Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

Yann

Medlemmer
 • Innholdsteller

  130
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Nøytral

Om Yann

 • Rang
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Porsgrunn
 • Interests
  Land Rover - lærarbeid - matlaging.

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Porsgrunn

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Yann

  RRC seter 1989

  Hei igjen og takk for svar! Slik som du beskriver setene er nok disse ikke av samme type som skal i min bil. Jeg gjetter på at de endret designet en eller annen gang i løpet av 80-tallet. Kjør på Espen!
 2. Yann

  RRC seter 1989

  Hei Jan. Er det mulig å endre sittestilling på disse, dvs. bevege seterygg en tanke frem og tilbake? Jeg har en RRC 1981-modell.
 3. Yann

  72 RR, Masai red. Prosjekt

  Tenker du på et helt, originalt trekk med stoff og vinyl sydd sammen? I så fall finnes det å få kjøpt et sted fra UK - jeg skal sikkert klare å finne igjen adressen. Om det er løs vinyl som matcher i fargen, og et løst stoff som ligger tett opp mot det originale er det hakket verre. Jeg har et originalt trekk liggende hos salmaker. Og skal ut dit en av de nærmeste dagene. Jeg kan forhøre meg ifht. om han kan skaffe vinyl.
 4. Yann

  Prosjekt -73 Range Rover

  Vakkert!
 5. Yann

  72 RR, Masai red. Prosjekt

  Så bra! Jeg tar med meg tipset om mineralsk olje.
 6. Yann

  Solskygger til Range Rover gis bort

  Jeg sier ja takk Stig-Rune! Jeg har en bekjent hvis foreldre bor på Ski. Er det greit om jeg kommer tilbake til henting om noen dager? Yann
 7. ...kjørt meg fast. For n-te gang denne vinteren...
 8. Yann

  Mr. Larkin

  Det der blir kjempeflott Ronny!
 9. Takk for alle tips karer. Det kan gå mot å sette dette vekk. Acetylenflamme og bensindamp... Og manglende erfaring med denne type lodding...
 10. Ok og takk for svar Rolf. Mener du åpen flamme er et problem om jeg flusher tanken med rikelig mengder vann før jeg setter i gang? Eller er det bare vrient å få til med åpen flamme?
 11. Ok og takk for svar! Jeg kom på en idé og det er å ta med tanken til nærmeste radiatorservice. De burde vel ha erfaring nok til å lodde/sveise en tank også.
 12. Slaglodd sier du? Er det da lodding med relativt grovt loddemetall med relativt høy varme? Jeg er iķke så godt kjent med begrepene her. Ut ifra det du sier vil jeg prøve å unngå sveis. Tusen takk for tips! Da skjønner jeg at vi er på rett spor.
 13. Hei, Jeg har fått en tank (takk Are!) som svetter rundt påfyllingsrør. Tips og innspill til hvordan sveise skjøt mellom tank og rør mottas med takk. Jeg tenker da spesielt på det å sikre seg mot at bensindamp antenner. Vi sveiser med MIG, men antar akkurat det spiller liten rolle. Sånn har vi tenkt: Skru ut det som for meg ser ut som en dreneringsplugg. Riste ut det vi klarer få ut av bensinrest. Tre en hageslange i dreneringshull/påfyllingsrør (venter derfor til tidlig vår med å sveise) og så la vannet skylle tanken. Lenge. Deretter sveise. Har dere tro på fremgangsmåten?
 14. Ok og takk for tips. Begge bolter er nå ute ved hjelp av pressa. Jeg forsøkte først med ei medium slegge, men ga brått og iltert opp etter å ha landet slegga på fingrene. Og tippet selve A-framen over de eksakt samme fingrene et par ganger. Altså, disse tingene som alltid står i veien... Jeg hadde blå negler, så hadde jeg ikke det lenger. Nå har jeg altså blå negler igjen. Jeg satser på at kvinner synes det er tiltrekkende. Et lager på A-framen er nå ute og kun et gjenstår. Nå vet jeg at jeg fikser det siste, og da er alt såre vel.
 15. Yann

  72 RR, Masai red. Prosjekt

  Med vipp på stolen, og tastatur i fanget er det sånn jeg sitter når jeg skriver på PC. Journalskriving, the french way. En fysioterapeut, som nettopp var innom for å se på sittestilling, smilte med hele ansiktet sitt og sa "Jaså, så du varierer sittestilling. Bra"!
×