Gå til innhold

Morten788

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    norway

Previous Fields

  • Location / Bosted
    tønsberg

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Morten788 sine prestasjoner

Nykommer

Nykommer (1/7)

  1. Wow denne er jo noe for seg selv. Har du noe plan for når du skal være ferdig med den? Jeg vurderer å handle inn et prosjekt jeg også, men jeg tror jeg går for noe nyere i første omgang. Stå på, denne blir spennende å følge
  2. Hei! Jeg har vurdert å handle inn en defender for restarurering og tidsfordriv. Jeg har i utgangspunktet ekstremt lite erfaring med dette men kjenner en del entusiaster så ser for meg et sosialt og lærerikt prosjekt fremover. En av de tingene jeg vurderer da er jo hva som er best av netthandel og fysisk butikk. Deler kan jo være svindyrt og det finnes mange alternativer der ute. Men personlig er jeg veldig skeptisk til finn.no og andre byttekanaler. Jeg foretrekker et sted jeg kan få kvittering. Er det noen som har noen gode tips for påliteige netthandel sider? Jeg har sjekket ut blant annet https://www.eurodel.no/ men har enda ikke handlet noe. Prisene virker fine i forhold til bilxtra og forventer bedre kvalitet enn biltema. Men vet ikke. Noen som kan komme med noen tips rundt hva jeg burde tenke på når jeg bestemmer meg? Setter pris på alle svar!
  3. Kult! Jeg er interessert i å skaffe meg en defender selv. Er litt ukjent med restaurering men man må jo starte et sted. Håper du blir fornøyd med kjøpet!
  4. For et prosjekt. Spennede å se ferdig resultat. Lykke til!
×
×
  • Opprett ny...