Jump to content
LRforum

jorgenht

LRF Society
 • Content Count

  1,431
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About jorgenht

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bamble

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Bamble

Recent Profile Visitors

1,890 profile views
 1. Par timer hvis du gjør det for første gang og er forsiktig kanskje..
 2. Vannsensor til dieselfilteret? Har du byttet drivstoff-filter i det siste?
 3. Feks. https://www.advancedfactors.co.uk/lr010329-burner---fuel-fired-auxiliary-heater-103032-p.asp Selv under Covid har de brukt Søndag- Torsdag hjem til meg med dhl.
 4. 22mm pipe. De holder vel lenger om man lar være muttertrekker. Jeg byttet nettopp selv. Husket å ta dem med på bestillingen sist. Syslet med å plukke av hetta på noen, men de var litt stridige så kjøpte nye. Gamle i reserve- som så mye annet.
 5. Klips, er det de ringene? Eller noe annet?
 6. Sant @lafterolf Men blir liksom så mye svære kvisthauger- rundt jorder og vei. Ikke så fælt på traktorveien- der kan det bare ligge. @kes- send meg en PM ang tanker om pris? For mye går til ved- helt sant.
 7. Tipper feilkoder bør slettes med egnet verktøy. Iidtool e.l.
 8. Takk for tilbudet, men tror jeg ønsker meg en med mulighet for litt større kvist. Men jeg vet ikke
 9. Du kan forsøke trykkluft inn inntaket, for at den skal brenne en stund. Kan hende det hjelper deg litt. Høres jo egentlig ut som den kunne trengt en service Jeg byttet brennkammer i fjor, relativt lettvint og har brent fint siden. Tror noen har laget en liten wiki på brenneren her inne.
 10. Hei, som tittel sier- flisehogger. Noen som har noen erfaringer å dele? Blir mest jordekanter og traktorveier som ryddes- så ikke som entreprenører som tar unna svære trær. Traktoren er om lag 80hk. Da den var ny. Vil som alle komme billigst mulig unna- men er usikker på wee. Kan jo hende det holder til mitt bruk. Er nesten aldri brukt å finne på Finn- så heller mot at jeg dessverre må handle nytt. Tips og råd? Vh Jørgen.
 11. Fjærene på portene her ble overstrammet med bittelitt for å motvirke litt av det. Resultatet er at porten går opp av seg selv. Sikkert gått seg til nå Ble lett for motoren om ikke annet.
 12. Har nye puter liggende, og kunne tenke meg å montere dem for komforten sin del. Har bare latt være i påvente at noen skulle gjøre det før meg
 13. Flott film! Må ha vært en knalltur Som @telindnor sier over- sprek familie.
 14. Med mindre du får problemene gørrbillig! Da er det jo verdt det for noen.
×
×
 • Create New...