Jump to content
LRforum

Sveinhr83

Members
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

About Sveinhr83

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ålgård

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Ålgård

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Der er kul umulig å finne noen måte å slette bruker på her, så jeg velger bare å la være å logge meg på noe mer, så får en admin eller noe slette brukeren min hvis de gidder eller kan. Når jeg oppdager at to luringer her her tydeligvis har gitt meg dårlig i omdømmepoeng her inne for å si i fra at jeg synes ikke at å direkte snakke ned LR bør høre hjemme her på et nettopp LANDROVER FORUM, så var dette egentlig siste dråpen for at jeg gidder være en del av dette mer. Innrømmer at jeg er for svak til å overse drittkommentarer og lar sjelden folk dø i synden som det heter På andre forumer får uansett det å nedsnakke forumets agenda konsekvenser, en blir fort stemplet som et troll eller muldvarp etc, men ikke her tydeligvis. Her er det nærmest poppis blant altfor mange å gi merket ytterligere dårlig karma. Men når sant skal sies, så har derimot de samtalene jeg har hatt med de EKTE entusiastene her inne, vært en fornøyelse, håper dere virkelig vil fortsette å nyte LR produktene deres fullt og helt i fremtiden Det er en sann fornøyelse hver gang å diskutere med dere!
 2. Hvilken årsmodell og km.stand har du? Kom til å tenke den kunne ikke være så gammel siden har garanti.
 3. Ja, er fullstendig klar over at ting skjer på gamle japanere og store ekte firehjulstrekkere er jo ikke noe en generelt kjøper for å spare mest mulig gryn etc. Nyter helt og fullt min D4, men km flyr fort i slik fantastisk bil, så greit å lære hva en kan ha i vente.
 4. Nei, er bare nyskjerrig hvordan bilene fungerer når de blir litt eldre og mer kjørt, særlig D3/D4. Særlig siden du nevner det er noen issues her og der
 5. Er bilen en del kjørt?
 6. Flott lesing! Samme bil og samme type sag har vi også ser jeg Ser enda frem til en lengre tur med min egen også nå. Kjøpte du bilen med vinsj?
 7. Gratulerer med ny bil! Har nettopp kjøpt meg en D4 selv, så skjønner følelsen. Er ikke noe ekspert, men om du leser bla denne tråden, så er det diskutert ganske mye nyttig angående bruk av disse bilene her. Resten er jeg ikke rette personen til å svare på
 8. Flotte oppsummeringer på begge Virker som en helt kurant bil i lengden, både D3 og D4. Er ikke noe avskrekkendes lesning i det hele tatt, en svær firehjulstrekker er selvsagt ikke noe en velger for å spare penger hverken det er en Land Rover, Jeep eller Toyota etc.
 9. Ser den Har du eid din og kjørt den langt?
 10. Takker! Jeg burde vel tatt noe form for understellsbehandling uansett. Vet ikke om det er noen spesielle intervaller for oljeskift på girkasse, diff etc.
 11. Har hatt BMW 325 med det jeg regner med er samme motoren. Følte ikke den bilen var problematisk, ikke at jeg eide den så lenge da
 12. Prøvde følge denne lista da jeg kjøpte min D4 i mai, men glemte dette med bremserør. Bilen var kun kjørt 52 000 km. Er det ved høyere km.stand dette har fare for å opptre? Hva snakker vi om i pris om slik må fikses?
 13. Det er mange såkalte ‘’entusiaster’’ her inne blant trådene som bidrar godt til at LR produkter får det frynsete ryktet de har. Skal jeg være ærlig, hadde jeg meldt meg ut om det var mulig.
 14. Traff en Defender nær Ålgård i Gjesdal da jeg var ute og cruiset i min D4. Fikk da den mest storslagne hilsenen til nå mildt sagt
 15. Skjønner hvordan du har det da jeg hentet en omtrent identisk D4 for en måned tid siden D4 2015 Black Pack HSE Luxury her.
×
×
 • Create New...