Jump to content
LRforum

Mrvikan

Members
 • Content Count

  464
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Mrvikan

 • Rank
  Man lærer så lenge man lever.

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hønefoss
 • Interests
  Familie ( 3 barn å fru)
  Motor å dertilhørende fikling.
  Kaffe å skravling.

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Hønefoss

Recent Profile Visitors

1,009 profile views
 1. Mrvikan

  bakseter

  Nei dessverre. Orginalt sitter selen til midten i taket på touranen.. Bare hyggelig
 2. Mrvikan

  bakseter

  @gladgutt Denne dukket akkurat opp på Facebook gruppen Nlrk åpen gruppe. (Første bildet) Eller så solgte jeg nettop noen touran seter. Disse er billige å forholdsvis enkle å sette inn i en defender. Legger ved noen bilder jeg fikk av kjøper. (Prøvemontert med treverk)
 3. Lurte lenge selv å fant svært få bilder på nett så måtte bare få for en å teste. Gikk for Thule sin flow takboks da denne har åpning fra begge sider. Defenderen er svær å høy så det var alfa omega for meg. Hadde den først montert på siden med tanke om mulighet for last ved siden av! Så snodig ut så den ble flyttet i senter kjapt.. Solide tak bøyler fra Mantec gjorde at boksen kom passe lavt på taket. Eneste jeg har å pirke på er kvalitets følelsen Thule boksen ga. Plastikk ræl! Alt for slarkete å myk. Har ikke bil eller boks lengre, dessverre. Men ny bil fikk takboks tvert å da en glassfiber boks fra Skiguard, 950 serien. Lang, bred å god plass.Tyngre men bedre i mine øyne. Boksen åpner såpass høyt at jeg savner ikke innlasting fra siden. Skal sies at jeg hadde valgt full takgrind med "gjerde" rundt hele om jeg kunne. Et par alubokser spent fast rommer mye, skipose stroppet fast ved siden av å mulighet for snowracere osv.. Barn krever mye plass å div akemuligheter så friheten ei grind gir tror jeg løser alt Dessuten som du sier, det er MYE tøffere!
 4. Lov å komme med fornuftige bud på seler å pakninger!
 5. Notert! Har i ettertid fått vite at dette er orginale stålfelger fra en D1.. Så jeg mistenker prisen jeg satt er hyggelig lav! https://www.brit-car.co.uk/product.php/88931/358/discovery_steel_wheel_7_x_16_
 6. Update! Dekk å felg er solgt å avventer henting!
 7. Div selges! Dekk å felg selges 500kr gamle dekk men mye mønster, har stått på defender. Ene dekket har sluppet luft ila vinteren. Egner seg kanskje best på et hengerprosjekt? Se bilder for dimensjon. Gummipakninger til AC ventilene, er til seriebil men har sett de bli brukt på defender. Helt nye, 2 par selges helst samlet, billig! 300kr Sikkerhetsseler fra Exmoor trim, magebelter. Selges samlet 700kr. Kan sendes mot frakt eller hentes på Hønefoss etter avtale. Tlf 9789 to tre 11
 8. Tatt mitt siste bildet av henne Er a ikke vakker Måtte 2019 bringe meg ei ny ei jeg kan kjæle med.. God helg godt folk!
 9. Haha... Det hadde vært drømme cenario det.. Når bebbisen blir større skal det nok realiseres Var litt skeptisk til prisen, men det er jaggu en vrien sak å prise.. Men, har nå bikket 12600 visninger å 106stk som har lagret den... Helt utrolig interesse! Eldste gutten på 11 her i huset gråt når han fikk vite bilen skulle selges, så interessen flyttes fort over ja Lys fremtid på arvingene.. Ps. Svigersønnen din skulle vært kjappere.. Det hagler på med bytteforslag i alt fra naboens hund, PlayStation, mopeder å snodige biler.. Mange skambud å artige meldinger.. Men, jeg har mottatt depositum på bilen fra en hyggelig kar i Lofoten. Han kommer med fly i morgen å skal kjøre bilen hjem igjen Har anbefalt han på det sterkeste å melde seg inn i klubben å lage profil her på forumet! Han har aldri kjørt Defender så han har en morsom tur i vente.. Nesten litt sjalu på jomfrufølelsen.. Så om alt går som det skal blir det en trist men god dag i morgen Har forsåvidt funnet en arvtager(kan ikke sammenlignes) til 110’n som familien skal ta i bruk til vi skjønner at far må ha seg LR igjen.. (satser på noe ila sommeren) Ironisk nok skal jeg selv fly til Bodø på mandag å kjøre den nye hjem igjen... Hva man ikke gjør for en liten kjøretur! 1250km midt vinters er morro.. Det blir dessverre ikke noen LR nå, men kommer ikke til å klare å la forumet være lell.. Har lagt min elsk i å tråle rundt inne her!
 10. Lagde meg skuff selv i hastverk før ferien, droppa skinner å hjul fordi jeg skulle være kjapp! Resultatet var at fruen ikke hadde sjangs til åpne en ferdig fylt skuff Den løsningen din likte jeg, bilder kopiert å lagt i mappen til neste prosjekt jeg starter..
 11. På 4 dager er det overraskende mange som er inne å titter på denna bilen Jaggu noen som har lagret den å... Aldri vært borti makan! Til tross for dette så har det kun vært et par "skam" bud å en gammal Land Cruiser som bytte forslag..
 12. Som Sven sier, Ram mount! Det greiene der er bare rått.. Kjørte selv med en iPad på 10" montert som GPS osv. Mye bedre enn noe fast montert da man kan servere den til co piloten for ekstra hender feks. Man kan å enkelt gjemme den bort å ikke "friste" langfingra mennesker..
 13. Ække så mye penger du trenger om du kan slenge med en av seriebilene dine Skal tilogmed fyre den opp før du kommer.. Hadde det bare vært fruen som mener dette hadde den aldri havnet til salgs.. Hu elsker denna bilen! Men nå er vi bitt av basillen, så en Land Rover vil nok alltid finnes på tunet
 14. Da er annonsen lagt ut på Finn å jeg gruer meg til første person tar kontakt.. Men, det er en tid for alt! Jeg fikk tatt en siste skikkelig tur med gamla og henger i helgen som var. Hønefoss-husnes-Hønefoss i et jag. 950km å 17.5time.. Det snødde i ett kjør fra start til slutt med stiv kuling over Hardangervidda.. (alt for å hente sofa) Men en skikkelig tur for å poengtere hvor fantastisk bilen er.. Ble noen kule bilder av turen så slenger de med. De havna i hulter å bulter ser jeg.. Men en ting, jeg var overlykkelig for at jeg ikke har LED lykter! Da kunne jeg ha droppet hele turen.. Ikke heng dere opp i at bilen står litt utenfor veien, det var en glipp.. Men måtte dokumenteres Ingen skade skjedd annet enn mitt eget ego!
 15. Hardangervidda by night. -10 grader å stiv kuling..
×
×
 • Create New...