Jump to content
LRforum

jorgenht

LRF Society
 • Content Count

  1,958
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About jorgenht

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bamble

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Bamble

Recent Profile Visitors

2,985 profile views
 1. Om den siger ned med sikring ute har du lekkasje. Da er jo ikke systemet operativt til å justere for en eventuell endring i høyden. Renovert- byttet bakre ventilblokk?
 2. Varmer opp girolje. Gir seg ganske fort etter litt kjøring.
 3. Utgår. Disse ble resirkulert idag.
 4. jorgenht

  @le's D3 #2

  Jeg har relativt nye kalippere du kan få- hvor høyre har vært treg, venstre ok. Så kan du overhale om du vil. Jeg orket ikke tenke på det hele ferien, så bestilte alt nytt og oppgraderte til V8 skiver. Turer også rundt i Sverige, 7 timer hjemmefra.
 5. Er det ikke lurt å ta full pakke? Utløserlager og arm.. Tror du får helt ferdig sett fra LOF.
 6. Island4x4 og advancedfactors er sidene jeg stort sett benytter. Og grattis med ny bil!
 7. Så kjent ut det bildet der.. jeg ligger en dag før i løypa.
 8. Jeg har hatt en kalipper hengende på foran H. Vi skal noen kilometer i sommer- og jeg kjenner meg selv så godt at jeg kommer til å sitte å tenke på det hele veien, at jeg kjøpte alt nytt foran der. Oppgraderte til større skiver til og med. Dermed har jeg kalippere , holdere, skiver og klosser foran begge sider som ikke har gått 10’km hvis noen vil ha det. Pusse opp, bytte stempler osv. Kan hende en skive har kast- jeg vet ikke- og får ikke sjekket. Sikkert lett om du har dreiebenk. Må hentes. Føler du for å gi et bidrag i form av sjokkis som gulrot til skruing e
 9. https://www.advancedfactors.co.uk/fug500010-regulator-967467-p.asp Det er denne du trenger. Finner den sikkert på eBay og. Noen har vel byttet aktuatoren inni, den er lik på flere biler.
 10. Demonterte bremser foran i går- og remonterer i dag. Nye fine holdere, skiver og kalippere. Har alltid hatt noe med bremsene hvert år- mest sannsynlig for at jeg ikke har byttet parvis- og ikke har hatt kontroll på hva som er byttet og ikke. Siden det venter noen mil i sommer er det greit å ha på stell.
 11. Hvis ikke må jeg prøve meg på noe reship.com greier.
 12. @Lorden Nei- for det var limt igjen. Sikkert fordi det lakk før Jeg ville bare ha fungerende takluke. Har jo funnet pakningen, men engelskmannen vil ikke sende til Norge @tiopet Ser det har vært tettet med sika rundt om her og. Pakningen gikk i stykker når jeg skjærte rundt med fiskesene. Pakning koster ca 800+mva og frakt. Om han vil sende. Nytt taklukesett koster 5x.
 13. Takk, kikket på den pakningen selv- men var usikker. Tror jeg bestiller den i kveld- skal melde tilbake om det stemmer og den passer.
 14. Tror ikke pakninga er supervanskelig å få ned igjen. Litt silikonspray osv gjør sikkert ting bedre. Er verre å finne rett pakning. Hvis den finnes løst..
 15. Mest fornuftige er sikkert Ews? Om du ikke har glassruteforsikring da..
×
×
 • Create New...