Gå til innhold

Dicofever76

Medlemmer
  • Innlegg

    52
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Lillestrøm

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Leirsund

Nylige profilbesøk

1 048 profilvisninger

Dicofever76 sine prestasjoner

Aktiv Medlem

Aktiv Medlem (3/7)

  1. Da fikk jeg endelig byttet skiver og klosser bak og problemet er løst. Da vet vi det.
  2. Bestiller fullt sett! Og sjekker glidere før jeg setter det sammen igjen.
  3. Takk for innspill i romjula! Da er jeg på rett vei tror jeg. Jeg har ingen risting i ratt, altså ikke skiver foran. Hører ingen lyd utover det vanlige, altså mest sannsynlig ikke ABS. Da gjenstår det jeg mistenker og det er skivene bak. De fikk en kommentar på EU i høst om at de var rustne og ikke helt gode, men han slapp dem gjennom. Jeg så raskt på dem isted og ser at de ser rusta og ujevnt slitt... jeg tror vi har feilen og bestiller nye skiver bak nå så får vi se hvordan det går. Jeg må også få si takk for at det finnes så mye fine folk som deg på dette fora som gir rookies som meg håp og lys i den innimellom litt mørke LR-tunellen.
  4. Har en 99 Disco 2. Jeg sliter med at jeg i løpet av høsten fikk en pulsering eller vibrering i bremsepedalen ved nedbremsing. Det pulser i takt med hastighet. Jeg merket det først i oktober og da mistenkte jeg at det var en sliten bremseskive foran. Har opplevd det tidligere på andre bilder, at skiva slår seg og man får en ujevne flate som fører til risting ved nedbremsing. Det ble raskt verre og verre og nå slår bremsepedalen tilbake på en såpass kraftig måte at jeg tenkte jeg måtte gjøre noe med det. Kjøpte inn mye skiver og klosser foran og tok jobben igår. Hverken skiver eller klosser virket slitt eller skadet da jeg tok av de gamle. De så nesten ubrukt ut (bilen brukes lite og gammel eier byttet visst for drøye to år siden). Jeg valgte likevel å bytte og håpet det ville løse problemet. Men nei. Alt nytt foran og fremdeles pulserende bremsepedal ved nedbremsing. Det rister ikke i rattet i det hele tatt og jeg mistenker at det kan være de bakre skivene nå. Men før jeg bytter dem også. Er det noen som vet om det kan være noe annet?
  5. Fikk tak i en brukt på Ebay for 350 kroner, funker som bare det enn så lenge...
  6. Fikk til slutt tatt ut dørlåsen og etter mye fikling ender jeg med at jeg må bytte den. Noen som har noe liggende?
  7. Ønsker å kjøpe en brukt frontfanger til en 1999 Discovery 2, tror det funker med 2000 og 2001 også? Bor i Oslo-området. Noen som har en de vil bli kvitt?
  8. Jeg hadde to på hånda, men innser at det er andre ting som må komme først på denne Discoen som til stadighet viser nye sider og usider...
  9. Jaha... da er det kanskje muligheter likevel :) Jeg fant ikke noe sånn umiddelbart, men det høres jo ikke helt umulig ut. Regner med at det ikke lenger vil være mulig å elektronisk justere lyktene lenger da?
  10. Aha... det er såpass ja... okei, da spørs det om de originale får sitte Takk for svar!
  11. Er det mye jobb å få "facelift" frontlykter fra en 2004 modell til å funke på en 1999 mod? Noen som har gjort dette?
  12. Hei! Jeg sleit med det samme for ikke så lenge siden og endte med å bytte wastegate modulator uten at det løste problemet helt... så fikk jeg tips om å bypass'e Wastegate control valve solenoiden Den gjør visstnok kun en liten komfortjobb med å sørge for noe mer smooth ride... Gjorde dette og nå funker den som ei kule! Her er videoen som forklarte det for meg...
  13. Okei, skjlnner. Da får jeg ta en titt til og se om jeg kan komme til noe sted. Synes det er rart at den låser igjen, men ikke opp. Må jo være samme motoren som gjør jobben?
×
×
  • Opprett ny...