Jump to content
LRforum

Michaelskare

Members
  • Content Count

    79
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Michaelskare

  1. Har nå sjekket, og det tyder på at det mest sannsynlig er en modul eller ledning på vei til en modul som tuller. Mest sannsynlig "dynamic controll module. Skal se mer på det til helgen. Får jeg en løsning på det kommer jeg med en oppdatering
  2. Hei, da har jeg byttet batteri og minuspol da den gamle var dårlig. Dette hjalp dessverre ingenting. Knappen til bagasjeluka har tidvis blitt dårligere og dårligere, er det søkt å tenke at den kan skape masse problemer? Ser ut som jeg må ty til verkstedhjelp her, selvom feilsøking kan by på store kostnader.. Setter pris på hjelpen
  3. Ok, så selv om batteriet er full ladet, mener du det er verdt å forsøke å bytte det ut? Etter jeg la ut innlegget har jeg opplevd at noen ganger når jeg starter bilen, er alle feilmeldingene borte. Men som regel er alle sammen der.
  4. Hei, har plutselig fått en drøss med feilmeldinger. RR Sport 2006 - Suspension lowered - Transmission fault - HDC Fault Verdt å merke seg at jeg har forsøkt å slette alle feilmeldingene og lade bilen over natta. Funker som den skal, utenom at den står i laveste modus. Har tatt en diagnose på bilen, men får frem så mye at jeg ikke vet hvor jeg skal begynne. Kan noen LR kyndige hjelpe meg med å tyde disse kodene? Det beste hadde jo vært om noen kan se sammenhengen mellom alle disse kodene, vil tro at det er en feil som utløser alle disse følgefeilene. - U1A4A Invalid data received from differential control modus - rear - U0073 Control Module communication bus off - U0416 Invalid data received from veichle dynamics control module - B1b01 Key transponder - B1b02 Low frequency coil - B1B03 Antenna failure. BCM: transponder key 1 - B1x57 Passive start igniton relay coil circut - B1C89 Reversin lamps relay output - B1D09 Right trailer turn signal circut - B1D12 Volumetric alarm power circut - U0155 Lost communication with instrument cluster control module - P0901 Clutch actuator - circuì range/perfomance - P186D Clutch actuator stuck Dette var de aller fleste jeg fikk opp. Har også vært borti tidligere at ryggelysene ikke ville slå seg av, men dette fikset seg selv rett og slett. Takker for alle mulige innspill
  5. Som nevnt over her ville jeg sjekket at batteripolene sitter ordentlig, da jeg har vært borti det samme. Ville også sjekket om batteriene er i den tilstanden det skal være i, de kan ha nok strøm men om en celle er gåen så klarer de ikke levere nok strøm til at starteren går rundt. Dette kan du måle med eg multimeter :-)
  6. Takk for svar. Spesiell grunn til at motoren skal gå? Fordi oljen sirkulerer og nivået da ikke er så høyt som til vanlig?
  7. Får to tuber dr.tranny i posten mest sannsynlig før helga for å sjekke om det er girkasse/konverter som vibrerer. Skal jeg helle dette rett på girkassa, isåfall vil det ikke renne ut olje når jeg skrur ut bolten?
  8. Takk for svar, jeg har bedre tid senere i uka til å gå igjennom under bilen å se, så skal se bedre da. Dekk/felg er sjekket. Ja skjønner, takk for tips! Dr.tanny er bestilt, men krysser fingrene for at det ikke er converter! Bremser skal sjekkes!
  9. La meg under og fant ikke slark i mellomakselen som jeg klarte å kjenne selv, men var ikke så lett mtp varmeskjoldet. Jeg fant slark i drivakselen der den går inn på diffen, men vet ikke om det er nok til at det har noen betydning. Legger ved bilde og film :-) CBC8978E-B150-437D-9C7F-38D7F7BFF40F.MOV
  10. Kanskje greit å nevne at den til tider «hopper» litt på turtall. Takk for tips! Vet ikke hvor ofte, men ble flushet for 70-80000km siden. Hadde det vært veivlager, ville det vel vært vibrasjon ved rusing når man står stille og? Takk for svar, får legge meg under å se senere i dag
  11. Kjøpte den med feilen og er jo en eldre bil så kan ikke forvente at det er noe nybil
  12. Hei, har nylig handlet meg en 2005 mod Discovery 3 2.7 med 270 000km på telleren. Det er vibrasjoner i bilen fra ca 50kmt, vibrasjoner øker i takt med hvor stor fart jeg har. Noen ganger ved pådrag er det litt ekstra risting mellom 2000-2500 rpm. Det er ingen vibrasjoner i motor når jeg ruser bilen når den står stille. Har noen forslag til hva det kan være? Kan det være kryss som er dårlig? Bilen har vært inne til en sjekk før jeg kjøpte den hvor det ble påpekt at det etterhvert bør skiftes spissingstag bak, ytre endeledd venstre side og nedre bærearmer, men vil ikke tro det har noen sammenheng med vibrasjonen? Takker for alle tilbakemeldinger og tips
  13. Hei, om du har Discovery 4 baklykter som skal selges så send meg gjerne en melding eller legg igjen en kommentar :-)
  14. Ja, ser sånn ut der ja. Noen sier 75w90 og noen 75w140(?)
  15. Takk for utfyllende svar. Som du ser på bildene jeg akkurat la ut, ser det ut som jeg har den med sperre bak. Det betyr at jeg har fyllt feil olje, da jeg skulle hatt 75w140 om det du sier stemmer. Uansett litt rart jeg bare tappet av 1liter da disse skal ha 1.61. Litt slark her som dere ser, for mye? 329AC485-DDFF-474C-B8A4-4A776B5D1BAB.MOV
  16. Ja det har jeg. Hei igjen! Har vært under og det ser ut som jeg har diff med sperre, da den er mest lik det øverste bilde lenger opp i tråden @trondshj sendte. Legger ved bilder. Har sjekket lageret, kryssbolt, eller hva det heter som er nærmest diffen på mellomakselen, kunne ikke merke noe stor slark opp og ned, men kunne vri akselen litt frem og tilbake, mulig dette er helt normalt?
  17. Takk for bildene Trond! Setter pris på all hjelp, skal få tatt en titt til under bilen etterpå!
  18. Da virker det som jeg har gjort riktig, så lenge jeg har elektronisk differensial (noe jeg fortsatt er litt usikker på). Ikke akkurat den oljen du sendte, men er jo en tilsvarende jeg har brukt.
  19. Jeg får uansett gå over mellomakselagrene Takk for all hjelp så langt!
×
×
  • Create New...