Jump to content
LRforum

Kapteinen

Members
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

About Kapteinen

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Location
  Florø

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Flora

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eg hadde den metallbraketten liggende. Fulgte med da eg kjøpte bilen. Hadde faktisk 2 stk. Den som skåre ut og en ny en. Satt bare en klosse inne i braketter og skrudde fast. Satt på plastikken etterpå. Funka fjell
 2. Eg bygget om min disco 3 08 mod til 7 seter 12 juli da Denver 10 år da. Der eg viste bilen gjekk det som smurt. Ingen spørsmål om noe airbag eller noe. Han sjekka bare at setene var bolta fast i golvet med alle boltene så tok han en drøss med bilder. Hadde bestilt skiltene på forhånd så det var bare for meg å skru di på med engang gjett om eg bar glad da eg leser om slike historier om biltilsyn som er vanskelig.
 3. No har eg bestillt 5W30 A5. Det var d castrol velgeren valgte på mitt skilt nr. Er denne no bare boss og så gå for C1 oljen?
 4. Castrol velgeren velger magnatec professional A5 5W-30 er dette feil da irdisco11?
 5. Tenkte å ha en oljeskift på min Discovery 3, har lest litt rundt og blir ikke klok på hvilken olje eg skal ha på. Alle har jo forskjellig mening. Er en dico3 2008 mod med DPF. og hvor kan eg bestille olje?
 6. japp det skal eg gjøre no er jo alt tipp topp med bilen og hvite skilt kom på bilen på onsdag som var uten problemer
 7. er vel fiksa d no? eg hadde no bilen inne på tuning og blending av egr. han som gjorde det sa at det nettopp hadde blitt fiksa i software slik d gjikk. men ikke vet eg Har forresten får vekk melding om full DPF. Hadde meg en tur på 20 timer i helga så da forsvant den. Men det tok sin tid. hadde kjørt i ca 4 timer før den forsvant. har hadt turer på ca 1 time og kjørt på høgare turtall uten at feilen forsvant No er no eg gla det er vekke.
 8. låg i 90 km i timen i 3 gir, så rpm låg på ca 3200 da eg kjørte. i boka sto det over 2500. ja, har funne ut at eg må kjøpe meg noe diagnose greier. har hadt bilen noen måner så eg merker at diagnose er et must men har ingen pr idag. siste skift blei gjort 2 dager før eg kjøpte den. er ikke sikker på hva slags olje som er fyllt på men det går vel kanskje ann å sjekke i boka? blei gjort på verksted.
 9. 2008 mod disco 3 HSE Har full dpf på min bil, står at eg skal lese i brukerhansdboka og greier. Har gjort det som står der med å kjøre med mer enn 2500 rpm i over 20 min. virker ikke som det skjer noe. Har kjøpt sånn flaske på biltema, Dieselpartikkelfilterrens men uten noe hell Noen ider om å få denne rensa eller må eg kjøpe ny? Egr er blenda med software.
 10. vente klarer eg jo, er noen måner siden eg kjøpte bilen så har klart meg til nå. men hvor kan eg bestille billigast på nett? itilfelle d er ingen andre som kan handle til meg
 11. er bra stiv pris, men hvor får man tak i billi?
 12. ID II tool med båtann som gjelder da?
×
×
 • Create New...