Jump to content
LRforum

Mrvikan

Members
 • Content count

  84
 • Joined

 • Last visited

About Mrvikan

 • Rank
  Aktiv Medlem

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hønefoss

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Hønefoss
 1. 1997 Defender 110 "TTT prosjekt"

  Dagens økt vell gjennomført. Fant ut at det er like enkelt å bytte hele akslingen her. Det er håndbrekk på den orginale, men det hadde satt seg No voldsomt fast. Å dette blir en totalvekt henger på 750kg så da må egenvekten ned mest mulig. Felg å dekk blir erstattet med noe mer "brukervennlig". 8x15" felg med 33" dekk feks, må forske litt når jeg får nye spindler..
 2. 1997 Defender 110 "TTT prosjekt"

  Ganske mandig størrelse på denna hengeren ved siden av gamla. Å for de som ser så er ledbaren demontert å solgt. 2stk hella luminator er kjøpt inn å skal ta plass når ny fanger kommer på. Tror gamla kler det bedre enn en 50" bar midt i fjeset..
 3. 1997 Defender 110 "TTT prosjekt"

  God plan @gautes..
 4. 1999 Defender TD5 "Deffe"

  DEN var jaggu stilig
 5. Puma Defenderen "Alex"

  Den bil samlingen der får frem guttungen i de fleste vil jeg tro
 6. 1997 Defender 110 "TTT prosjekt"

  Jeg har prøvd å leite både på nett å i bilen etter den berømte fargekode min.. Fant ei plate men uten kode på! Men er det Epsom green? LRC961?
 7. 1997 Defender 110 "TTT prosjekt"

  Nye lenkearmer bak på plass, de gamle var det man kalle kaputt... Spesielt den til venstre i bildet, kunne flytte den inn å ut flere cm.. En klunkelyd mindre
 8. 1997 Defender 110 "TTT prosjekt"

  Viktig med god beskrivelse, så kan jeg lese mine egne planer midt oppi alt jeg skal planlegge å gjennomføre
 9. 1997 Defender 110 "TTT prosjekt"

  Det får vi satse på. Å at bilen går like godt med den bak seg..
 10. 1997 Defender 110 "TTT prosjekt"

  Pleier stort sett å tyne det til kvelden så jeg vet jeg ikke må kjøre bil No mer.. For man glemmer lett alle vondtene når man cruiser defender! De gærne har det godt Litt usikker på om jeg får på lr felger gitt. Sitter noen gedigne lastebilfelger på nå, så må forske litt på ombyggingen. Men har sett at man får kjøpt løse nav på BT med boltsirkel 6x140 (da passer hilux osv). Nå skal jeg ha svarte stål felger til sommeren, så kan jo bli sånn høvelig likt kanskje..
 11. 1997 Defender 110 "TTT prosjekt"

  Ikke dumt det @gautes. Men i dag har sola varmet såpass godt at jeg valgte å gi det et forsøk med spettet. Å når man først var i gang gir man seg ikke.. Ca 2 timer med hakking, banking å banning så var den isfri.. Så nå er godstolen inntatt sammen med smertestillende å fjernkontrollen. Så kan man planlegge neste steg i ro å fred.
 12. 1997 Defender 110 "TTT prosjekt"

  Det var faktisk genialt.. Sånn jeg tørker bilen når den er vasket i disse dager Eneste er at så å si all isen ligger i framkant av kassa. Så vekta forran er hinsides. Å den lille teite tingen som skilt.. Spørs om spett å svette er tingen.
 13. 1997 Defender 110 "TTT prosjekt"

  Siden det nesten ikke er noen prosjekter om dagen så klarte jeg ikke la være når det dukket opp en Benhur henger 5min unna... Har lenge ønsket meg en turhenger som har klaring under å mulighet for større hjul. Den er ikke registrert men jeg var på biltilsynet å viste bilder å snakket masse med kontrollørene, å de var meget positive å ville hjelpe meg (tro det eller ei) Viste seg at den var MYE større enn jeg hadde trodd.. Men, nå står den nå her i gårdsplassen Den var et mareritt å flytte da godt over 70% av den var full av is! Så nå står jeg å grubler på hvordan man på enklest mulig måte kan få den tom? Har ikke tilgang på varm garage..
 14. Vellykket samparkering

  Ingen tvil om hvor man skulle parkere. Til stor glede for barna som valgte å sitte i bilen å beskue herligheten mens mor å far handlet.
×