Jump to content
LRforum

jorgenht

LRF Society
 • Content Count

  1,490
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About jorgenht

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bamble

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Bamble

Recent Profile Visitors

2,029 profile views
 1. Det var kjapt! Pakket,sendt og mottatt samme dag?
 2. Nei, er kanskje ikke det? Tenkte bare det fantes en ryddigere løsning.. Da er kanskje en tilsvarende slange greit nok da.
 3. @lafterolf Jeg hadde håpet å bli kvitt noe av leamikken- om det går. @Julius Baardsen Her går den rett ned i bakakslingen igjen- og nivåhullet er også på akslingen- en liten tut det skal renne opp av ved fullt. Denne er kanskje eldre og mindre? En 2000.
 4. Heisann, vender meg hit igjen- da det er mange kloke hoder her. Har en gammel Ford 2000, med et hydraulikkuttak og fri ( ? ) retur ned i akselen igjen. Her har det stått noe leamikk så lenge jeg kan huske- noen kuplinger og noe selvgjenga. En liten skrue på toppen for lufting? Årsaken til spm er at jeg trenger ny slange- den gamle lekker. Påmontert, med skrue. Uttakene, nederste er røret fra ”sentralen”. Sånn sitter leamikket sammen. Hurtigpluggen. Gjenger. Kan det se ut som om dette er: Overgang Ford 2000 Økonomideler, hydraulikk. Samme gjenger? Finner nemlig 1 5/8" i en annen deleliste via Google. Så skulle jeg gjerne hatt noe som gjorde det greit å bare kjøpe en ny slange da. Og bli kvitt det gamle.
 5. Hopper denne opp igjen
 6. Har du byttet forstillingsdeler nylig? Slik oppfører D3 seg etter renovering av forstilling, på tur til verksted for hjulstillingskontroll. Når man ikke har hensyn når man skrur på plass igjen. Spør meg hvordan jeg vet. Reset feilkoder og prøv igjen?
 7. Men... belter? På en D4? Må jo komme frem OVER alt den?
 8. Tatt julevasken på D3’en og lagt om til vinterhjul. Like irritert på meg selv i år som i fjor, at jeg ikke tok meg råd til å bytte ut piggdekkene med piggfrie i en litt større størrelse. Blir alltid litt stusselig å gå fra sommer til vinterhjul.
 9. Kjempekult! Har jo sett bildene ifra innsiden- men utsiden var jo nesten enda bedre
 10. Ja! Idag skjedde det. Vi har et lite plantefelt med juletrær som har vokst litt over stokk og stein, og bestemte oss for å gi dem vekk hvis noen fant trær de syntes var fine. Masse byfolk har kommet og gått i snart 14 dager. Morgen som kveld. Hvem leter juletre med lommelykta på mobilen klokken 20:00 en fredag liksom..? Ikveld skjedde det endelig. En kar med hastverk kjørte for langt, der ”veien” slutter og Veien starter. Der jeg stort sett farter med traktor og LR. Lot ham stå litt før jeg ruslet ut å spurte hvordan det gikk. Imellom all blårøyken så tok han imot litt tauehjelp. Jeg er ikke så treig å be på da. Dette skjer jo maks en gang i året, så inn med lavserien og på med slepestroppen. Ruslet pent ut på fast underlag med den lille Mercedes B bilen. Han synes det var flaut, og hadde lite lyst til å posere på et bilde. Søle på de hvite skoene fikk han og. Søle liksom, hvem skulle trodd. Har jo bare regnet i 2 mnd snart.
 11. Hadde sånne dekk-sokker på forrige firmabilen. Med noen små kramper rundt forbi som gav litt bedre grep på is. Synes de var rent h..... å få på- men de tar ikke mye plass. Merk, de bør settes på før du sitter fast ellers nytter det ikke da man bør trille frem og tilbake noen ganger for få dem ordentlig på. Autosock
×
×
 • Create New...