Gå til innhold

ChrisEng

Ikke aktiv
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Telemark

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Oslo

Nylige profilbesøk

613 profilvisninger

ChrisEng sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Da har jeg fått hjelp fra noen til å ta en titt Tusen takk for respons og ha en fin helg!
  2. Det er en bil som er i nærheten av Ski og Askim som jeg gjerne skulle hatt sett om det var noe å kjøpe. Hadde blitt veldig glad hvis noen kunne det, kan godt betale bensin o.l Send meg en melding for mer info.
  3. Det er en bil som er i nærheten av Ski og Askim som jeg gjerne skulle hatt sett om det var noe å kjøpe. Hadde blitt veldig glad hvis noen kunne det, kan godt betale bensin o.l Send meg en melding for mer info.
  4. Det skal jeg ta å gjøre , den jeg ser på ligger litt utenfor Oslo så ikke umulig at det er noen i nærheten ( hvis noen som bor der ser dette send meg melding) så hadde ikke det gjort noe
  5. Tusen takk, jeg har en bittersøt følelse men gleder meg mest til å gjøre dette. Litt tungt å drive på alene men hehe
  6. Får søke her i forumet, kanskje det er noen i Grenland som kan hjelpe til
  7. Skumleste over nå, det var mye bedre og mer informativ. Men det er ikke en jobb jeg er litt skeptisk på å gjøre alene virker det som. Takk forresten:)
  8. Da blir dette en stor utfordring for meg, fanken heller.. kan jo ikke sveise:p
  9. Jeg har ikke sveiset før men fikk googlet litt.. kom over denne siden: http://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/123191.html Kan det fungere?
  10. Ja, har googlet litt om det, virket for meg at det er 1-2dagers jobb ut fra siden jeg kom over. http://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/123191.html
  11. Rundt 200, har en i kikkerten men det er litt jobb på den den ligger på 140 var det vel .. Var visst kraftig korrosjon men åpnet et emne på det nå
  12. Hei igjen! Jeg har nå funnet meg en defender som kan være aktuell for meg, en av de tingene som setter meg ved spørsmålstegn er at det var kraftig korrosjon på bærende elementer som påvirket stivheten, bakre tverramme. Har ikke sett det selv, fikk fortalt det av selger. Hva kan jeg gjøre for å rette på dette, eller hva bør jeg gjøre? Som en fotnote vil jeg bare takke alle her på forumet for støtten så langt, dere er topp!
  13. Jeg vurderer også en defender men kommer den til å stå mest stille og på verksted eller er det litt så som så?
×
×
  • Opprett ny...