Gå til innhold
LRforum

jorgenht

LRF Society
  • Innlegg

    2 062
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bamble

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Bamble

Nylige profilbesøk

4 237 profilvisninger

jorgenht sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (6/7)

  1. +1 på det røde settet fra Biltema. Jeg byttet den nedre senest i helgen. På bil. Dog har jeg «nylig» byttet alle foringer- men denne har det blitt hull og rust i, så knirket hele tiden.
  2. Nå har ikke jeg fått feilsøkt utrolig mye på D3’en her hjemme, hva angår motor- men har du forsøkt blende egr og fjerne Butterfly? Om ikke annet så for å forsøke bare. Jeg har det, men min er en ‘06 så trenger ikke programmeres bort. Veldig høyt forbruk, du kjører ikke bare oppoverbakke med tilhenger til vanlig vel? 🙈
  3. Må være at det ser ut som om jeg har kjørt utafor og velta 😂
  4. Her følger Ford og starter Rolf. Aldri vært mer futt i frasparket enn nå. Ser at jeg har støtt på nytt problem. Bildene blir opp ned.
  5. Følger nøye med her, lyst til å ta av karosseri selv. Stå på og ta masse bilder. 😎
  6. Jeg må skuffe på bildeformatene. Starteren passer- men motorvarmer i frostplugg er i veien. Må finne på noe- etter å ha tappet ned og varmet henda.
  7. Økonomideler leverer- bestilte i går og henta på posten idag. Han før meg i køen henta pakke derfra også 😬 Da blir det forhåpentligvis ny starter og fresing i morgen. Lover bilder Rolf.
  8. Av snø, defekt starter, pensjonert Ford 2000, postkasse eller Deutz med fres? 😅
  9. Alle her er spesielt interesserte i alt Terje 😝😬 Bra å høre at den rydder vei i Tinn 👌
  10. Tror det var et samarbeid- og motorer ble sendt frem og tilbake for montering av ymse deler. Tror jeg leste det i går da jeg lette litt. Starter er bestilt. Bare måke plass til stolen med postkassa- så jeg kan sitte å vente 😬 Liten digresjon- han jeg snakket med på økonomideler kunne meddele at det var veldig mange fra mitt postnummer og lenger sør som hadde ringt disse dagene.
  11. Mener den er etter 65. Var vel bytte av motor og dieselpumpe da..
  12. Det beste med internett- nest etter forumet her er YouTube. Der fant jeg en som viste mekanisk innslag.
  13. Jeg er usikker. Har ikke demontert i kulda. Da forsøker jeg bestille en slik. Nå er det heldigvis bare kaldt og ikke like mye snø fremover. Mange takk @lafterolf PS. Forskjell på innslag?
  14. Heisann! Tyr til det allvitende forum nok en gang. Og nok en gang om noe som ikke hører under Land Rover. Snøen er jo i full drift, men det er ikke den lille Forden jeg har snøfreser på. Fikk nytt batteri i julehelga- og har blitt startet noen ganger siden. Men idag er det innslag, og antydning til at den orker noen tenner- også ryker det greit av den. Er starteren bare å kassere? Den er muligens original. Kan jeg kjøpe en girstarter? https://www.okonomi-deler.no/reservedeler/traktordeler/ford-new-holland/2000/starter-46 Hadde vært veldig nyttig å fått den igang- for nå tar ikke skjæret på den store traktoren unna mer.
  15. Takk og i like måte 😬🎉
×
×
  • Opprett ny...