Jump to content
LRforum

Mrvikan

Members
 • Content Count

  470
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Mrvikan

 • Rank
  Man lærer så lenge man lever.

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hønefoss

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Hønefoss

Recent Profile Visitors

1,268 profile views
 1. Tar gjerne noen bilder å litt mer info
 2. Nye felger kjøpt å de 3 gamle var dessverre kast så letingen er over
 3. God aften. Min mor har 3stk felger liggende av typen som på bildet. Disse skal sjekkes opp ang kast osv å deretter vurderes om vi skal skaffe den siste som mangler. Kanskje er det noen som har 1 stk liggende å slenge? Mener det er 20x9.5". Evt er det noen som har 4stk felger helst med gode sommer dekk for salg? Hun ønsker seg orginale felger, 18-19" er å foretrekke. Bor i Hønefoss så enklest om de befinner seg i nærheten eller om forum frakt kan ordnes. pm eller mobil: 45 89 null en 88 Mvh Mats (Som har abstinenser etter å skaffe seg LR igjen )
 4. Mrvikan

  bakseter

  Nei dessverre. Orginalt sitter selen til midten i taket på touranen.. Bare hyggelig
 5. Mrvikan

  bakseter

  @gladgutt Denne dukket akkurat opp på Facebook gruppen Nlrk åpen gruppe. (Første bildet) Eller så solgte jeg nettop noen touran seter. Disse er billige å forholdsvis enkle å sette inn i en defender. Legger ved noen bilder jeg fikk av kjøper. (Prøvemontert med treverk)
 6. Lurte lenge selv å fant svært få bilder på nett så måtte bare få for en å teste. Gikk for Thule sin flow takboks da denne har åpning fra begge sider. Defenderen er svær å høy så det var alfa omega for meg. Hadde den først montert på siden med tanke om mulighet for last ved siden av! Så snodig ut så den ble flyttet i senter kjapt.. Solide tak bøyler fra Mantec gjorde at boksen kom passe lavt på taket. Eneste jeg har å pirke på er kvalitets følelsen Thule boksen ga. Plastikk ræl! Alt for slarkete å myk. Har ikke bil eller boks lengre, dessverre. Men ny bil fikk takboks tvert å da en glassfiber boks fra Skiguard, 950 serien. Lang, bred å god plass.Tyngre men bedre i mine øyne. Boksen åpner såpass høyt at jeg savner ikke innlasting fra siden. Skal sies at jeg hadde valgt full takgrind med "gjerde" rundt hele om jeg kunne. Et par alubokser spent fast rommer mye, skipose stroppet fast ved siden av å mulighet for snowracere osv.. Barn krever mye plass å div akemuligheter så friheten ei grind gir tror jeg løser alt Dessuten som du sier, det er MYE tøffere!
 7. Lov å komme med fornuftige bud på seler å pakninger!
 8. Notert! Har i ettertid fått vite at dette er orginale stålfelger fra en D1.. Så jeg mistenker prisen jeg satt er hyggelig lav! https://www.brit-car.co.uk/product.php/88931/358/discovery_steel_wheel_7_x_16_
 9. Update! Dekk å felg er solgt å avventer henting!
 10. Div selges! Dekk å felg selges 500kr gamle dekk men mye mønster, har stått på defender. Ene dekket har sluppet luft ila vinteren. Egner seg kanskje best på et hengerprosjekt? Se bilder for dimensjon. Gummipakninger til AC ventilene, er til seriebil men har sett de bli brukt på defender. Helt nye, 2 par selges helst samlet, billig! 300kr Sikkerhetsseler fra Exmoor trim, magebelter. Selges samlet 700kr. Kan sendes mot frakt eller hentes på Hønefoss etter avtale. Tlf 9789 to tre 11
 11. Tatt mitt siste bildet av henne Er a ikke vakker Måtte 2019 bringe meg ei ny ei jeg kan kjæle med.. God helg godt folk!
 12. Haha... Det hadde vært drømme cenario det.. Når bebbisen blir større skal det nok realiseres Var litt skeptisk til prisen, men det er jaggu en vrien sak å prise.. Men, har nå bikket 12600 visninger å 106stk som har lagret den... Helt utrolig interesse! Eldste gutten på 11 her i huset gråt når han fikk vite bilen skulle selges, så interessen flyttes fort over ja Lys fremtid på arvingene.. Ps. Svigersønnen din skulle vært kjappere.. Det hagler på med bytteforslag i alt fra naboens hund, PlayStation, mopeder å snodige biler.. Mange skambud å artige meldinger.. Men, jeg har mottatt depositum på bilen fra en hyggelig kar i Lofoten. Han kommer med fly i morgen å skal kjøre bilen hjem igjen Har anbefalt han på det sterkeste å melde seg inn i klubben å lage profil her på forumet! Han har aldri kjørt Defender så han har en morsom tur i vente.. Nesten litt sjalu på jomfrufølelsen.. Så om alt går som det skal blir det en trist men god dag i morgen Har forsåvidt funnet en arvtager(kan ikke sammenlignes) til 110’n som familien skal ta i bruk til vi skjønner at far må ha seg LR igjen.. (satser på noe ila sommeren) Ironisk nok skal jeg selv fly til Bodø på mandag å kjøre den nye hjem igjen... Hva man ikke gjør for en liten kjøretur! 1250km midt vinters er morro.. Det blir dessverre ikke noen LR nå, men kommer ikke til å klare å la forumet være lell.. Har lagt min elsk i å tråle rundt inne her!
 13. Lagde meg skuff selv i hastverk før ferien, droppa skinner å hjul fordi jeg skulle være kjapp! Resultatet var at fruen ikke hadde sjangs til åpne en ferdig fylt skuff Den løsningen din likte jeg, bilder kopiert å lagt i mappen til neste prosjekt jeg starter..
 14. På 4 dager er det overraskende mange som er inne å titter på denna bilen Jaggu noen som har lagret den å... Aldri vært borti makan! Til tross for dette så har det kun vært et par "skam" bud å en gammal Land Cruiser som bytte forslag..
×
×
 • Create New...