Jump to content
LRforum

Erso

Members
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Erso

 1. Hei, har en Haldex-kopling som lager ulyd på 80k km og må ha ny. Delenummer på bilde av fabrikksrenovert og ny, men ganske dyre. vet noen om leverandør i feks England hvor man kan kjøpe?
 2. Hei, er det noen her som kan påta seg en prøvekjøring av en bil på mine vegne? en RR evoque hos Biltrend Harstad. bilen selges privat gjennom forhandler. https://www.finn.no/126299536
 3. Hei, 18 desember klarte ei tante å kjøre ut foran meg slik at jeg rev av fronten hennes ASX. Ikke så mye synlige skader må min LR3 og hennes skyld som kjørte ut på en forkjørsvei 10 meter foran meg, men høyre fremskjerm/hjulbue fikk karosseriskader og -tannstanga knakk tvers av slik at rattet gikk rundt uten at hjul bevegde seg. -luftfjæring gikk i bunnen. -alt av varsellamper lyste: bremser, airbag, suspention failiure, spesial program not avalible osv. Bilverkstedet sier nå at det er 3 uker leveringstid på ny tannstang, leveres verkstedet 22/1, kan det virkelig stemme at i 2019 kan ta så lang tid å få sendt en reservedel selv om den ev kommer fra England? Karosseriskader og lakkering tas da etter at styring er reparert da bilen må kjøres, noe som gjør at jeg nærmer meg makstiden på leiebil på 45 dager.
 4. Hei, sliter med at dieselvarmer ikke alltid starter og nå starter den ikke i det hele tatt. Skal sjekke sikkring, men instruksjonsbok er på Tysk, noen som vet hva det heter eller hvilken sikring det er? denne skal vel starte om det er kaldt nok og nok diesel på tanken.
 5. Hei, hvor fikk du utført denne jobben? jeg har en LR3 2006 255000km som vibrerer svakt på lavt turtall i 3 gir, siste automatservice på 209000km
 6. Hei, tuner kan programere vekk EGR via pc, hva er fordelen med å i tilegg blende dem mekanisk?
 7. Hei, lurer på å få litt mere futt og en lokal tuner lover 230 hk og + Ca 80 nm. har noen erfaring ned dette og kan EGR kodes bort på denne motoren eller må de blendes fysisk med ett KIT?
 8. Takstativ øk til 2006 Disco 3
 9. Hei, det var to sikkringer som het nesten det samme (tysk) kabel til den ene lykta var gnisser og lå til jord ved den ene festeskruen. symbol og tåkelys funker som det skal. tusen takk for hjelpen.
 10. Erso

  Nav skjerm

  2006 Discovery 3 Hei, er det mulig å ta bort at man må trykke enig i nav bildet hver gang bilen startes? eller at skjermen forblir avslått eller med LR logo ved start og da må slå på det man ønsker å se.
 11. Hei, ønsker å kjøpe deksel på støtfanger bak, det som dekker kontakten til tilhengerkontakt. Om noen har et brukt. eller tips til butikk/nettbutikk.
 12. Jupp, har akkurat kjøpt bilen og driver å gjør meg kjent. Blir litt stresset av å lese på forumet om alle dyre feil, men slik er det. takk for tilbakemeldinger.
 13. Hei, takk. Dette er en 06 Discovery 3. sikkringer er sjekket. Ser også nå at jeg ikke har parklys fremme, kun bak, på parklys ser det ut som sikkring tar bak og foran på samme side. mulig det er alle 4 pærene (tåke/park) som har gått... syntes det bare var rart at ikke symbolet for tåkelys fremme ikke kom på. det sitter tåkelamper med pærer fremme, så regner med de skal lyse.
 14. Hei, når jeg drar ut lysbryter ett hakk for lys fremme skjer det ingen ting hverken i lamper eller symbol i instrument. I hakk to virker alt som det skal bak og symbol kommer på. er det slik at om sikkring er gått, kommer ikke symbolet på i dashbord?
 15. Hei, når jeg låser opp bilen låses kun førerdøren opp, ved å trykke en gang til åpnes resten. er det enkelt å endre dette, slik at alle låses opp ved første trykk? og når jeg sitter i bilen med bilen i gang, finner jeg ikke knappen for å åpne resten av dørene. Jeg må stoppe bilen, ut med nøkkel å låse opp med den. Hvor er knappen? nylig kjøpt en importbil og boka er på tysk..
 16. Erso

  2006 D3 kjøp

  Hei, har vært å sett og prøvd bilen. Her er det en i siste kategori som du skisserer. nøye fulgt opp på verksted
 17. Erso

  2006 D3 kjøp

  Ok, takk. Kvittering på flush og gearoljebytte foreligger.
 18. Erso

  2006 D3 kjøp

  Flott, takk for tips. Webasto og båtann er det ja, så og prøvde bilen i dag. Så meget velholdt ut med full historikk. tenkte ikke på å sjekke seter.
×
×
 • Create New...