Jump to content
LRforum

Hallgeir

Members
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

About Hallgeir

 • Rank
  Aktiv Medlem

Profile Information

 • Location
  Trondheim

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Tron

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fytti f... Må jo slakte alt for å komme til.. Men hvor sannsynlig er det med fukt der om en ikke har takspjell? Tror jeg må sjekke kabler og kontakter i/ved setet først... Eller tar jeg feil?
 2. Kan være verdt å ta en titt der ja. Men jeg skjønner ikke åssen det kan bli brudd i kabler som ligger i ro. Må en demontere hele interiøret for å komme til denne kabelbunten?
 3. Ja, telleren er riktig. Men stusset selv på datoen... Tok bildet og leste ut i kveld
 4. Snedige greier. Samme feil går igjen. Førersete. Åssen kan(hvis det gjør det) påvirke resten av vogna? Går i lysorgel og neier elegant...
 5. Hei! Sikkert e jævlig teit spørsmål, men kan feil i førersetet føre til flat bil og tricolor? Vogna går stort sett fint uten hickups når jeg kjører, men når kona og svigersønnen kjører, så går den i lysorgel om og om igjen... Det eneste jeg finner fra IId-tool er feilkode fra setemotor (tellefeil). Er jeg helt på bærtur?
 6. Røsk og riv med andre ord :p Takk for svar!
 7. Heps.. Klarte å få knekt av en bit av selve sensoren venstre fremme, så den sitter ikke der den skal. Hvordan kommer en til koblingen til sensoren? Må en av og ned med innerskjermen??
 8. Da har du funnet feilen. Selv om ventilblokkene skal fordele luften, kan de ikke fordele trykket. Vogna di er vesentlig tyngre foran, og med lekkasje, klarer den ikke å bygge opp nok trykk til å løfte foran. Tipper du har en pex slange som ikke tetter i koblingen ut fra pumpa. Demonter og se nøye på slange-enden. Er den litt "knekt" og med hakk i, har du årsaken. Er du heldig, kan du kappe av 6-7mm og trykke den på plass igjen. Blir ofte tett da.
 9. Bytte av disse var en "tur i parken". Ned og opp igjen med fanger var lett jo!
 10. Oppdatering... Så snart jeg fikk lagret en kanal på hurtigknappene (1-9 osv) så funket plutselig alt. Konklusjon, dette er good shit. Anbefales! Og dekningen er helt hinsides... bra..
 11. Dæven, det var et godt tips.. Synd han ikke holder til i midt-Norge... Men da håper jeg den holder til jeg får reservedoning på tunet. Så blir det å skru Takk!
 12. Usikker på om jeg har E-diff. Selv om 4x4 sier at lås kobler inn og ut. Må sjekke igjen. Hvis ikke blir det godt vasket der bak
×
×
 • Create New...