Jump to content
LRforum

jorgenht

LRF Society
 • Content Count

  581
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About jorgenht

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bamble

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Bamble

Recent Profile Visitors

950 profile views
 1. Knallbra jo @motom! Enda bedre enn de australske originale skvettlappene
 2. Var disse settene komplette, med alle bolter/festemidler på armene? Selv den for støtdemperen? Har nettopp vært en tur i garasjen å servet en bakbrems og la merke til at nedre foring på huben er kaputt. Regner med jeg kjører på originale armer og foringer, og derfor ta alt samtidig. I hvertfall på samme aksling. Blir jo som sagt en liten sum dette.
 3. jorgenht

  Landstrykeren

  På min og, kjapp sak og stramme fint til nå- knotete hvis de knekker av... ikke erfart, bare lest.
 4. Må få se litt detaljerte bilder av ferdig resultat da Lurt på Serie/Defender- skvettlapper en stund selv.
 5. Oi! Kjekt å vite Byttet bare over innmat da?
 6. Bedding in, er for at parkbremsknappen også kan brukes som nødstopp. Om man ikke har testet funksjonen, så er den ganske brutal. Ikke ha noe løst i bilen, og ha veien for deg selv. Anbefales ikke fra noe særlig hastighet heller. Rykker bra i beltet. Også er det vel et håp om at bedding in skal gi skoene lengre levetid. Jeg har ikke gjort det, modusen ble aldri ferdig hos meg- og konkluderte med det samme som mange andre her. Den henger jo i nedoverbakke så..
 7. Den fungerer helt OK i D3 en. Fint å montere bak et av lokkene i bagasjerommet
 8. Sjekket at kontakten er skikkelig i? Pusset bort korrosjon?/sprayet sånn korrosjonsbeskyttelse/fjerning? Som på D3 er det vel lite å få kjøpt løst av ledningsnett, men en delebil eller hugger kanskje?
 9. Kjørte av gårde en bestilling fra paddocks. Med rammedeler og tank. Tok den fremre, og er igang med tilpasninger på første utriggeren nå. @Brutus, håper de gamle giverene fungerer enda, de så veldig fine ut der jeg tok dem ut av tankene før jeg kasserte dem. Jeg kjøpte ikke nye. Tok en helt vanlig tank fra paddocks, og den var så lik den kunne bli den som stod der fra før. Takk for tilbakemelding forresten, har ikke somlet meg til en prosjektråd enda, men håper på litt innspill der etterhvert som utenlandsferien er over. /Jørgen.
 10. Det så ut som en flott tur! Spent på å høre hva du fikk gjort med D3en.
 11. +1 på sau. Kan jo kanskje få det gjort på antirustsenteret 1-3-5 osv år også gjøre det selv hvert 2-4-6 år?
 12. Og du har ikke fylt bensin ved et uhell? Samme symptomer som firmabilen min hadde, da en lærling fylt noen liter bensin uten å si ifra.
 13. Altså, jeg har brukt låseopp knappen mens jeg har hjulpet låsetappen ved håndtaket på problemdøra. Det har gjort susen for meg. Men gikk lei og byttet hele låsekassa til slutt. La noen bilder i tråden om bilen her inne. Om det er helt dødt, så er jeg usikker på hva som skal til.
×
×
 • Create New...