Jump to content
LRforum

Jostein Paulsen

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

About Jostein Paulsen

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Location
  Tromsø

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Tromsø

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har sett på en 05 d3 til en kompis. Bilen har kjørt 9 år uten regreimbytte, så dette er vel på høy tid. Har jeg forstått det riktig at det er to reimer på disse? Lurer på om noen vet ca. Kostnad på bytte?
 2. Teltet funket kjempefint. Vi brukte det hele sommeren å fikk totalt mange overnattinger. Duken virker veldig solid, og selve teltet har gode glidelåser, stødig stige og store og fine vinduer. Det holdt oss tørre i kraftig regn, beskyttet i kraftig vind og avkjølt i 30+. Jeg brukte 5 min på å slå det helt opp (uten anneks), og 7-10 min på å slå det sammen (jeg er 187cm og rekker fint å slå det sammen ved å stå på bakhjulene). Tror det blir enda enklere når jeg engang får snudd teltet så det vender bakover. Negativt: Beskyttelsestrekket som ligger over teltet under kjøring er noe vanskelig å få på, særlig når sovepose/dyne lagres i teltet. Glidelåsen her virker ikke like kraftig, og har kjilt seg noen ganger. Teltet har gode myggnettinger, men noen mygg kan finne veien inn akkurat i skøyten av teltduken der de to bunnplatene møtes. Tettet med egen myggnetting her. Har ikke brukt anekset ennå. Det mister sin funksjon når teltet vender til siden. Ser også for meg at det kan bli vanskelig å bruke videre siden D2 har reservehjul bakpå. Bilde fra en av overnattingene som også skulle vise seg å bli den mest vindfulle.
 3. Der var teltet på plass. Landet på et telt fra Tembo 4x4, kjøpt via Praesto 4x4. Ser at jeg sannsynligvis blir å snu teltet slik at det vender bakover, både for å gjøre det enklere å slå sammen, og for å få bedre utnyttelse av annekset. Teltet virker så langt å være av bra kvalitet. Kundeservicen fra Praesto var også upåklagelig Nå gleder far, datter og bikje seg til å dra på tur.
 4. Ser jeg har formulert meg litt Utydelig. Er ikke mekkeløsninger jeg er ute etter, men heller om det er mulig å ettermontere bryter for airbag på D2. Fikk gjort det på en Ford transit jeg hadde tidligere, men da fantes det et kit som verkstedet monterte.
 5. Hei. Lurer på om noen vet om det er mulig å koble ut airbag på passasjersiden på en D2, uten å få varig feilkode etterpå. Spør fordi jeg skal på ferietur med jentungen, og har lyst til å ha mulighet for at hun kan sitte fremme i bilen.
 6. To generasjoner. Begge to er fantastisk morsom og kjøre. Desverre bare d2'en som er min. D5'en fikk jeg gleden av å kjøre 30 mil med. Fantastisk bil å dra båt med.
 7. Nå synes jeg dere gjør det vanskelig å velge takk for svar og erfaringer så langt. Så på en video at det er plass til dyner og slikt i brett-opp teltene og, men begrenser seg vel hvor mye. Jeg ser poenget i at takboksteltene er enklere i bruk, men tror brett-opp er enklere å oppbevare når de ikke står på bilen, ihvertfall I min noe overfylte garasje... Må høre med en forhandler om leveringstid også. Hadde vært artig å ha d klart til ferien i slutten av juli.
 8. Hei. Jeg ønsker meg taktelt til d2en min, men har ikke erfaring med type eller produsent. Ser for meg de man folder ut til siden. Er det noen som har bilder og erfaringer og dele. Brukt telt til salgs er også interessant. Hilsen Jostein
 9. Nei. Bare jekket opp så de rettet seg så mye som det går på den måten, for så å spraye på salovann. Så ingen tegn til lekasje da, og synes gummien så fin ut. Tenker å bestille nye likevel, men lurer på hvor lang forventet levetid de har? Hvor bestiller dere fra?
 10. Bilen har stått med startvansker i flere uker, med batteriet frakoblet, uten å sige en cm. Så en halvtime etter første start og stopp av motor ligger den nedpå igjen. Har skjekket belgene, og de er fine, så da gjenstår det å se på sensorene.
 11. Fikk på plass jordingen og et toppladet batteri, og vipps så var problemet borte. Bilen starter hver gang. Gikk over kablingen til startmotor, og den så fin ut. Takk for hjelpen.
 12. Det er løst ja. Tenkte på startmotoren ja, å tenkte å overhale, men klarer ikke helt å forstå hvorfor den dør helt ut..
 13. Hei. Før jeg fikk sett på forrige problem med luftdemperene dukket neste problem opp. 10 minutter etter at jeg hadde kjørt i flere timer skulle jeg starte opp og kjøre hjem. Vrir om tenningen og det tikker i alle releene, men startmotoren går ikke. Får hjelpestart, og plutselig fyrer den igang uten problemer. Vel hjemme lades batteriet opp over natten, men bilen er død. Vet at batteriet ikke er det beste, så kjøper nytt fra biltema. (Det nye batteriet har polene på feil side, så må løsne et punkt på jordingskabelen for å få den til å rekke frem). På første forsøk starter bilen, stopper å prøver på nytt og da er det bare tikking, på tredje forsøk bare varsellampene, og på fjerde forsøk er alt dødt. Batterispenningen er som normal med tenningen på og av. Dersom batteriet har vært avkoblet en stund starter den noen ganger. Når den starter virker alt som normalt. Noen kloke hoder der ute som skjønner mer av dette enn meg?
 14. Tusen takk for svar så langt. Er midt i en flytteprosess, så typisk at det skulle begynne å fuske nå. Skal skjekke nevnte punkt så snart jeg har litt tid. I dag startet ikke bilen etter å ha kjørt med tilhenger en stund. Måtte ha hjelpestart, og mistenker at batteriet er kaputt. Kan et dårlig batteri føre til at bilen synker?
×
×
 • Create New...