Jump to content
LRforum

Haakon Aune

Members
 • Content Count

  237
 • Joined

 • Last visited

About Haakon Aune

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Location
  Vegusdal
 • Interests
  Barna, konstruksjoner, kunst, stål, ww1/2, madam, arkitektur, badass, tig/mig, øl, heia, offroad, mediterranian, diy, hund, venner, kjasing og land rover...

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Evje

Recent Profile Visitors

519 profile views
 1. Fant det på Stoff og Stil på Sørlandssenteret.... artikkel no 330045 80% polyester, 20% ull.. tenkte å ha det i taket og på dører... Blir kanskje bra, kanskje ikke??? Nei, har ikke tenkt tanken engang... Takk for tipset! Skal huske det når jeg begynner der! Har tenkt så på hvilke motor jeg skal prøve å få inn i prosjektet at tråden har gått for lut og kaldt vann..
 2. Hei og takk for svar! Joda, dette må prøves ut! Skal prøve og huske å gi tilbakemelding!
 3. Så gøy dette så ut! Høres ganske sinna ut denne!
 4. Flott jobbet ser jeg! Blir nesten litt stolt selv.. om du gjør alt! Har heller ikke så mye erfaring med facebook! Tror jeg sluttet i 2009...
 5. Her var det mange tips! Takker! Gøy at du prøver dette ut og gir tilbakemeldinger!!
 6. Ja, ser fint ut! Det er jo litt å gjøre på huset da! Ingen bilder innenfra... forteller vel mye... spennende å se på hvor høyt dette går! Lekk tak med råte... råte i krypgulv osv... men naboen er Hegnar så får høre om han trør til litt om det skulle knipe!!
 7. Supert! Takker! Er det noen som skjønner hva som står i linken over fra digitalarkivet??
 8. Her står det jo om vei og bryggerettigheter, men jeg skjønner ikke hva dette betyr... «utskilte parseller og inntatte vei og bryggerettigheter...»
 9. https://pdf.digitalarkivet.no/0124382e-31d0-4ea5-81c0-ef300357b540
 10. Takker for svar! Ok. Ble litt flau nå... Takk! Får ringe arkivet da å spørre!
 11. Takker for svar! Ja, du har nok rett i dette. Dette er jo bare en sti. Vil komme med forbehold om avtale på dette. Men har forstått det sånn at adkomst fra brygge har vært mellom noen bygg sørfra. Der hadde de en påle i sjøen de brukte, som nå er borte... ellers fra postkontoret brukte de en annen sti, over skoleplassen. må ringe å høre med megler. Enten adkomst via Hevd, Allmannaretten eller gammel avtale som ikke er tinglyst... Jepp, men dette må være i utmark tror jeg.
 12. Ser den ja! Da må de snu seg rundt og få dette på plass som igjen vil øke verdien på eiendommen og skvise oss..eller tar jeg feil? Øke prisen mener jeg, slik at vi blir bydd ut..
 13. Takker for alle svar! Det er egentilg adkomst til boligen som kan bli problemet her om det settes opp gjerder. Har forstått det sånn at jeg må ha brukt stien/veien i over tjue år i god tro for å kreve hevd på dette.. Nei, det er ingen poeng med veirett. Bare adgang til boligen, men det er vel nesten det samme. Poenget er at jeg må gå over privat grunn for å nå bolig... http://www.seeiendom.no/ Akkurat!! Broder var redd for det samme.. men igjen, når jeg har snakket med tidligere eiere, kommunen, takstmann og lyngør ve og vel skjønner de liksom ikke helt problemet.. Det er ikke noe problem i Lyngør, det er stier overalt og alle går hit og dit... Det blir kanskje ikke noe problem dette, men kjipt å sitte der uten adgang til boligen om det skulle bli det....
×
×
 • Create New...