Jump to content
LRforum

Erso

Members
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

About Erso

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Location
  Sandefjord

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Stokke
 1. Tåkelys 2006 Disco 3

  Hei, det var to sikkringer som het nesten det samme (tysk) kabel til den ene lykta var gnisser og lå til jord ved den ene festeskruen. symbol og tåkelys funker som det skal. tusen takk for hjelpen.
 2. Nav skjerm

  Takk for tips.
 3. Nav skjerm

  2006 Discovery 3 Hei, er det mulig å ta bort at man må trykke enig i nav bildet hver gang bilen startes? eller at skjermen forblir avslått eller med LR logo ved start og da må slå på det man ønsker å se.
 4. 06 Discovery 3 TDV6 HSE

  Hei, ønsker å kjøpe deksel på støtfanger bak, det som dekker kontakten til tilhengerkontakt. Om noen har et brukt. eller tips til butikk/nettbutikk.
 5. Tåkelys 2006 Disco 3

  Jupp, har akkurat kjøpt bilen og driver å gjør meg kjent. Blir litt stresset av å lese på forumet om alle dyre feil, men slik er det. takk for tilbakemeldinger.
 6. Tåkelys 2006 Disco 3

  Hei, takk. Dette er en 06 Discovery 3. sikkringer er sjekket. Ser også nå at jeg ikke har parklys fremme, kun bak, på parklys ser det ut som sikkring tar bak og foran på samme side. mulig det er alle 4 pærene (tåke/park) som har gått... syntes det bare var rart at ikke symbolet for tåkelys fremme ikke kom på. det sitter tåkelamper med pærer fremme, så regner med de skal lyse.
 7. Tåkelys 2006 Disco 3

  Hei, når jeg drar ut lysbryter ett hakk for lys fremme skjer det ingen ting hverken i lamper eller symbol i instrument. I hakk to virker alt som det skal bak og symbol kommer på. er det slik at om sikkring er gått, kommer ikke symbolet på i dashbord?
 8. Åpne alle dører med sentrallås

  Beklager 2006 Discovery 3 TDV6 HSE
 9. Hei, når jeg låser opp bilen låses kun førerdøren opp, ved å trykke en gang til åpnes resten. er det enkelt å endre dette, slik at alle låses opp ved første trykk? og når jeg sitter i bilen med bilen i gang, finner jeg ikke knappen for å åpne resten av dørene. Jeg må stoppe bilen, ut med nøkkel å låse opp med den. Hvor er knappen? nylig kjøpt en importbil og boka er på tysk..
 10. 2006 D3 kjøp

  Hei, har vært å sett og prøvd bilen. Her er det en i siste kategori som du skisserer. nøye fulgt opp på verksted
 11. 2006 D3 kjøp

  Ok, takk. Kvittering på flush og gearoljebytte foreligger.
 12. 2006 D3 kjøp

  Flott, takk for tips. Webasto og båtann er det ja, så og prøvde bilen i dag. Så meget velholdt ut med full historikk. tenkte ikke på å sjekke seter.
 13. 2006 D3 kjøp

  Ok, du mener at olje må byttes oftere enn det servicehefte sier?
×