Jump to content
LRforum

jorgenht

LRF Society
 • Content Count

  1,839
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About jorgenht

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bamble

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Bamble

Recent Profile Visitors

2,729 profile views
 1. Det er vel en ventil bakpå motoren også? Prøvd denne?
 2. Oi-spennende! Skyter det taket rett opp av seg selv?
 3. Fasit på nye ovner. Samme her etter renovering av skorstein og ny ovn. Viktig å få det i gang. Den gamle ovnen trakk luft overalt og brant godt selv med trekken igjen. Se en video på tuben, gjorde jeg , og etterpå går alt som en drøm.
 4. Ikke skjedd stort her, men passerte glimrende på test idag. Null hull
 5. Hei! Jeg har ikke D5 selv- men et kjapt søk på YouTube viser at noen har prøvd før deg. Tror de lakkerte plaststripene bare popper av. Se her: https://youtu.be/4Lsu_XYmMx4 Håper det hjelper. PS:Det er egen kategori under Discovery for Disco 5. Sånn til fremtiden. Kan jo være noen som har D5 som ikke leser vanlig Disco-delen.
 6. For å utelukke/konstatere leddet til styringen. Se her. https://youtu.be/_Kdvv0k6kwU Spray leddet med liberale doser smøring. Wd40 e.l. Se om det blir bedre. Blir det bedre, kjøp nytt og bytt. Ikke bedre? Feilsøke videre.. Merk: det er kun for feilsøking at man sprayer det. Det blir aldri bedre av lurium, leddet er defekt.
 7. Hvilket av filtrene er det? Jeg har eldre D3 med 4 hurtigklemmer til slangene- mens nyere har en annen type? Mener det også var en her som fikk trøbbel fordi slangene, samme type som meg- hadde blitt montert feil..
 8. Fant ut av det. Pluggen til bryteren i bakdøra har samme molex kontakt. Hadde noen liggende fra bytte tidligere. testkjøring for å sjekke at koblingsskjema jeg fant på nett stemmer. Lover godt.
 9. Har alle her hatt ledning ut på pinne 2? Jeg kjøpte en brukt BAS controller- og har ikke noe ut på pinne 2. Noen som vet hvor jeg kan få kjøpt en?
 10. Varmeskjold? Jeg festet et som skranglet mot eksosen i høst.. Korroderer og hullene blir for store- løses med en ny stor skive.
 11. Subbing brensesko bak? Har du åpnet og renset smurt skoene/justert på en stund? Kan godt være du finner litt der..
 12. Bra du har godt med plass! Har fortsatt T-skjorta du bestilte fra Sollihulls finest liggende hjemme- si ifra om du er forbi her hjemme en dag
 13. Ja- det har du rett i. Men jeg liker meg ikke oppi under lokket til clutchsylinderen. Det er så trangt Dessuten er ikke clutchen så hard at det ikke lar seg gjøre å bruke den. 3timer småbrøyting uten clutchfritt vendegir er værre. Så fjøra kan noen få- om de vil ha den.
×
×
 • Create New...