Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

Haakon Aune

Medlemmer
 • Innholdsteller

  109
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

Haakon Aune last won the day on September 4

Haakon Aune had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

12 God

Om Haakon Aune

 • Rang
  Entusiast

Profile Information

 • Location
  Vegusdal

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Evje

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Haakon Aune

  Leif ove's D2 og camper

  Ser veldig profft ut altså! Tipper du får mye besøk når du er på tur.. alle karer elsker sånne saker.. vet hvertfall at jeg ikke klarer å gå forbi uten å prøve å få igang en samtale på sånt! Love it!
 2. Haakon Aune

  Defender 130 dobbelcabin

  Jeg bruker jo 10 ganger så mye som jeg regnet med.. . hva skjedde? Og dette er jo mye mer jobb enn det jeg trodde... sikkert 10 gangen her også... joda, har fått rettet bulken i taket. Borret ut naglene i drageren og løftet taket fra de to 6mm skruene med meg oppi, borret nye hull og i med 4 nye nagler. (Se takbilde bakerst venster side) rettere får vi det ikke. Ikke helt bra, men så skal de vel heller ikke være perfekte.. Så har vi rengjort skyvevinduet bak. Masse mose og grønske på dette så jeg måtte ha litt hjelp av gutta her. Klarte jo selvfølgelig å knekke en liten skrue på vinduslåsen.. borret denne opp.... satte i en liten grisepikk og knakk den.... borret ikke denne opp nei... får se om vi finner ny på nett... eller så har vi en venn i glassbransjen som kan lage helt vindu om vi ønsker det... dette vil bli vindu uten åpning og da heller ikke lukking? Blir dette vinduet i det hele tatt brukt lurer vi på? Det er jo kjekt å kunne bruke det om man vil, men vil man det da? Sånn til vanlig? Om man ikke bruker det vil man heller ikke trenge å åpne det. Om man vil åpne det uten at man trenger det kan man jo la det være lukket? Legger ved bilde av Lillebror som har pyntet seg.... Ha en fortsatt fin kveld!
 3. Haakon Aune

  Motorvalg 130 crew cab

  Damm! Jeg har lagt innlegg i feil tråd...
 4. Haakon Aune

  G. Freeman - Min første LR

  Gratulerer med ny bil! Takgrind på denne nå så blir det ikke kulere! Har vært litt lunken på denne fargen, men vi har tatt feil! Ser virkelig riktig ut dette!
 5. Haakon Aune

  Range Rover Classic '93 Vogue - "Siggen"

  Ha,ha,ha! Om du jobber sånn på jobben får du kreve mer lønn! Høy fighterspirit og gjennomføringsevne! Godt jobbet må vi si! Gøy å følge med på dette!
 6. Haakon Aune

  Motorvalg 130 crew cab

  Jeg bruker jo 10 ganger så mye som jeg regnet med.. . hva skjedde? Og dette er jo mye mer jobb enn det jeg trodde... sikkert 10 gangen her også... joda, har fått rettet bulken i taket. Borret ut naglene i drageren og løftet taket fra de to 6mm skruene med meg oppi, borret nye hull og i med 4 nye nagler. (Se takbilde bakerst venster side) rettere får vi det ikke. Ikke helt bra, men så skal de vel heller ikke være perfekte.. Så har vi rengjort skyvevinduet bak. Masse mose og grønske på dette så jeg måtte ha litt hjelp av gutta her. Klarte jo selvfølgelig å knekke en liten skrue på vinduslåsen.. borret denne opp.... satte i en liten grisepikk og knakk den.... borret ikke denne opp nei... får se om vi finner ny på nett... eller så har vi en venn i glassbransjen som kan lage helt vindu om vi ønsker det... dette vil bli vindu uten åpning og da heller ikke lukking? Blir dette vinduet i det hele tatt brukt lurer vi på? Det er jo kjekt å kunne bruke det om man vil, men vil man det da? Sånn til vanlig? Om man ikke bruker det vil man heller ikke trenge å åpne det. Om man vil åpne det uten at man trenger det kan man jo la det være lukket? Legger ved bilde av Lillebror som har pyntet seg.... Ha en fortsatt fin kveld folkens!
 7. Haakon Aune

  Defender 130 dobbelcabin

  Ha,ha! Sprengtegninger... stemmer jo det, det ser jo sånn ut etter ett nanosekund. Får lete litt på nett etter brackets..
 8. Haakon Aune

  Defender 130 dobbelcabin

  er det noen som kan tenke seg hvor disse delene skal?
 9. Haakon Aune

  Motorvalg 130 crew cab

  Hei Håkon Jeg har sett litt på dette og finner ut at den motortypen er tiltenkt det Amerikanske markedet, og ikke en motor vi hos Cummins Norge tar inn. Sjekk ut faceboook gruppe, hvor det er folk som jobber i Cummins som kommer med info osv. https://www.facebook.com/groups/CumminsLandRoverGroup Mulig de kan bidra med noe info. for deg. Lykketil J Ole Christian Linnestad Sales Manager Nordic region Cummins Marine Cummins Distribution Europe Cummins Norway AS Osloveien 20, 1430 ÅS Postboks 97, N-1431 ÅS Norway Tel: +47 404 55 835 Fax: +47 649 74 501 Email: ole.c.linnestad@cummins.com Web: www.cummins.com
 10. Haakon Aune

  Motorvalg 130 crew cab

  Får nesten kikke meg litt om etter disco 2 da! Ja,jeg ser den siden også..
 11. Haakon Aune

  Defender 130 dobbelcabin

  Noen som vet hva dette er og hvor det skal?? Må ha hjelp av de lærde!!
 12. Haakon Aune

  Leif ove's D2 og camper

  Noen spesiell grunn til det eller? Lettere å justere eller flytte med popping ser jeg...
 13. Haakon Aune

  Leif ove's D2 og camper

  Popper du dette på eller er det sveis? Ser veldig bra ut uansett!
 14. Haakon Aune

  Motorvalg 130 crew cab

  Oi. Crate engine! Dette var spennende. Skulle bare hatt disse berømte pengene.. ja, jeg vil jo helst ha dette lovlig. Har tatt kontakt med svv, men de svarer ikke kjapt akkurat. Fått motoren optimalisert? Hvem gjør sånt? Jeg? Ha,ha,ha. Den så veldig kjekk ut den cummingsen altså. Ble nesten litt forelsket.. sendte mail for å høre... Litt kjipt, men det ser litt ut som om jeg må kjøpe gammelt.. Må nesten se litt på denne også da. Men som det er nevnt tidligere må man bytte til samme eller nyere motor... Vil bare si tusen takk for all respons! Håper en eller flere kan stikke innom en gang dere kanskje kjører forbi!
 15. Haakon Aune

  Defender 110 Pick Up

  Har KAA motor liggende med alt som hører til?
×