parksensorer fremme gir lyd fra seg men ingen av de bak. Får ikke frem noen feilmelding. Tenke kanskje at bilen tror jeg har henger på...? Skulle tro at jeg fikk en varsellyd/feilmelding om det var noe feil med sensorene? Er det normalt at det kommer en kort lyd når en setter bilen i R? Er det noen som har noen gode tips?
×
×
 • Create New...