Jump to content
LRforum

jorgenht

LRF Society
 • Content Count

  1,753
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About jorgenht

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bamble

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Bamble

Recent Profile Visitors

2,504 profile views
 1. Da, brenner det før treff!
 2. Mye mulig, den kommer tilbake med test failed eller test successful tror jeg..
 3. Den gjør en test i hvert fall, kjører i 2 minutter-ish..
 4. For noen markeder står det. Også skal det kanskje stå plugget i en sensor? Jeg bare googlet, ingen erfaring med auto-resirk, og smog.
 5. https://www.disco3.co.uk/forum/cable-behind-front-grill-138483.html Forurensings-sensor. Hva nå enn det er.
 6. Prøvekjøring godt og vel unnagjort. Tok turen til Horten idag, moro å kikke på litt bil Styret med deler fra overalt var i grunnen helt unødvendig. Pakket sammen pappesker idag og inni bretten på esken tanken kom i.. Typisk. Vel da har jeg til tankbytter i hele min tid Det regnet ganske bra på veien hjem. Viskeren løsnet fra armen, heldigvis lot det seg løse med en strips. Får klemme armen litt tightere.
 7. Dhl vant. Med en arbeidsdag. Posten er trege her på Østlandet synes jeg. Laget pakning til armaturen på toppen av tanken og monterte tanken opp før delene kom. Korkpakning er korkpakning regner jeg med? Prøvetur idag- og fylle opp helt med diesel, så jeg får sjekka om det er helt tett med låseringen på siden til måler og retur. Om ikke har jeg 5 låseringer til Da blir det nok Defender til Horten imorgen
 8. Takk, da fyller jeg en av bilene med de som vil være med
 9. Er det lov å bare dukke opp? Uten noe påmelding osv? For da hadde det vært moro å tatt en tur
 10. Da var det bestilt deler fra alle kanter- så får vi se hvem som vinner. Og om det blir tur med Defenderen til helga
 11. Tidligere var DHL outsorcet til et kjempehyggelig budfirma som gikk over all forventning. Nå er det DHL bilen som kommer. Går like greit med ham og. Har satt pinnen på Googlemaps til garasjen. Har ikke forsøkt Express enda- så får vi se. Ender vel opp med å få fatt på lokalt- også kommer pakka fort. Litt som å ha med reservedel i bil.
 12. Ja, tenkte faktisk jeg skulle ringe @gautes Han har hatt ting liggende tidligere. Er mer posten Norge som er variabelen her. Rart at man kan stole mer på DHL og pakker utenlands fra enn egen post. Jeg tar uansett en tlf dit på mandag. Hadde jeg planlagt bytte av tank hadde det vært enklere.
 13. Da er tankarmaturen reddet, og pusset ren. Hadde egentlig planer om tur til neste helg med Defenderen, men mangler da låsering og korkpakning. Har lagt ut en Ønskes kjøpt her- så om noen har liggende… Bestilte med AF, og DHL Express- men usikker på om det går noe fortere selv om man betaler litt mer. Noen som tror min faste/dyre delepusher på Autostrada har dette som lagervare?
 14. Helt sant! De pleide være litt mer forførende
×
×
 • Create New...