Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

Kapteinen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  29
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Kapteinen

 • Rang
  Medlem

Profile Information

 • Location
  Florø

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Flora

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Kapteinen

  Ombygging fra varebil til 5-seter - D3

  Eg hadde den metallbraketten liggende. Fulgte med da eg kjøpte bilen. Hadde faktisk 2 stk. Den som skåre ut og en ny en. Satt bare en klosse inne i braketter og skrudde fast. Satt på plastikken etterpå. Funka fjell
 2. Kapteinen

  Ombygging fra varebil til 5-seter - D3

  Eg bygget om min disco 3 08 mod til 7 seter 12 juli da Denver 10 år da. Der eg viste bilen gjekk det som smurt. Ingen spørsmål om noe airbag eller noe. Han sjekka bare at setene var bolta fast i golvet med alle boltene så tok han en drøss med bilder. Hadde bestilt skiltene på forhånd så det var bare for meg å skru di på med engang gjett om eg bar glad da eg leser om slike historier om biltilsyn som er vanskelig.
 3. Kapteinen

  Oljeskift disco3

  No har eg bestillt 5W30 A5. Det var d castrol velgeren valgte på mitt skilt nr. Er denne no bare boss og så gå for C1 oljen?
 4. Kapteinen

  Oljeskift disco3

  Castrol velgeren velger magnatec professional A5 5W-30 er dette feil da irdisco11?
 5. Kapteinen

  Oljeskift disco3

  Jau da gjør det. takker
 6. Kapteinen

  Oljeskift disco3

  Tenkte å ha en oljeskift på min Discovery 3, har lest litt rundt og blir ikke klok på hvilken olje eg skal ha på. Alle har jo forskjellig mening. Er en dico3 2008 mod med DPF. og hvor kan eg bestille olje?
 7. Kapteinen

  Problemer med Full DPF

  japp det skal eg gjøre no er jo alt tipp topp med bilen og hvite skilt kom på bilen på onsdag som var uten problemer
 8. Kapteinen

  Problemer med Full DPF

  er vel fiksa d no? eg hadde no bilen inne på tuning og blending av egr. han som gjorde det sa at det nettopp hadde blitt fiksa i software slik d gjikk. men ikke vet eg Har forresten får vekk melding om full DPF. Hadde meg en tur på 20 timer i helga så da forsvant den. Men det tok sin tid. hadde kjørt i ca 4 timer før den forsvant. har hadt turer på ca 1 time og kjørt på høgare turtall uten at feilen forsvant No er no eg gla det er vekke.
 9. Kapteinen

  Problemer med Full DPF

  låg i 90 km i timen i 3 gir, så rpm låg på ca 3200 da eg kjørte. i boka sto det over 2500. ja, har funne ut at eg må kjøpe meg noe diagnose greier. har hadt bilen noen måner så eg merker at diagnose er et must men har ingen pr idag. siste skift blei gjort 2 dager før eg kjøpte den. er ikke sikker på hva slags olje som er fyllt på men det går vel kanskje ann å sjekke i boka? blei gjort på verksted.
 10. Kapteinen

  Problemer med Full DPF

  2008 mod disco 3 HSE Har full dpf på min bil, står at eg skal lese i brukerhansdboka og greier. Har gjort det som står der med å kjøre med mer enn 2500 rpm i over 20 min. virker ikke som det skjer noe. Har kjøpt sånn flaske på biltema, Dieselpartikkelfilterrens men uten noe hell Noen ider om å få denne rensa eller må eg kjøpe ny? Egr er blenda med software.
 11. Kapteinen

  D3 komplett sett (4stk) med nye vindavisere

  er dette di man limer på?
 12. Kapteinen

  Diagnose til disco 3

  vente klarer eg jo, er noen måner siden eg kjøpte bilen så har klart meg til nå. men hvor kan eg bestille billigast på nett? itilfelle d er ingen andre som kan handle til meg
 13. Kapteinen

  Diagnose til disco 3

  er bra stiv pris, men hvor får man tak i billi?
 14. Kapteinen

  Diagnose til disco 3

  ID II tool med båtann som gjelder da?
×