Jump to content
LRforum

Elke

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

About Elke

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Location
  Rena

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Rena

Recent Profile Visitors

302 profile views
 1. Elke

  Diesel lekkasje

  Fant ut av det. Var for store slangeklemmer i gummislangen inn til motor, så det lakk derfra, bytte de og det lekker ikke mer. Dårlig jobb av verksted. Takk for svar. Mvh Helge
 2. Elke

  Diesel lekkasje

  Hei. Jeg har en D2, TD5, 2004 mod HSE. Den har begynt å lekke litt diesel, men når motoren er varm lekker det ikke. Har kjøpt ny diesel regulator, men tror ikke det er derfra. Noen forslag? Mvh Helge
 3. Hei Hvor ofte må en flushe girkassa på en 2004 D2 . Er gått 50 000 siden siste flushing og skiftet filter, 2 år siden. Noen som vet intervallene for når en skal flushe igjen? Mvh Helge
 4. Elke

  Elke

  Takk for svar, beklager manglede info, D2, 2004 mod HSE. Begge setene slutta å funke, men lyser rødt i funksjons knappen, som de er på.
 5. Elke

  Elke

  Har mistet varme i begge forseter. Sjekket sikringer og kontakter, 12 V uttak fungerer, kan det være elementene som er gått? Noen forslag.
 6. Elke

  D2

  Takk for det en bekymring mindre
 7. Elke

  D2

  Hei, er det register reim på D2 2004 mod? Om det er , når bør den skiftes? Mvh Helge
 8. 04 TD5 HSE 193 000 Putta 100 000,- iden hittil, kvitteringer for alt. Nå er det snart nok, men må vel ha en vinsj og kufanger etter hvert. I følge reklamen, " Built to last for a lifetime" skal prøve om det er sant! Om noen har en tak grind å selge, er jeg interessert.
 9. Kan noen forklare meg hva Tres Amigos egentlig betyr? Har retta en mengde elektronikk pga feil meldinger, Dash bordet var rene Disco anlegget, re satt og tilbakestilt,....TC-ABS- P, lyser samtidig Fått fiksa alt nå, men hva skal en være ekstra oppmerksom mht vedlikehold?
 10. Takk for feedback. Stiller gjerne på et treff, hvert medlem i NLRK i mange år, passivt. Ser klipp på U Tube, der de viser forskjell på TC uten CDL og TC med CDL . Ser forskjell, men som noen sa her inne, kommer det mye an på sjåfør, terreng og dekk. Fra fabrikken er føleren for CDL koblet av, kutta, da CDL var vel ekstra utstyr på akkurat disse modellene fra 2002-2004. Det er vel en smal sak å koble på det igjen, men kan noen fortelle meg hva eksakt den føleren heter, så jeg kan bestille den, så jeg ser på displayet, dashbordet, at den er koblet inn eller er av.
 11. Jeg har meldt meg på denne siden for å få saklige svar på ting jeg ikke har så mye greie på. Famouse 4 solgte stålfjærer, som de kaller monster fjærer, de hever bilen ca 4-5 cm. Koblet ut kompressor og tatt ut luft belger, skifta til nye olje dempere. Det jeg tenkte på ang sperrer, var om mulig å montere mekaniske sperrer, noe som bl.a Jeep har. Beklager at jeg ikke kan så mye om dette, men det er der for jeg er her å spør, også får de som syntes det er moro å drite meg i min kunnskapsløshet, ha sin fornøyelse av det.
 12. Den nye gir spaken for høy og lav gir virker nå motsatt, høygir er fra deg og lavgir er til deg. Var på verksted i dag og de mener det er rart, men kan ikke monteres annerledes sier de. Kunne tenke meg å få sperrer på bak aksling, finnes det kit for det? Sjekka Famouse four, men kittet der går på luft kompressoren, jeg har skifta til monster fjærer og kobla bort og tatt ut luft fjærer og kompressor. Den ble heva litt med nye fjærer, har fått med meg at det er mye problemer med luftfjæring, derfor skifta jeg.
 13. Alt fungerer riktig, men opp er nå lav serie og ned er nå høyserie, før var det motsatt.
×
×
 • Create New...