Jump to content
LRforum

Yann

Members
 • Content Count

  207
 • Joined

 • Last visited

About Yann

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Porsgrunn
 • Interests
  Land Rover - lærarbeid - matlaging - langløp.

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Porsgrunn

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg trenger å vie bilen litt oppmerksomhet, og er i den forbindelse ute etter: - stabiliseringsstag foran, ikke kun de utbyttbare delene lengst ut mot hjulet, jeg trenger hele smæla (mitt er sprukket) - vindusviskermotor foran - håndbremswire x 2 - to bakerste delene av eksosanlegget (etter katalysatoren) Er det noen der ute som har noe av dette liggende, som ikke skal brukes?
 2. Ja, det er en mulighet Terje og et hyggelig tilbud! Ee du på ferie, eller hjemme nå om dagene?
 3. Hei, Jeg har en front vindusvisker som har sluttet å fungere. Det luktet brent da viskeren stoppet. Jeg har forsøkt med: - bytte av viskermotor - sjekket opp sikring - og hendel på rattstammen Viskeren fungerer fortsatt ikke. Vi måler ingen spenning noen steder, verken på de 5 hunkontaktene inn på viskermotoren, eller på de 7 hunkontaktene bak hendelen på rattstammen, og de to hunkontaktene på det minste støpselet på rattstammen (er to forbindelser ut fra hendelen og videre). Det eneste vi får er 12 V inn på sikringen. Vet noen om vi skal måle 12 V på en av de 7 kontaktene på rattstammen? Og i tilfelle hvilken kontakt? Om det er noen som sitter på en verkstedhåndbok fra Porsgrunn og ned til Mandal, låner eller kjøper jeg gjerne.
 4. Hei, Jeg er på jakt etter brukt bakre viskerarm til en FL1 2004-modell. Er det noen som har en liggende og som vil selge? Jeg har ikke rukket å sjekke nypris - om det viser seg å være billig kan det bli aktuelt å kjøpe nytt. Yann
 5. Jeg har kjørt til jobb, i været som vist på bildet under. Og vært lykkelig, avslappet, i snøværet. I en FL1 2004-modell. Lykkelig, og ikke nervøs. Fordi jeg ikke lenger kjører en gammel Merce. Med 200 hk på bakhjula. Tyskeren lå på veien som en slede, og jeg var utrygg, i halvhøy fart, på bygdeveier. Og den satte seg fast. Skikkelig fast. På flatmark. I alt som var dypere enn rim.
 6. Hvis du ser under min tråd "FL1 1.8L bensin: problemer med ujevn gange - innspill" lenger ned i Freelander forum, har jeg skrevet om det der. Hilsen Yann (som vil unngå dobbeltposting)
 7. Bilen går fortsatt fint, og er pr i dag EU godkjent. Hurra!
 8. Bilen går fortsatt fint, og er pr i dag EU godkjent. Hurra!
 9. OK. Svaret er funnet. Vi hadde bomma på timing mellom veivaksel og kamaksler. Ganske mye også. Nå er timing riktig, og bilen går som ei klokke. Takk for uvurderlig hjelp underveis alle sammen!
 10. Kort oppdatering etter avlesing feilkoder. Får feilkode fra kamføler. Hypotese: enten er det defekt kamføler eller så har vi, på tross av det vi har trodd til nå, tredd registerreima en tann feilpå. På vei til verksted nå. More later.
 11. Takk for innspill robl! Da vet jeg at jeg kan spørre deg ved behov for å lese av en gang til! Yann
 12. Bensinpumpe og filter ser ut til å være i orden. Vi koblet av bensinslangen fra tanken, putta inn en gummislange og startet pumpa - det rant rikelig med bensin. Jeg tror det blir det siste jeg prøver ut før jeg har avtale på verksted for kodeavlesing på mandag. Takk for innspill folkens! More Monday.
×
×
 • Create New...