Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

G.Fuglem

Medlemmer
 • Innholdsteller

  28
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Nøytral

Om G.Fuglem

 • Rang
  Medlem

Profile Information

 • Location
  Discovery 1 96' 300tdi

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Trondheim/Bodø

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. G.Fuglem

  hva kan den være verd?

  skal se å få tatt noen bilder så fort som mulig, men ikke i kveld
 2. G.Fuglem

  hva kan den være verd?

  Sitter litt i tankeboksen for å selge min 1996 D1 300tdi. Bilen er i svært god stand, ikke kosmetisk, men motor- og rammemessig, motoren har kun gått 139 220 km og maler som en katt, starter alltid. Nye koni dempere hele veien rundt for ca 6 mnd siden, nye bremseklosser og skiver hele veien rundt ca 1 år siden, ny reg.reim for 10-11 mnd siden, eu ok i april i år med null feil! pusset det som var av småhull i bagasjerom, limt, grunnet og lakkert opp igjen, så ikke noe rust i bagasjerom. gode vinterdekk på alu felg, dårlige sommerdekk på stålfelg, veldig fint interiør. er gjort mye med bilen i mitt eie, dette er kun noe av det. Lakken på bilen er heller sliten, noen småbulker og endel bruksmerker rundt om, har vurdert om jeg skulle gjøre noe med dette ven vet ikke om det blir gjort om bilen selges i nærmeste framtid. hvor mye kan noe slikt være verd, med en lakkeringsjobb og litt retting av panser så kan det bli en av de finere i landet vil jeg tro.
 3. G.Fuglem

  Range rover 2002, noe å satse på?

  oi beklger, feil trå.
 4. Har sett på en range rover 2002 mod som trenger litt stell, har gått ca 235 000km. Er en 3.0l 177hk, hvordan er de å jobbe på (kommer fra en 300tdi D1 så blir nok ikke enklere) mye feil, dyre feil, hva er kjente feil på de? Alt av erfaringer, tips og råd mottas med takk.
 5. G.Fuglem

  Hyling fra reim 300tdi

  Har hyling fra viftereima i min 300tdi, har sprutet vann på det å hylingen gir seg i noen sekunder, alle hjul e tighte og fine. Føler ny reim er å utsetteproblemet, noe må det jo være som lager lyden, noen med gode løsninger eller feilsøking? Noen som også vet hvor man kan få kjøpt gatorback belt til 300?
 6. Skulle ha fraktet to stk kajakker fra Bodø til Trondheim om noen har mulighet. Betaler for frakt
 7. solgt 4 felgene også?
 8. G.Fuglem

  Hva tror dere om dette settet på en D1?

  Kanskje jeg blander litt nå, så på sett med fjærer på på hjemmesidene til OME, skal sjekke ut linkene du postet, men har de noe medium duty lignende? Tenker heavy duty kan bli i overkant stivt til hverdags, men kanskje ok på tur.
 9. G.Fuglem

  Hva tror dere om dette settet på en D1?

  ja skjønner hva du mener, men med mye turkjøring med fullastet bil, ski, kano/kajakk, sykler, etc. tenker en oppgradering ikke er dumt heller, samt litt heving ser jo ikke stygt ut Driver å forhandler med selger for å se hva jeg kan få til!
 10. Hva tror dere om disse på en Disco1 uten noe mer modifisering, yay or nay? https://www.ebay.com/itm/332363780462
 11. Akkurat hentet D1 fra pkk! Gikk rett gjennom, selvfølgelig!
 12. G.Fuglem

  div til disco 1 300tdi

  Litt smådiv jeg skulle hatt dil min d1. Styrestags-beskytter, alu felger, takrenneester, lister over hjulbuele, fangere framme og bake. alt av interesse. rop ut om du har noe.
 13. G.Fuglem

  disco1 300tdi motorvask

  Skal ha bilen på EU om to dager, er noe svetting/små lekasjer fra div plasser som jeg ikke rekker fikse før kontroll, men tenkte en skikkelig motorvask kunne gjøre kontrollør fornøyd å ikke tenke på noe mer enn ett fint motorrom. hvordan er det best å vaske? avfetting, pensel og spyling, varmtvannsspyler med høyttrykk? hva bør evt dekkes til? tips og triks taes imot med takk
 14. G.Fuglem

  1998 Disco 1 Esquire

  Er bare nysgjerrig, er den godkjent med hjul? og hvor kjøpte du skjermer? Gerhard
 15. G.Fuglem

  300Tdi kjøling

  ja har tenkt på det i det siste å det finnes ikke noe bedre veihjelp enn en land rover og medlemskap i nlrk, har fått testa det ett par ganger allerede!. var etter hjelp fra en her inne jeg meldte meg inn i klubben, beste jeg har gjort!
×