Jump to content
LRforum

Mrvikan

Members
 • Content count

  172
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Mrvikan

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hønefoss
 • Interests
  Familie ( 3 barn å fru)
  Motor å dertilhørende fikling.
  Kaffe å skravling.

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Hønefoss

Recent Profile Visitors

332 profile views
 1. 20" Felger med 265/50*20 Yokohama vinterdekk fra en Discovery-4 selges gr nye er innkjøpt. Ikke strøkne som bildene viser.. Men kanskje de kan bli fine med litt puss å lakk.. Pris? Fornuftige bud mottas.. Befinner seg på Hønefoss, kontakt meg på pm, sms eller ring 97892311.
 2. Div deler Defender

  Selger unna litt smått da det er manko på lagerplass å jeg innerst inne vet at det aldri blir montert igjen. Har stått i 1997 modell 110. -Hengerfeste, solid men trenger shine. -Komplett regnsett til 9 seter. -De 2 bakre benkene m/puter å seler til å få 4 plasser til. -Skyvevinduene bak samt de 2 bakerste vinduene med pakninger. (de små er sotet men dårlig utført jobb) nytt klubb merke følger ferdig påmontert Aner ikke verdien på dette, så fornuftige bud ønskes. Delene befinner seg på Hønefoss. Ring/sms meg på 97892311 om noe skulle være av interesse. Havner på finn.no om ingen er intr.
 3. Nye seter i Defenderen... Å Ratt?

  @Espenfer Som uber frelst Porsche fan var det drømmen å sette inn seter fra en, men finner kun "riktige" seter i skinn. Men med mangel på ac i bilen har jeg valgt å gå for stoff så jeg slipper å sitte fast i setene Men takk for tilbudet, får nok bli med drømmen inntil jeg oppgraderer defender eller handler Porsche
 4. Nye seter i Defenderen... Å Ratt?

  @hahaug løfte de i bakkant ja, det var ingen dum tanke. Monterte du de på de orginale skinnene eller lagde du nye hull? Kan jeg spørre hvor høy du er? Å hvor mye du løftet de bak? (kanskje de ikke er til salgs helt enda da)
 5. Nye seter i Defenderen... Å Ratt?

  @Alvegg Er det i 14" du har det rattet? Fått tilbud om et i 13", men det må kanskje bli litt vell lite.. Setene kan legges helt flatt ja, eller så langt at de butter i setene bak. Mine er forsåvidt til salgs om du er intr.?
 6. Jeg har da byttet seter i Defenderen min da de gamle var slitne... Fikk tak i noen sports seter fra en BMW e46, enkelt å montere å gode å sitte i. Men, jeg er for stutt i beina.. I utgangspunktet lave seter men ikke lave nok! Noen som har satt inn seter fra andre merker? Eller har bygd om understellet på bmw seter? Snuser å på nytt Ratt, 14" som er mest vanlig? Blir det da tungt med 33"dekk Er forøvrig 178cm høy selv..
 7. Land Rover 1. Mai treff- Kjøring- sosialt

  Noen bilder fra treffet, som forøvrig var veldig hyggelig å ta del i
 8. 1997 Defender 110 "TTT prosjekt"

  En liten 17mai hilsen fra familien Vikan må til! Aldri fått så mange tomler opp på 17 mai som med pyntet å nyvasket lr... Samt en liten camping tur som ble gjort på sperillen camping i helgen.. Fantastisk plass med topp beliggenhet, anbefales om noen skulle være i området
 9. 1997 Defender 110 "TTT prosjekt"

  Liten update Bøylen er ferdig sveiset å malt og lys koblet opp.. Ble meget fornøyd selv! Ellers har jeg lenge fundert på hva jeg skulle gjøre med setene i bilen. innmaten i den ene seteryggen var sklidd ut å ikke behagelig å sitte i over en lengre periode. Tror de på sikt skal få ligge å kose seg i garagen å vente på å bli pusset opp.. Fikk noen seter av en kompis som får stå i enn så lenge. Om jeg ikke faller for de nye da men sports seter fra en bmw e46 med god støtte å varme (om jeg får koblet det opp). Nylig montert å passet bra med mindre innsats. Men nå må jeg ha et mindre Ratt Finnes det et boss å få kjøpt så man kan montere "standar" momo/moto lita osv Ratt? 6bolt hull.. Evt noen som har erfaring med de flotte rattene i trevirket? Kaldt på vinteren?
 10. Defender 90 - "Tøffbilen"

  Grattis med mega røff 90... Siklet mye på den når den havnet på nett! De dekka der kommer til å være prikken over i'n.. Her skal det følges videre
 11. Land Rover 1. Mai treff- Kjøring- sosialt

  Stiller opp med varme klær å Godt humør
 12. NITTIEN

  Artig å se... Husker fortsatt friskt hvor kul fruen å barna sa den var når vi møtte deg på Voss Fruen skal ha en sånn, sies det... (kanskje du fortsatt husker hva de felgene du hadde heter? Jeg skulle hatt meg en i reserve)
 13. 1997 Defender 110 "TTT prosjekt"

  Syntes de nye felgene jeg har fått fatt i er meget like de på bilen. Skulle fortsatt hatt tak i 1 til som Reservehjul på bilen. Er det chrome(White) spoke felger opprinnelig? Hvem selger evt disse nye til lr? Det er 10x15 med et rundt - 50 eller noe. Skulle noen ha en til overs så ikke nøl med å ta kontakt.
 14. 10x15 stål

  Ere noen som har 1 felg liggende å slenge de vil bli kvitt? Sku hatt meg Reservehjul i lik dim.. Usikker på hva de heter å hvor de er kjøpt, å et var ikke å finne. Men det ser ut til å være - 50 eller noe i den duren. Kan å se hint av hvit lakk enkelte steder!
 15. 1997 Defender 110 "TTT prosjekt"

  Da var felger i hus... disse skal pusses å males på nytt, mest trolig svart! Er på jakt etter 2 dekk i 31/32"x10.5x15 ish.. Av typen BF eller lignende.. Tror det blir knakende.
×