Jump to content
LRforum

jorgenht

LRF Society
 • Content Count

  1,052
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About jorgenht

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bamble

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Bamble

Recent Profile Visitors

1,421 profile views
 1. Jeg tror og håper, at hvis det kommer en utgave uten så sinnsykt med utstyr(relativt snakket). Så blir den like vanlig på veien som en disco. For egen del- så er det oftest mennesker jeg frakter. Og de var det jo god plass til resten kan gå på taket, slik som jeg ofte gjør idag.
 2. Ikke dører e.l som ikke er lukket skikkelig? Feks panserbryter på D3 lager jo sånn morsom alarm. Jeg er ukjent med D2- så bare triller ball her...
 3. @sondre b Ja, for tross ugreie tider- været er jo supert om dagen!
 4. Liten kjapp tur på Gubbdagis i byen- disse ble sett på veien. Samt @sondre b som var ute å luftet bilen i finværet, tror jeg.. . Ungene kom løpende og lurte på om jeg så Land Roveren som kjørte forbi, sørgående
 5. La merke til at du forsøkte å skjule den på bildet
 6. Alt er relativt. Jeg vil svare nei. Men om du derimot må bytte, ja mye jobb. Er et par her inne som har tatt seg bryet med å legge ut en del bilder og tekst ang bytte på D3, uten å plukke av karosseri. Om det er fysisk mulig på D4 vet jeg ikke. Det er også mange her med etterhvert en god del KM på klokka, uten at det bekymrer dem nevneverdig.
 7. Lurer på om jeg plukket ut og satte inn bolt via motorrom. For å slippe plukke ned innerskjermer. Kanskje ikke noe lettere men..
 8. Jeg ville kanskje valgt presse. Men da må du jo plukke ut armen med medfølgende hjulstillingskontroll..
 9. Ja- her var det ikke skjedd stort. Dundrer videre, foreløpig uten feil og mangler. Men- snøen er vekk og kommer nok ikke tilbake denne sesongen. Så da er det på tide å sko om. Ja om du gjettet- gjettet du nok riktig. Vinterhjulene nederst, og de akk så deilige sommerhjulene øverst. Prøvetur og etterstrammet hjulmuttere.
 10. Kanskje ikke så veldig mye arbeid, pun intended- permittering fordrer at jeg må ha noe å finne på. Vedsekkstativ gikk kjekt oppå grinda. Fikk jo nesten sjans til å drømme meg bort om galvet grind der. Så blir veden stablet i sekk i år. Litt kjappere- også kanskje man er ferdig til arbeidet tar seg opp.
 11. Uv-beskyttelsen skal vel herde på.. den som gjør at du slipper gjøre det på nytt etter kort tid..
×
×
 • Create New...