Jump to content
LRforum

jorgenht

LRF Society
 • Content Count

  1,625
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About jorgenht

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bamble

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Bamble

Recent Profile Visitors

2,231 profile views
 1. Rettelse! Nå ordnet det seg. Klunken har liksom vært der en stund- og kom igjen etter bytte av klossene. Dette er flaut, men viste seg at fremre bolt på nedre bakre bærebru ikke var strammet nok Fikk fruen til i kjøre mens jeg lå halvveis under og kjente på armer og foringer hver gang hun bremset. Der var rakkeren. Strammet med moment og klunk borte. Kan ikke skylde på verkstedet med 4-hjulskontroll heller da det ikke er justering der.
 2. Mine absolutte favoritter av skrutrekkere på jobb er Swiss tools. Synes de er best å holde i, samt at de varer lenge. Som elektriker skrur jeg jo en del, vel og merke mest Pz1 og Pz2 skruer, men den flate sportrekkeren får og kjørt seg. Kan jo være lurt å ha egnet verktøy til mishandling, og egnet til det som verktøyet egentlig skal brukes til? Har i allefall alltid forrige «sett» liggende i bilen, tilfelle jeg trenger å bruke vold på noe.. så går ikke de fine nye ad dundas med en gang..
 3. Det klistremerket der har jeg rundt forbi på rutene også Tilogmed arbeidsbilen har et i bakruta. Fin bil
 4. Men var ikke konklusjonen bremseslanger..? Er dine gamle?
 5. Det er vel den som er årsak til olje i bremsekraftforsterkeren- men det er jo ikke sikkert det gjaldt deg. Om vakuumpumpe er gåen kan jo sikkert hende det og..
 6. Byttet du slange og enveisventil? Den fra vakuumpumpe til bremsekraftforsterker..
 7. @lafterolf Har sett noen med lignende bøyler, men det hører gjerne med fullt veltebur. Og det er jeg ikke så interessert i. Ellers er det ny innfestning i gulvet som er løsningen- som nyere modeller? Puma? Mener det var et innlegg eller to om en som monterte det innpå her. Hadde håpet det var noen som hadde vært lure å laget en løsning, må jo føles bedre med sånn type sele.
 8. Det er vel gjerne calippere bak som ryker først også? RRS er vel ganske lik D3 på sånt? Du får rimelig calipper hos EWS. Husk glidepinner og monteringssett.
 9. Heldig som kan gjøre litt av det utenfor bilen @sveinikr@hotmail.com Dette blir knall, er jeg sikker på
 10. Oi, her går det unna @sveinikr@hotmail.com! Moro!
 11. Fine biler både hentebil, hjelpebil og hjelpetrengende bil
×
×
 • Create New...