Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

Erso

Medlemmer
 • Innholdsteller

  25
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Erso

 • Rang
  Medlem

Profile Information

 • Location
  Sandefjord

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Stokke

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Erso

  2006 Disc 3 dieselvarmer

  Takk for info og tips
 2. Hei, sliter med at dieselvarmer ikke alltid starter og nå starter den ikke i det hele tatt. Skal sjekke sikkring, men instruksjonsbok er på Tysk, noen som vet hva det heter eller hvilken sikring det er? denne skal vel starte om det er kaldt nok og nok diesel på tanken.
 3. Erso

  Flushing av girkasse

  Hei, hvor fikk du utført denne jobben? jeg har en LR3 2006 255000km som vibrerer svakt på lavt turtall i 3 gir, siste automatservice på 209000km
 4. Hei, hvor er av og på bryter og lys til denne?
 5. Hei, tuner kan programere vekk EGR via pc, hva er fordelen med å i tilegg blende dem mekanisk?
 6. Hei, lurer på å få litt mere futt og en lokal tuner lover 230 hk og + Ca 80 nm. har noen erfaring ned dette og kan EGR kodes bort på denne motoren eller må de blendes fysisk med ett KIT?
 7. Takstativ øk til 2006 Disco 3
 8. Erso

  Tåkelys 2006 Disco 3

  Hei, det var to sikkringer som het nesten det samme (tysk) kabel til den ene lykta var gnisser og lå til jord ved den ene festeskruen. symbol og tåkelys funker som det skal. tusen takk for hjelpen.
 9. Erso

  Nav skjerm

  Takk for tips.
 10. Erso

  Nav skjerm

  2006 Discovery 3 Hei, er det mulig å ta bort at man må trykke enig i nav bildet hver gang bilen startes? eller at skjermen forblir avslått eller med LR logo ved start og da må slå på det man ønsker å se.
 11. Erso

  06 Discovery 3 TDV6 HSE

  Hei, ønsker å kjøpe deksel på støtfanger bak, det som dekker kontakten til tilhengerkontakt. Om noen har et brukt. eller tips til butikk/nettbutikk.
 12. Erso

  Tåkelys 2006 Disco 3

  Jupp, har akkurat kjøpt bilen og driver å gjør meg kjent. Blir litt stresset av å lese på forumet om alle dyre feil, men slik er det. takk for tilbakemeldinger.
 13. Erso

  Tåkelys 2006 Disco 3

  Hei, takk. Dette er en 06 Discovery 3. sikkringer er sjekket. Ser også nå at jeg ikke har parklys fremme, kun bak, på parklys ser det ut som sikkring tar bak og foran på samme side. mulig det er alle 4 pærene (tåke/park) som har gått... syntes det bare var rart at ikke symbolet for tåkelys fremme ikke kom på. det sitter tåkelamper med pærer fremme, så regner med de skal lyse.
×