Jump to content
LRforum

jorgenht

Members
 • Content Count

  428
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About jorgenht

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bamble

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Bamble

Recent Profile Visitors

805 profile views
 1. Er det ikke fler ledninger på ventilblokken enn 3? Jeg har og en slik feil som kommer iblandt, exhaust valve stuck, eller lignende. Har skrevet det på kontoen til for røff behandling av oringene, ventilene ved renovering av blokk.
 2. Jeg har foreløpig bare gode erfaringer med AT3. @oggioffshore har nok kjørt sine fler km enn meg, og kan sikkert si noe om hvordan de er etter litt slitasje. Foreløpig er det mindre støy enn mine gamle Zeon som var godt slitt. Mange mener bilen er mer enn god nok på vanlige landeveisdekk, og framkommeligheten er ganske god selv uten store knaster.
 3. Hei! Så bra jobbet! Godfølelse med en øl nå tenker jeg
 4. Løsne og del kjølevannsrøret som går over i bakkant? Får en del (vi snakker vel fortsatt millimeter) mer plass til fingrene da om jeg ikke husker feil. Jeg løsnet de tre store kontaktene og la ledningsnettet bort- usikker på om jeg hadde gjort det igjen dog. Lokket har -akkurat- plass til å komme opp i en eller annen vinkel- og virket som en annen vinkel når det skulle ned igjen Stå på, god følelse når det er gjort!
 5. Da har jeg kjørt med Rocksliders/treesliders fra Terrafirma i ca 1 år. Slik ser se ut utvendig: Mye overflaterust. Ikke så veldig mye annet å vente, de tar jo unna for både småstein og konstant saltlake vinterstid. Jeg var veldig nysgjerrig på hvordan kanalen på bilen og innsiden av rocksliderne så ut. Jeg er relativt flink til å spyle det rent en gang i uka, men likevel. Heldigvis var det ingen endring på kanalen, og Fluidfilmen lå som en seig hinne der enda. Vasket og smurte kanalen med den tjukke FFen. Puss og lakk får nesten vente til etter 17.mai. Redd jeg ikke rekker tørk mellom strøkene frem til fredag. Det har jeg brent meg på før, og det sprekker opp.
 6. Veier den jeg, så ser vi
 7. Bergen er jo et stykke, kanskje han med RRSen er nærmere? Har og lurt på det med overhaling- men kjenner jeg meg selv rett kommer tiden ikke til å strekke til der. Par hundrelapper er Ok- men frakta dreper det kanskje? Om ikke noen skal forbi og tar det med til deg.
 8. Ikke fler enn 15 høner? Nja, har du en seriebil i stand du vil selge billig så
 9. Nr3? Kjapp fiks D3 med utett dieselretur
 10. Da er premien kommet meg i hende, og @trondshj skuffer aldri! Noe for enhver smak der vil jeg tro
 11. @oggioffshore Jeg handlet den du linket til fra Island4x4. Var liksom greit når jeg bestilte annet. Tror det var 100kr pluss mva?
×
×
 • Create New...