Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

Mrvikan

Medlemmer
 • Innholdsteller

  426
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om Mrvikan

 • Rang
  Man lærer så lenge man lever.

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hønefoss
 • Interests
  Familie ( 3 barn å fru)
  Motor å dertilhørende fikling.
  Kaffe å skravling.

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Hønefoss

Nylige profilbesøk

644 profilvisninger
 1. Mrvikan

  1997 Defender 110 "TTT prosjekt"

  Hjertlig takk @sondre b! Var et par ting der jeg ikke har fått med meg av "normale" feil.. Veldig godt å kunne vite hva man skal se etter før man bare handler, så slike tips er gull verdt! Skremt? Ja litt.. Alt nytt er skummelt! Har tidligere hatt nyere Volvo, Audi og bmw så trangt og knot er jeg godt kjent med! Bytte lyspære tar fort 1-2 timer siden man må av med ratt å hengerfestet Jeg tar meg i å argumentere mot meg selv hver dag på dette temaet! Fruen er på grensen til lei føler jeg.. Merker at jeg utsetter å klargjøre bilen for salg! (Godt fruen ikke leser dette)
 2. Mrvikan

  Brages Range Rover p38. Expedition når?

  ordentlig grom den bilen din altså Prikken over i’n med et knall gult emblem.!
 3. Mrvikan

  1997 Defender 110 "TTT prosjekt"

  Takk @EspenV, akkurat slike erfaringer jeg er på jakt etter! Det gjorde egentlig at D2 faller litt ut når det skal handles på nytt nå.. Fruen mener bestemt at D3 er veien å gå! Men er å inneforstått med at den trenger gadets, som stige, takgrind osv osv.. Heldigvis Så dette ser lyst ut. Er litt skeptisk da man hører å leser mye skummelt om disse bilene! Men trøster meg litt med at det jeg evt får erfare har noen før meg erfart å kan evt bistå vis dette magiske forumet! Kan ikke få rost dere nok!! En (av flere) ting jeg har lest som er en dyr gjennganger er hev/senk systemet. Belger, kompressor osv.. Ser det selges KIT som erstatter dette med "vanlige" fjører å dempere. Må jo være lurt? Bare ha bilen i offroadmodus hele tiden.. Ble vitne til at en eldre herremann dro ut i snøfonna i dag. Var såpeglatt å snøen har lavet ned i dag! (Før jeg dro hjemmefra tok jeg ut stroppen av kassen å hengte den på bilen fordi jeg hadde en følelse av at en eller annen kom til å stå fast ) Fikk nappet bilen opp på 2 forsøk å en meget takknemmelig mann kom seg videre på sine erend. Ingen skader skjedd! Dagens gode gjerning Ble å en aldri så liten vellykket sammparkering på kiwi..
 4. Mrvikan

  Lr I Arbeid

  Fikk brukt tauestroppen på noen andre enn meg selv i dag
 5. Mrvikan

  Sondre`s DII

  Dæven..! Virkelig imponerende arbeid..
 6. Du har min sympati! Hilsen en som heller ikke har garasje..
 7. Mrvikan

  1997 Defender 110 "TTT prosjekt"

  Takk! Hadde jeg brukt 10sek på å tenke selv burde jeg vell klart å Google det Hehe.. Nuvell.. Takk igjen.! Ingen av bilene på Finn som gir noe særlig inntrykk av plassen bakerst med setene oppe. Men det ser jo absolutt ikke ille ut. Heeeelt enig @gautes! Hadde vært konge å kunne cruise rundt uten tak..
 8. Mrvikan

  1997 Defender 110 "TTT prosjekt"

  Takk for det @sondre b Har snust litt på D3 men samtidig ligger det en D2 på Finn med hyggelig km stand.. Du har 7 seter i din? Har du et bildet hvor setene er slått opp? Spent på hvordan plassen er i den kontra sin nyere bror..
 9. Mrvikan

  1997 Defender 110 "TTT prosjekt"

  Det er med klump i halsen jeg skriver dette...! Vår kjære Defender søker herved nytt hjem. Vi venter som sagt tilskudd til familien, ei lita frøken som har planlagt sin ankomst 30 april. Dette gjør at vi har bestemt oss for å selge å vurderer å anskaffe en annen (nyere) Land Rover (selvfølgelig)! Bilen er ikke klar for salg helt enda.. Den skal få ny olje på girkasse å ellers i drivverket. Det siste baksetet skal monteres å bilen skal gåes litt over! Skal selge med god samvittighet.. (selv om dette medfører en kald dusj i fosterstilling med dertilhørende hulking) Om det ikke har kommet frem i tråden min: 1997mod 300tdi 270xxxkm (50000km av meg) påkoster masse (mer enn fruen vet om) 7 seter Sist EU OK 15.02.2018 Nye dekk: 33"x12,5-15" Full seipet BF AT Nye ekstralys(3stk på bil, 1 reserve) Regelmessig service å rep som feks, vammpumpe, P-pakning, kryss, reim, filtre, klarglass lamper, Egr delete, boost ring, boost pin, 2,5" eksos (hele veien), egt gauge, nytt AGM batteri, LED ryggelys å masse mer jeg ikke kommer på i farten.. Kan å få laget nye plater som kan følge med til å kle igjen vinduene bak om ønskelig! Kommer en egen salgsannonsen etterhvert med mer info å mange bilder! Blir lagt ut her på forumet først.. Har ikke helt bestemt meg for pris enda men har en pekepinn. Det er IKKE lett å prissette en Defender..!! Spesielt ikke en bil man er glad i! Men rundt 140.000kr i første omgang. Kan vurdere en seriebil til ca 20-35k som delbetaling. Må jo ha noe morro til far mens mor denger unger Skulle noen være intr så er det bare å ta kontakt så skal jeg svare så godt det lar seg gjøre. PM eller 9789 to tre 11. Bilen befinner seg i Hønefoss.
 10. Mrvikan

  Sondre`s DII

  Det her MÅ jo bare bli helt konge! Gleder meg til å se resultatet..
 11. Mrvikan

  Kjettingtreff på Lampeland 26.01.19

  Dette er noe jeg vil prøve å få med meg! For oss (meg) som ikke har nødvendig utstyr for tapping og fylling av luft, noe man kan få lånt seg? Evt hvor langt er det fra Statoil til området?
 12. Runda 270.000km her om dagen. Så da ble det ny olje + filter på gamla.
 13. Det fine med de setene @county er den "jekke" funksjonen de har! Man kommer faktisk til polene på batteriet når setet er jekket til topps!
 14. Nå er jeg spent, fra hvilken bmw? Prøvde meg på E46 seter, men ble sittende med panna i taket
 15. Mrvikan

  DE forsvant den veien......

  Den røde 130’n var jammen lekker! Finnes det noe byggetråd eller bilder av den? Fortsatt en Flott tråd @telindnor! Alltid mange flotte bilder å gode historier.. Fryd å følge
×