Jump to content
LRforum

Hallgeir

Members
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

About Hallgeir

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Location
  Trondheim

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Tron

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Røsk og riv med andre ord :p Takk for svar!
 2. Heps.. Klarte å få knekt av en bit av selve sensoren venstre fremme, så den sitter ikke der den skal. Hvordan kommer en til koblingen til sensoren? Må en av og ned med innerskjermen??
 3. Da har du funnet feilen. Selv om ventilblokkene skal fordele luften, kan de ikke fordele trykket. Vogna di er vesentlig tyngre foran, og med lekkasje, klarer den ikke å bygge opp nok trykk til å løfte foran. Tipper du har en pex slange som ikke tetter i koblingen ut fra pumpa. Demonter og se nøye på slange-enden. Er den litt "knekt" og med hakk i, har du årsaken. Er du heldig, kan du kappe av 6-7mm og trykke den på plass igjen. Blir ofte tett da.
 4. Bytte av disse var en "tur i parken". Ned og opp igjen med fanger var lett jo!
 5. Oppdatering... Så snart jeg fikk lagret en kanal på hurtigknappene (1-9 osv) så funket plutselig alt. Konklusjon, dette er good shit. Anbefales! Og dekningen er helt hinsides... bra..
 6. Dæven, det var et godt tips.. Synd han ikke holder til i midt-Norge... Men da håper jeg den holder til jeg får reservedoning på tunet. Så blir det å skru Takk!
 7. Usikker på om jeg har E-diff. Selv om 4x4 sier at lås kobler inn og ut. Må sjekke igjen. Hvis ikke blir det godt vasket der bak
 8. Hm.. Turde ikke fylle på mindre enn jeg tappet ut.. Tviler på om det noengang har vært byttet på denne. Hva vil resultatet bli med overfylling? Dårligere kjøling?
 9. Ble jaffal vesentlig stillere der bak etter oljebytte... Tappet av omtrent to liter, og fylte på det samme. Det jeg fant på nettet sa 1,2 liter, men det er kanskje for modeller uten diff lock?
 10. Tenkte jeg først bytter olje, og så bytter igjen etter noen mil... Ingen diff liggende nei, og grubler litt på hvor en sånn skaffes på en fornuftig måte, og om jeg skal bytte den selv. Eventuelt overhale Dette kan jeg fint lite om... Tips er særdeles velkomne
 11. Hm... Åpnet bak og tappet ut gøøørsvart olje... Og den tappepluggen taler vel ikke akkurat om indre velstand..
 12. Hjelper pittelitt med å utsette det uunngåelige med andre ord. Overhale eller bytte mon tro?
 13. Er faktisk den jeg har mistanke om. Kan det hjelpe pittelitt å bytte olje? Eller er det bare å bla opp...
×
×
 • Create New...