Gå til innhold

Haakon Aune

Medlemmer
  • Innlegg

    308
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Haakon Aune

  1. Imponerende arbeid! Skal montere seter bak selv så dette var en fin inspirasjon!!
  2. Supert! Skal også sette inn noen seter og finner ikke riktig brakett! Takk for bilder!
  3. Du har et poeng.... aggh. Hvor mye kostet dette? Tror du nevnte dette sist, men har glemt det... Lurer på om jeg må ha dobbelkryss foran? Husker du hvordan diffen fremme pekte så opp?
  4. Ringte saksbehandler, hyggelig fyr. Og han bekreftet at NN hadde vært i kontakt med han, noe jeg mistenkte ikke stemte! Så da skylder jeg en NN en unnskyldning! Uansett, SFOR hadde hundre biler på landsbasis de skulle behandle og de hadde sykdom internt, så nå var det bare han her som hadde jobben med dette. Hørtes fryktelig stress ut så jeg sa vi fikk bare legge det bort inntil videre. En ansatt på hundre biler. WTF? Og han hadde jobb utenom. Men, lurer på om jeg skal begynne å se på Mellom akslingene foran og bak. Det kan jo ikke gjøre så mye? Må korte inn bak med 23cm og legge til 23 fremover. Har hørt flere som anbefaler å sette dette bort. Vet ikke?
  5. Ser ikke helt problemet med navn, siden de jobber for det offentlige, for oss. Men er det gehør på at det ikke bør skrives er jeg med på det. fikk ikke til å legge hele pdf filen inn her, men kopierer det NN skrev. Vedlegg til kontrollseddel for bil med registeringsnummer DK70946. Motor byttet til 245 hk / 3 Itr BMW motor. Nye innfestninger av motor og gir. Sveiset på eksisterende ramme. Tårn til dempere byttet. Støtdempere foran og bak byttet. Fjærer. Usikkert om disse er lik til originalen. Byttet bremseskiver og calippere. Endring av 1 tverrbjelker. Fjernet tverrbjelke i bakkant av girkasse. IVIå flytte denne. Må bytte til bremsekraftforsterker fra Volvo. På grunn av plassproblemer. Må dokumenteres ? Ramme og bremser må tåle «ny» motors effekt. Tårn til dempere må dokumenteres. Få en bekreftelse på at fjærer er originale. Bremsekraftforsterker. Motoreffekt og moment. så ringer jeg saksbehandler i morgen. ha en fortsatt fin kveld
  6. Søkte om innsyn slik det ble foreslått her på forumet. Fikk innvilget innsyn dagen etter Og dagen etter der igjen skrev Einar Kalaoja at jeg kunne ringe direkte til saksbehandler Petter Iversen. Supert! Vet ikke hva som har skjedd, men føler det er på rett vei... Tusen takk for forslag her inne! Dere kan ting på ordentlig!
  7. Supert! Tusen takk! Har bedt om innsyn nå så venter litt på det. Ja, det var en i klubben som nevnte svarfrist på sin ombygging til bobtail. Men han nevnte også advokat så da lukket jeg ørene og glemte resten. Tusen takk for tips! Ringer vegvesenet på mandag og hører ang svarfrist på sånt. Fant heller ikke noe mellom stoa og sfoor. Bad om innsyn der inne. Får ringe litt på mandag.takk!
  8. Supert! Takk for svar! Skal skrive til dem asap.
  9. Hei! jeg venter på svar fra vegvesenet. Tre måneder siden de var her og satte plombering på? Har ringt og skrevet til Einar Kalaoja som er min kontakt der. Får svar på telefon at han har purret, men ikke fått svar. skrev sist nå at jeg gjerne ville se mailene han har sendt til SFOOR for å få bekreftet at han i det minste har sendt noe. Har ikke fått svar på det heller. Litt fortvilet fordi jeg skrev også til vegvesenet sentralt og spurte ette info. De svarte at Einar Kalaoja var min kontaktperson og jeg måtte forholde meg til han. Så.... vet ikke helt hva jeg skal gjøre, om jeg maser for mye blir han sur og tverr og stopper prosjektet, om jeg ikke maser stopper det av seg selv. Så...
  10. Genial mann dette! Måtte le da han korrigerte det enkle er det beste, det enkle er kjedelig, yaris og leilighet... ha,ha,ha...
  11. Har sjekket båtprosjektet sånn overfladisk og må si jeg er mektig imponert over hva du får til! Bare å ta av seg hatten! Det er gøy med folk som kan ting på ordentlig var det en her inne på forumet som sa så godt. Og du kan ting på ordentlig!
  12. Ha,ha,ha! Ja, det er øya man først blir blind på... får sjekke dette prosjektet ditt.. må finne kaffekoppen...
  13. God plan! Min Far hadde eksosspjeld på en Bmw, fabrikkmontert... og satte man den i Sport-Mode ble det straks mere lyd.. regner med dette er lov da? Eller kanskje det gjelder banekjøring? Er nok det ja. Tanken var å lage doble rør et stykke. Ett rør med lydpotta i bildet og spjeld foran og et rakt rør ved siden av.. begge vil ende ut på samme plass. Men tanken om kortest vei ut virker litt artig.
  14. He,he! Du skulle hatt båt heller!
  15. Vi får håpe det blir godkjent da! Hadde ikke tenkt på sideeksos, så takker for tipset! Da kunne jeg ikke hatt den ut foran bakhjulet allikevel, siden man kan åpne ruta i bakveggen. Blir mindre enn 30 cm det.. Blir gøy å høre lyden. Ser man kan få tak i elektrisk eksosspjeld... hadde egentlig tenkt å bruke baklukelåsen på x6n til det, så vi får se om det blir senere. det er kanskje bare jåleri og noe ekstra vas..
  16. Ja, det er kjempetøft! Prøvde å få den ut foran bakhjulet, men er usikker på hvordan det blir med tverrbjelken som skal inn rett bak transfer. Og der må jeg ha ei potte, ellers blir det vel for mye godlyd, he,he... Dette er kjempegøy altså!
  17. Der ble det sideeksos gitt... blir dette godkjent mon tro? Vil kanskje bli eksos rundt/i kassa? Og om vi skal ha bikkjer eller folk oppi der er det kanskje best å ta den ut bak?
  18. Synes du klarer deg bra! Som du sier at man må prøve. Det er fint med folk som kan ting på ordentlig.. LOL . Å sveise kan du lære deg med å kjøpe et sveiseapparat og en vinkelsliper. Såfremt du har en liten plass å stå.. Og må få sagt at folka her inne er helt fantastiske! De kan som du sa ting på ordentlig..
  19. Du er flink! Fine løsninger på ting og tang tidligere i tråden!
  20. Flere bilder takk!! Gøy å se!
  21. Sånn. Ble vanlig flexfør fra biltema 3``. Og noen benn og skøytemuffer, også fra bilteme. Får sveiset dette sammen i kveld kanskje. Bruker ellers et rustfritt rør svigerfar slengte til meg for rette strekk. Noe større dimensjon, men går å sveise det sammen åkkesom.
  22. He,he! Akkurat som her på bruket da! Vi tegner på noen servietter en fredagskveld og så vet man hvordan man skal gjøre tingene..
  23. Du er fæl til og få det til! Gøy å se bildene!
  24. Supert! Det er kanskje fordi de er redde for plagiat... lol
×
×
  • Opprett ny...