Gå til innhold

Lars86

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Norway

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Jevnaker

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Lars86 sine prestasjoner

Nykommer

Nykommer (1/7)

  1. Fikk dommen av motorpool i dag....... de sier den nye kompressoren er defekt..... 20k rett i dass!
  2. Ny kompressor, så tror ikke det...
  3. Stemmer det torke. Men de klarte det altså ikke. Bilen ble kjørt av Falck inn til motorpool Høvik i dag..... skjønner ikke selv. Holder jo på lufta, og ser tilsynelatende rett ut.
  4. Heisann. Prøver her jeg. Fikk tidligere i år feilmelding på luftunderstellet på min disco 3 2007 mod. Har nå byttet kompressor å feilkoden endret seg. Kontaktet motorpool, og de se den måtte programmeres. Bestilte time hos et verksted som motorpool og forsåvidt de selv så kunne fikse det. I løpet av dagen i dag fikk jeg beskjed om at de ikke klarte det. Nå får jeg rødt ikon i instrumentpanelet og beskjed om maks 30mph. Feilkoden er som følger. C1a13 ukjent feil C1a20 ukjent feil C1b21 kompressormotor børste temperatursensor (spenning utenfor område)
  5. Stod bare discovery 5 og discovery sport under den fanen??? Noe jeg ikke skjønner?
  6. Heisann. Prøver her jeg. Fikk tidligere i år feilmelding på luftunderstellet på min disco 3 2007 mod. Har nå byttet kompressor å feilkoden endret seg. Kontaktet motorpool, og de se den måtte programmeres. Bestilte time hos et verksted som motorpool og forsåvidt de selv så kunne fikse det. I løpet av dagen i dag fikk jeg beskjed om at de ikke klarte det. Nå får jeg rødt ikon i instrumentpanelet og beskjed om maks 30mph. Feilkoden er som følger. C1a13 ukjent feil C1a20 ukjent feil C1b21 kompressormotor børste temperatursensor (spenning utenfor område)
×
×
  • Opprett ny...