Jump to content
LRforum

G.Fuglem

Members
 • Content count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About G.Fuglem

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Location
  Discovery 1 96' 300tdi

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Trondheim/Bodø

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Skulle ha fraktet to stk kajakker fra Bodø til Trondheim om noen har mulighet. Betaler for frakt
 2. solgt 4 felgene også?
 3. G.Fuglem

  Hva tror dere om dette settet på en D1?

  Kanskje jeg blander litt nå, så på sett med fjærer på på hjemmesidene til OME, skal sjekke ut linkene du postet, men har de noe medium duty lignende? Tenker heavy duty kan bli i overkant stivt til hverdags, men kanskje ok på tur.
 4. G.Fuglem

  Hva tror dere om dette settet på en D1?

  ja skjønner hva du mener, men med mye turkjøring med fullastet bil, ski, kano/kajakk, sykler, etc. tenker en oppgradering ikke er dumt heller, samt litt heving ser jo ikke stygt ut Driver å forhandler med selger for å se hva jeg kan få til!
 5. Hva tror dere om disse på en Disco1 uten noe mer modifisering, yay or nay? https://www.ebay.com/itm/332363780462
 6. Akkurat hentet D1 fra pkk! Gikk rett gjennom, selvfølgelig!
 7. G.Fuglem

  div til disco 1 300tdi

  Litt smådiv jeg skulle hatt dil min d1. Styrestags-beskytter, alu felger, takrenneester, lister over hjulbuele, fangere framme og bake. alt av interesse. rop ut om du har noe.
 8. G.Fuglem

  disco1 300tdi motorvask

  Skal ha bilen på EU om to dager, er noe svetting/små lekasjer fra div plasser som jeg ikke rekker fikse før kontroll, men tenkte en skikkelig motorvask kunne gjøre kontrollør fornøyd å ikke tenke på noe mer enn ett fint motorrom. hvordan er det best å vaske? avfetting, pensel og spyling, varmtvannsspyler med høyttrykk? hva bør evt dekkes til? tips og triks taes imot med takk
 9. G.Fuglem

  1998 Disco 1 Esquire

  Er bare nysgjerrig, er den godkjent med hjul? og hvor kjøpte du skjermer? Gerhard
 10. G.Fuglem

  300Tdi kjøling

  ja har tenkt på det i det siste å det finnes ikke noe bedre veihjelp enn en land rover og medlemskap i nlrk, har fått testa det ett par ganger allerede!. var etter hjelp fra en her inne jeg meldte meg inn i klubben, beste jeg har gjort!
 11. G.Fuglem

  Disco 1 hugges

  Sendt det melding
 12. G.Fuglem

  300Tdi kjøling

  hmm ikke bare morroe svar her assa Har kjørt bilen Trondheim-Bodø tur retuer i ettertid uten problem så et bra vil jeg si, men vil bare være sikker før en norgesferie opp til nordkapp og tilbake til sør-Norge igjen. noe måte å utelukke sprukket topp uten å demontere toppen? finner ingen lekasje på kjølesystemet, bruker omlag 1-1,5L i mnd om ikke 2(?). skulle det ikke i teorien bli hvitt rundt om der lekasjen er?
 13. G.Fuglem

  300Tdi kjøling

  Tror den har gått tett tidligere da den har overopphetet. Overopphetet med nok kjøleveske, vente litt for så å kjøre til nærmeste bensin stasjon, da var tanken tom. Etter dette har temperaturen vært stabil, bruker endel kjøleveske (ganske sikker på at det ikke er toppen, da oljen er fin og ikke noe røyk utenom normalen) så får også sjekket det da. Hørt lufte slangen (bleeder hose) kan tette seg(?).
 14. G.Fuglem

  300Tdi kjøling

  Tenker å ta en runde på kjølingen nå da den har vært litt trøblete til tider, men skal på langtur i sommer så da vil jeg ha det unnagjort. Tenker å bytte topp og bottom hose, lufteslangen(?), ekspansjonstank(hørt ymse om det, hva tenker dere?), tenker også å ha termostat og vannpumpe i reserve på tur. Noe mere dere tenker jeg burde bytte mens jeg holder på med dette? noen som har deler liggende? 1996 300tdi.
 15. G.Fuglem

  felger Disco1

  ønsker å kjøpe boost felger eller lignende til disco1, alt av alu-felg er interessant. Holder til i Trondheim og Bodø.
×