Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

G.Fuglem

Medlemmer
 • Innholdsteller

  32
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om G.Fuglem

 • Rang
  Medlem

Profile Information

 • Location
  Discovery 1 96' 300tdi

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Trondheim/Bodø

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. G.Fuglem

  lekasje ved abs sensor D1

  er fram ja, vet ikke hva som var i knokkelhuset, men har etterfylt litt gl4 bare for å ha noe smurning. all smurning er bedre enn ingen smurning, eller....?
 2. G.Fuglem

  lekasje ved abs sensor D1

  Etter litt feilsøking på abs lampa dro jeg ut sensorene framme for å inspisere og rengjøre disse, uten hell. I ettertid ser jeg at det har lekket ut olje under kjøring. Det jeg lurer på er om det er noen form for pakning jeg kan ha mistet mens jeg holdt på med dette? noen som vet noe om det?
 3. G.Fuglem

  Oljeskift 300tdi

  Stemmer det du sier Rolf, etter noe googling og søking så følger det med to stk skiver til bunnpluggen, skal vistnok bare bruke den som sitter best på pluggen. Finnes det forskjellige plugger til 300 bunnpanna tro? Eller forskjell på bunnpanna på defender og D1?
 4. G.Fuglem

  Oljeskift 300tdi

  Driver i skrivende stund å skiften motorolje på bilen, D1 300tdi. Med det nye oljefilteret kom det to skiver med, en i kobber og en i metall som var litt breiere. Min tanke er att kobber går på bunnplugg og metall på filteret, men vil gjerne ha det bekreftet. På forhånd takk for svar.
 5. G.Fuglem

  hva kan den være verd?

  skal se å få tatt noen bilder så fort som mulig, men ikke i kveld
 6. G.Fuglem

  hva kan den være verd?

  Sitter litt i tankeboksen for å selge min 1996 D1 300tdi. Bilen er i svært god stand, ikke kosmetisk, men motor- og rammemessig, motoren har kun gått 139 220 km og maler som en katt, starter alltid. Nye koni dempere hele veien rundt for ca 6 mnd siden, nye bremseklosser og skiver hele veien rundt ca 1 år siden, ny reg.reim for 10-11 mnd siden, eu ok i april i år med null feil! pusset det som var av småhull i bagasjerom, limt, grunnet og lakkert opp igjen, så ikke noe rust i bagasjerom. gode vinterdekk på alu felg, dårlige sommerdekk på stålfelg, veldig fint interiør. er gjort mye med bilen i mitt eie, dette er kun noe av det. Lakken på bilen er heller sliten, noen småbulker og endel bruksmerker rundt om, har vurdert om jeg skulle gjøre noe med dette ven vet ikke om det blir gjort om bilen selges i nærmeste framtid. hvor mye kan noe slikt være verd, med en lakkeringsjobb og litt retting av panser så kan det bli en av de finere i landet vil jeg tro.
 7. G.Fuglem

  Range rover 2002, noe å satse på?

  oi beklger, feil trå.
 8. Har sett på en range rover 2002 mod som trenger litt stell, har gått ca 235 000km. Er en 3.0l 177hk, hvordan er de å jobbe på (kommer fra en 300tdi D1 så blir nok ikke enklere) mye feil, dyre feil, hva er kjente feil på de? Alt av erfaringer, tips og råd mottas med takk.
 9. G.Fuglem

  Hyling fra reim 300tdi

  Har hyling fra viftereima i min 300tdi, har sprutet vann på det å hylingen gir seg i noen sekunder, alle hjul e tighte og fine. Føler ny reim er å utsetteproblemet, noe må det jo være som lager lyden, noen med gode løsninger eller feilsøking? Noen som også vet hvor man kan få kjøpt gatorback belt til 300?
 10. Skulle ha fraktet to stk kajakker fra Bodø til Trondheim om noen har mulighet. Betaler for frakt
 11. solgt 4 felgene også?
 12. G.Fuglem

  Hva tror dere om dette settet på en D1?

  Kanskje jeg blander litt nå, så på sett med fjærer på på hjemmesidene til OME, skal sjekke ut linkene du postet, men har de noe medium duty lignende? Tenker heavy duty kan bli i overkant stivt til hverdags, men kanskje ok på tur.
 13. G.Fuglem

  Hva tror dere om dette settet på en D1?

  ja skjønner hva du mener, men med mye turkjøring med fullastet bil, ski, kano/kajakk, sykler, etc. tenker en oppgradering ikke er dumt heller, samt litt heving ser jo ikke stygt ut Driver å forhandler med selger for å se hva jeg kan få til!
 14. Hva tror dere om disse på en Disco1 uten noe mer modifisering, yay or nay? https://www.ebay.com/itm/332363780462
 15. Akkurat hentet D1 fra pkk! Gikk rett gjennom, selvfølgelig!
×