Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

Erso

Medlemmer
 • Innholdsteller

  26
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Erso

 • Rang
  Medlem

Profile Information

 • Location
  Sandefjord

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Stokke

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei, 18 desember klarte ei tante å kjøre ut foran meg slik at jeg rev av fronten hennes ASX. Ikke så mye synlige skader må min LR3 og hennes skyld som kjørte ut på en forkjørsvei 10 meter foran meg, men høyre fremskjerm/hjulbue fikk karosseriskader og -tannstanga knakk tvers av slik at rattet gikk rundt uten at hjul bevegde seg. -luftfjæring gikk i bunnen. -alt av varsellamper lyste: bremser, airbag, suspention failiure, spesial program not avalible osv. Bilverkstedet sier nå at det er 3 uker leveringstid på ny tannstang, leveres verkstedet 22/1, kan det virkelig stemme at i 2019 kan ta så lang tid å få sendt en reservedel selv om den ev kommer fra England? Karosseriskader og lakkering tas da etter at styring er reparert da bilen må kjøres, noe som gjør at jeg nærmer meg makstiden på leiebil på 45 dager.
 2. Erso

  2006 Disc 3 dieselvarmer

  Takk for info og tips
 3. Hei, sliter med at dieselvarmer ikke alltid starter og nå starter den ikke i det hele tatt. Skal sjekke sikkring, men instruksjonsbok er på Tysk, noen som vet hva det heter eller hvilken sikring det er? denne skal vel starte om det er kaldt nok og nok diesel på tanken.
 4. Erso

  Flushing av girkasse

  Hei, hvor fikk du utført denne jobben? jeg har en LR3 2006 255000km som vibrerer svakt på lavt turtall i 3 gir, siste automatservice på 209000km
 5. Hei, hvor er av og på bryter og lys til denne?
 6. Hei, tuner kan programere vekk EGR via pc, hva er fordelen med å i tilegg blende dem mekanisk?
 7. Hei, lurer på å få litt mere futt og en lokal tuner lover 230 hk og + Ca 80 nm. har noen erfaring ned dette og kan EGR kodes bort på denne motoren eller må de blendes fysisk med ett KIT?
 8. Takstativ øk til 2006 Disco 3
 9. Erso

  Tåkelys 2006 Disco 3

  Hei, det var to sikkringer som het nesten det samme (tysk) kabel til den ene lykta var gnisser og lå til jord ved den ene festeskruen. symbol og tåkelys funker som det skal. tusen takk for hjelpen.
 10. Erso

  Nav skjerm

  2006 Discovery 3 Hei, er det mulig å ta bort at man må trykke enig i nav bildet hver gang bilen startes? eller at skjermen forblir avslått eller med LR logo ved start og da må slå på det man ønsker å se.
 11. Erso

  06 Discovery 3 TDV6 HSE

  Hei, ønsker å kjøpe deksel på støtfanger bak, det som dekker kontakten til tilhengerkontakt. Om noen har et brukt. eller tips til butikk/nettbutikk.
 12. Erso

  Tåkelys 2006 Disco 3

  Jupp, har akkurat kjøpt bilen og driver å gjør meg kjent. Blir litt stresset av å lese på forumet om alle dyre feil, men slik er det. takk for tilbakemeldinger.
×