Gå til innhold

mdi

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Profile Information

  • Location
    Rogaland

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Figgjo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

mdi sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Reservehjulfeste til panser på Defender selges - gi bud. Har også 5 RRC felger, og 4 klappseter til Defender 90. Skal på Landstreff 2019 neste uke hvis en vil ha.
  2. 4 klappseter til Defender 90 selges. Har også 5 RRC felger, og en hjulholder til panser tilsalgs. Gi bud! Skal på Landstreff 2019 neste uke hvis en seriøs kjøper virkelig vil ha.
  3. mdi

    RRC felger

    Har 5 Range Rover Classic felger som fulgte med Defenderen min. 4 har Michelin S/V dekk, 7-9mm dekkmønster igjen. Siste felg har annen farge (grå). Alle kan godt lakkeres om men er i bra stand. Har også 4 klappseter og en hjulholder til panser tilsalgs. Gi bud! Skal på Landstreff 2019 neste uke hvis en seriøs kjøper virkelig vil ha.
  4. OK, jeg forstår. Nei, fikk beskjed tidlig om det med Glen og flyreise, derfor letet Jørn etter en annen ordning, da jeg kjente ingen i Trondheim.
  5. Uff da, det var kjedelig! Har bare trengt litt tid å få ordne dette...
  6. Hei, Har du mulighet å levere til Kurt Gustavson på Stiklestadveien 3 i Trondheim (rett ved Dahl bryggeriet)? Tlfnr: 90162613. Mvh Mark
  7. OK, jeg vil gjerne ha dem. En venn kjenner Glen, så hvis han er villig til å ta de med seg til Bergen, da satser vi på at resten går i orden også. Hvor mye vil du ha i så fall?
  8. OK. Det er et fint tilbud fra deg, takk for det! Jeg skal undersøke litt og se om dette går an, så tar jeg kontakt igjen...hvis du har de fortsatt. Har sett litt på dine lenker med fotografier. Very nice, very interesting! mvh Mark Ippolito
  9. Hei, har du ingen mulighet å sende de til Stavanger området? mvh Mark 1997 Defender 90
×
×
  • Opprett ny...