Gå til innhold

Geir f. Husum

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Sogndal

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Sogndal

Geir f. Husum sine prestasjoner

Nykommer

Nykommer (1/7)

  1. Hei. Jeg må ta av dieselpumpa. det er en Landrover 1998mod. ser jeg trenger to spes verktøy for å en tapp til å sette inn for å låse svinghjulet, og en for å låse hjulet på dieselpumpa. Noen som vet hvor jeg før kjøpt det? har leita på e-bay, men finner kun for 2002 mod og oppover. om noen her skulle ha det, så haddee jeg satt stor pris på om jeg kunne fått tykkelse og lengde på de to forskjellige tappene. har deriebenk så da kan jeg lage dem selv.
  2. Hei. har altid vert litt dårlige bremser på bilen siden jeg fikk den, vet ikke om det er normalt på en 1998 mod. Nå hører jeg en suselyd inne i kupene når jeg kjører. trykker jeg bremsepedalen litt inn så forsvinner lyden. Lekasje i bremsekraftforsterkeren?
  3. Ok takk for svar. Landrover var oppført i lista over biler apparatet skulle vere kompatibelt med. men når jeg ser mer etter så står det japanske og europeiske biler fra 2000 så Mr Rover 75 har antagelig rett. for innom et verksted.
  4. Kjøpte et diagnose verktøy på Biltema til 349 kr. den jobber en liten stund stund men så får den tilkoblingsfeil. diagnoseverktøyet eller bilen....????
  5. Hei. Kan noen komme med noen tips? Har en freelander 1,8 Diesel 1998 model. Den har funka som bare det helt fram til Lørdag. Da kom motorlampa på. Sett litt på forumet men ikke blitt helt klok. Ser andre snakker om Gul motorlampe, mein er rød. Den kom på under kjøring og jeg mista motrkraft. drar ikke i oppoverbakker. når jeg skrur på tenningen kommer motorlampa på for å så slukke seg men kommer på igjen før jeg har startet bilen. hører diselpumpa går når jeg skrur på tenningen, har tenkt at det kanskje kan vere den som er dårlig i og med motorlampa kommer på før bilen er startet. Har forstått det kan og vere Egr ventil eller luftmengdemåler, men burde ikke motorlampa da vert slukket til jeg startet motoren? håper på noen svar
×
×
  • Opprett ny...