Jump to content
LRforum

Jimmy789

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Jimmy789

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Location
  Geithus

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Geithus

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoi! En venn av meg prøvekjører en D5, og syns den virker litt "duvete" på luftfjøringa i komfort, er det noen innstillinger på bilen så en kan gjørra fjøringa litt mer "sporty" på vanlig kjøremodus? :)
 2. Hoi! En venn av meg prøvekjører en D5, og syns den virker litt "duvete" på luftfjøringa i komfort, er det noen innstillinger på bilen så en kan gjørra fjøringa litt mer "sporty" på vanlig kjøremodus?
 3. Hei medentusiaster! Trenger litt hjelp og håper noen her kan hjelpe eller kjenner noen som kjenner noen som kan. Min far og jeg prøver å redde en 74 modell ex military serie 3. Den har desverre stått litt dumt lagret og trenger ei ny ramme.. Er det noen som har noe av interesse? Kan også være interessert i delebil, da jeg kan ha bruk for karosserideler, resten av deler tenker jeg kjøpe nytt fra England, da ofte er de samme feil som går igjen. Håper noen kan hjelpe, på forhånd takk James Øivind Kristiansen
 4. Takk for svar, leste av feilkoder og på luftfjæring fikk jeg feilkode på left front valve, er det sensoren eller en luftventil? Bytta fordi noen jeg prata med var sikre på at det var problemet, da bilen har gått 160 og er 11 år. Og den gikk meget sakte opp på lufta, og tenkte selv da kompressor var sliten. Fikk feilkoder på luftfjæring før jeg bytta, normal hight only. Nå står det spesial programs ikke tilgjengelig
 5. Hei Har byttet luftkompressor på en discovery 3, byttet rellé og gjort som beskrevet i haynes bok. Men starter opp for å prøve, så lyser den kun på full høyde på offroad og får varsel om suspension fault. Får heiset den litt og litt bak om jeg starter og stopper, men skjer ingenting foran,. Med den gamle kompressoren så gikk den i normal høyde only, men det vil den ikke nå... Noen som har noen forslag? Takk for svar!
×
×
 • Create New...