Jump to content
LRforum

Haakon Aune

Members
 • Content Count

  298
 • Joined

 • Last visited

About Haakon Aune

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Location
  Vegusdal
 • Interests
  Barna, konstruksjoner, kunst, stål, ww1/2, madam, arkitektur, badass, tig/mig, øl, heia, offroad, mediterranian, diy, hund, venner, kjasing og land rover...

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Evje

Recent Profile Visitors

682 profile views
 1. Genial mann dette! Måtte le da han korrigerte det enkle er det beste, det enkle er kjedelig, yaris og leilighet... ha,ha,ha...
 2. Har sjekket båtprosjektet sånn overfladisk og må si jeg er mektig imponert over hva du får til! Bare å ta av seg hatten! Det er gøy med folk som kan ting på ordentlig var det en her inne på forumet som sa så godt. Og du kan ting på ordentlig!
 3. Ha,ha,ha! Ja, det er øya man først blir blind på... får sjekke dette prosjektet ditt.. må finne kaffekoppen...
 4. God plan! Min Far hadde eksosspjeld på en Bmw, fabrikkmontert... og satte man den i Sport-Mode ble det straks mere lyd.. regner med dette er lov da? Eller kanskje det gjelder banekjøring? Er nok det ja. Tanken var å lage doble rør et stykke. Ett rør med lydpotta i bildet og spjeld foran og et rakt rør ved siden av.. begge vil ende ut på samme plass. Men tanken om kortest vei ut virker litt artig.
 5. He,he! Du skulle hatt båt heller!
 6. Vi får håpe det blir godkjent da! Hadde ikke tenkt på sideeksos, så takker for tipset! Da kunne jeg ikke hatt den ut foran bakhjulet allikevel, siden man kan åpne ruta i bakveggen. Blir mindre enn 30 cm det.. Blir gøy å høre lyden. Ser man kan få tak i elektrisk eksosspjeld... hadde egentlig tenkt å bruke baklukelåsen på x6n til det, så vi får se om det blir senere. det er kanskje bare jåleri og noe ekstra vas..
 7. Ja, det er kjempetøft! Prøvde å få den ut foran bakhjulet, men er usikker på hvordan det blir med tverrbjelken som skal inn rett bak transfer. Og der må jeg ha ei potte, ellers blir det vel for mye godlyd, he,he... Dette er kjempegøy altså!
 8. Der ble det sideeksos gitt... blir dette godkjent mon tro? Vil kanskje bli eksos rundt/i kassa? Og om vi skal ha bikkjer eller folk oppi der er det kanskje best å ta den ut bak?
 9. Synes du klarer deg bra! Som du sier at man må prøve. Det er fint med folk som kan ting på ordentlig.. LOL . Å sveise kan du lære deg med å kjøpe et sveiseapparat og en vinkelsliper. Såfremt du har en liten plass å stå.. Og må få sagt at folka her inne er helt fantastiske! De kan som du sa ting på ordentlig..
 10. Du er flink! Fine løsninger på ting og tang tidligere i tråden!
 11. Flere bilder takk!! Gøy å se!
 12. Sånn. Ble vanlig flexfør fra biltema 3``. Og noen benn og skøytemuffer, også fra bilteme. Får sveiset dette sammen i kveld kanskje. Bruker ellers et rustfritt rør svigerfar slengte til meg for rette strekk. Noe større dimensjon, men går å sveise det sammen åkkesom.
 13. He,he! Akkurat som her på bruket da! Vi tegner på noen servietter en fredagskveld og så vet man hvordan man skal gjøre tingene..
 14. Du er fæl til og få det til! Gøy å se bildene!
 15. Supert! Det er kanskje fordi de er redde for plagiat... lol
×
×
 • Create New...