Gå til innhold

bhn1981

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av bhn1981

  1. Hei. Har ein disco4 der dei fremre el vinduene ikkje går ned av og til. Dette gjelder begge sider. Hører det klikker i motor i dørene. Er det ein eller anna instilling eg har vært bort i? Bakvinduene fungerer.. nokon som har vore ute for dette?
  2. Tenkte på nybilpris. Lurte bare på hva disse egentlig kosta ny, og evetuelt ekstrautstyr.
  3. Hei. Nokon som har prisliste for Disco4 2012/2013 modell?
  4. Dab er mykje meir følsom for antenneplassering en fm. Kjører med original lr antenne i vindu, og har meget bra mottak. Kjører også med tiny c5 og c3 i annen bil, her med ettermontert vindusantenne ( sånn som er limt på innside) dette gir også meget bra mottak. Pendler 2x11,5 mil daglig i hordaland, og opplever at dab har bedre mottak en fm hadde. Hvis en monterer annen vindusantenne må ein huske på å montere denne vertikalt, dette har stor betydning. Heller ikkje må den monteres på vindu med varme eller soldemping, da disse blokkerer signal. På antenner der ein har mulghet å koble til strøm, har eg erfart at dette har stor innvirkning på mottak.
  5. Hei, ja hadde vanlig dab. Den gamle enheten min er denne:
  6. Ja, ingen problem. Er bak sidedekselet på høyre side av bagasjerom. Heilt i fremkant. Du må løsne bolten til sikkerhetsselen, rett innenfor høyre bakdør, samt en skrue som ligger under et lite plastdeksel litt lenger oppe. Så gir du det bare et rykk. Trenger ikke løsne hele dekselet bakover. Da ser du modulen. Sitter fast med 3stk m6 bolter, 2 i forkant og 1 i midten.
  7. https://m.ebay.com/itm/LAND-ROVER-DISCOVERY-RANGE-ROVER-SPORT-DAB-CONTROL-UNIT-MODULE-CPLA-14F720-BH/122806845334?hash=item1c97dbbf96:g:o3gAAOSw0xRZnaFx slik eg har forstått det er det cpla-14f720 som er dab+ siste to bokstaver er ubetydelige. Eg trengte også overgang til strøm https://m.ebay.com/itm/LAND-ROVER-RADIO-FEED-WIRE-RANGE-ROVER-EVOQUE-LR2-OEM-NEW-LR032814/142240844958?epid=1150304477&hash=item211e370c9e:g:pkQAAOSwPYZU~ghQ samme modul på lr,rr og jaguar
  8. Hei.12 modell, registrert seint 2011.
  9. Sånn. Da kom endelig overgang fra UK fra ganmel til ny strømplugg. Da var det plug and play. Ingen omprogrammering osv, kun fysisk bytte av modul. Tok 15min. alt fungerte etterpå.
  10. Ser ut som det finnes ein overgang til strøm tilkoblingen, LR032814. Berre å bestille og prøve igjen..
  11. Da har eg prøvd å bytte. Men modulene var litt ulike. Den gamle hadde 2pin kontakt til strøm, mens den nye hadde 4pin.. noen som har ide om kva som er forskjellen her?
  12. Dab+ modul ligger klar, men må vente på diagnoseverktøy for å legge inn endring fra dab til dab+.. er på vei fra england, så håper å få sett på det i helga..
  13. Kjører 275/45-20 på 9,5’ felg. Sommer og vinter
  14. Har du sjekka vacuum slager til wastegate? Prøv også å koble ut wastegate solenoid. Hadde problem med denne på min, men er i pronsippet unødvendig, så kan bypasses.
  15. Høres bra ut. Er dette noko ein fikser med nanocom? Har ikkje kjøpt dette, men tenker det kan være greit å ha. Liker å gjere ting sjølv.. eller er det andre diagnosesystemer som anbefalast?
  16. Hei. Har nettopp bytta ut Disco 2 med Disco 4, til stor glede. Kjempebil, som gjer alt eg meiner og vil ein bil skal gjere. Men grunna overkjøring frå oslo, så må eg no bytte frå DAB til DAB+ modul. DAB+ modul er bestilt frå UK, har forstått det slik at det er meir eller mindre plug and play. Men kvar er modulen plassert i bilen? Og er det nokon som veit om det må gjerast noko omprogrammering av bilen for å bytte til DAB+ modul? Bilen har original DAB modul altså.
×
×
  • Opprett ny...