Gå til innhold

Mrvikan

LRF Society
  • Innlegg

    659
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Hønefoss

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Hønefoss

Nylige profilbesøk

2 588 profilvisninger

Mrvikan sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (5/7)

  1. Takk for alle tilbakemeldingene å gode tips! Har ikke presse i umidelbar nærhet så verktøy bør være lettere å oppdrive eller investere i enn en 20Tonns presse.. Har dusjet med Jamaica oil annenhver dag i 2 uker på alle bolter å foringer i håp om at det skal bidra noe..
  2. Har sett mange videoer på nett hvor dette lar seg gjøre på bil med verktøyet jeg la ut bildet av, men du mener at det ikke går?
  3. Hei. Jeg skal i gang med å bytte øvre å nedre foring på hub`n bak på min nyinnkjøpte D3. Ser man bør ha rett verktøy til jobben så lurer på om noen kan et sett i Hønefoss traktene til utlån/leie? Eller om noen kunne tenkt seg å sende mot at jeg selvsagt betaler porto? Har nye foringer å bolter liggende å bilen skal inn til 4 hjulskontroll så fort de er byttet
  4. Byttet hjullager på D3’n… Å samtidig funnet ut at jeg må lage enda en bestillingsliste fra øya 😅
  5. Jeg har ikke selvkontroll så har spontan kjøpt en D3.. Å den ny innkjøpte D2’n må derfor videre til et nytt hjem. Bilen havner på Finn i morgen men legger den ut her først om noen entusiaster ønsker å slå kloa i den først, til en litt hyggeligere forum pris. 1999 Discovery 2 Td5 Aut med 312.000km på telleren. Eu godkjent til 10.05.2025 4 Gode piggdekk på 16" 5 gode BFG AT dekk på 18" Info fra forrige eier: Olje byttet på girkassen for 2 år siden, byttet litt pakninger og sensorer i fjor i motoren. Annet som er byttet og fikset siste året. Nye terrafirma dempere i alle hjørner, satt inn fjærer bak des 2023. Nye Hub’er med abs sensor på begge foran og byttet bremseskiver og klosser rundt hele. Silikon slanger i motorrommet. Dab/BT + oppgraderte høytalere. Ingen takluker = ingen lekkasje fra tak😊 Siste ukene: Nylig fått ny luftmengdemåler, 2" TF fjører, webasto fungerer igjen, ARB vinsj fanger, Whispbar takstativ, Orginale fjører følger med + litt småtteri. Pris 40.000kr Ring gjerne for mer info 4589 null 188 Står i Hønefoss.
  6. Gratulerer med flott vogn😃 Hadde samme webasto som deg å den hadde dårlig kontakt i både sikringsholder å kontakten på selve brenneren. Ny holder + litt rens å bevegelse gjorde susen. Kjøpte å nye visker armer + adapter men fikk de aldri til bite skikkelig på min ( ganske slitte akslinger ). Løsningen var å borre et lite styre spor/fordypning der sett skruen treffer akslingen, da fikk jeg dratt den skikkelig til å hadde ikke noe problemer siden.
  7. Bestilte luftmengdemåler på fredag kveld å i dag kom den levert på døra.. Snakk om kjapp levering 😁 Blir spennende å se om det merkes på bilen samt om forbruke reduseres noe. Fant å ut at eksosen på webastoen må forlenges… Bilen sto på tomgang i dag tidlig å når jeg åpnet døra etter ca 20min var kupeen full av røyk.. Det var så ille at jeg trodde bilen sto i full fyr.. Virker som den skulle brenne seg ren å da gikk all eksosen rett inn i kupeviften. Det ble tur til jobb med alle vinduene nede å en frakoblet webasto, kjølig tur samt en lettere røkt sjåfør 😅
  8. Ja det var helt suverent, all ære til deg 🥳 De høytalerene satt der fra før av, men de heter Ground Zero å de spiller vanvittig bra, selvom det er skade i den ene. Ser ut som det er bolt on? Hmm.. Den skulle være byttet å ser "ny" ut sammenlignet med lys hendelen. Kanskje verdt å fikle å rense litt uansett. 😊
  9. Takk for tips @motom Nå er webastoen oppe å går igjen! Det ble en helt ny bil å kjøre, blåser varmt etter 5min kjøring i -10.. Magisk! Tusen takk for kjempe god hjelp med webasto å feilsøking på resten av bilen @KennethA Fikk konstantert at luftmengdemåleren min trodde den var på månen, noe som kan forklare et forbruk på nærmere 1.7L på mila.. Ny er bestilt så forhåpentligvis går forbruke ned litt 😅 I dag har jeg endelig fått snudd festet til reservehjulet å montert et dekk som ikke er punktert. Hyggelig med sånne simple oppgraderinger😊 Monterte i samme slengen nye takbøyler fra Yakima, ble meget kledelig. Neste finurlighet på listen blir å feilsøke på hvorfor viskerne ikke går automatisk når jeg spyler ruten. Skal i følge forrige eier være ny bryter.. Kan nevne at viskeren bak har en tendens til å reagere når jeg visker foran.. (Denne er nå koblet av) Noen som har en pekepinn i retning å starte her? Relé?
  10. Hei. Jeg er svak for stålfelger så ønsker å lufte mine 5 orginale 8x18 Alu felger med gode BFG AT 265/60R18 dekk i bytte mot stål. Ønskelig med sorte 8x16 ET 25 å dekk av typen AT/MT i dim 265/75, 285/75 osv. Forslag mottas😊 Holder til på Hønefoss men kjører gladelig en stubb for den rette handelen. Ta kontakt her eller på 4589null188
  11. Siden Discoen nylig hadde fått nye dempere fra TF måtte jeg selvsagt skaffe tilhørende fjører. Så nå er den hevet 2" å ble i mine øyne mer riktig. Komplett sett 2" medium duty fra TF. (Belger var allerede fjernet å erstattet med standar fjører) Alltid hatt en våt drøm å ha en ARB fanger på en av bilene mine! Å jaggau ble den ikke realisert i samme slengen som fjørene ble hentet. Alt ble kjøpt av en hyggelig entusiast i Asker. Vet at fangern ikke er helt "lovlig", men det er verdt det så lenge det varer😊 Kjøpte bilen med 5 gule lamper i dashen, nå er det 0.. Inn i ecu’n å kode fra air til coil fjernet 2 av de, de siste amigosene viste seg å komme av brudd i en ABS kabel. Neste på agendaen nå er å finne ut av webastoen. Denne var koblet fra så startet med å koble den til for å få en status på saken. Like død men fikk opp rødt varsel på batteriet. Så her må det nok en datamaskin til for å bistå. Så langt jeg har funnet ut er webastoen kun en hjelpe varmer? Har ikke noe ur i bilen som jeg funnet..
×
×
  • Opprett ny...