Gå til innhold

hotti

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Hasvik

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Sørøya

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

hotti sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Discovery 4 2010 mod.
  2. Kjærringa fikk opp gult airbaglys tidligere i uka og finner ut at det er: Right side air bag deployment control med kode B0028-1b. Noen som vet hva 1-b står for? Hun sier hun kjørte passasjer setet frem for og gi litt bedre plass bak setet dagen før og når hun startet dagen etter så kom lyset på etter hun begynte og kjøre..
  3. Kjærringa fikk opp gult airbaglys tidligere i uka og finner ut at det er: Right side air bag deployment control med kode B0028-1b. Noen som vet hva 1-b står for? Hun sier hon kjørte passasjer setet frem for og gi litt bedre plass bak setet dagen før og når hun startet dagen etter så kom lyset på når hun begynte og kjøre..
  4. Ja det var nå man skulle kunnet russisk... Alt jeg finner med feilkode 22h er på uforståelig språk...
  5. Dieselpumpe.. 20210222_191850.mp4 Test med ny brenner/glødeplugg.. 20210222_192003.mp4
  6. Nope,er akkurat slik som på videoen jeg har lagt ut litt lengere opp..
  7. Etter og ha googla og lest opp og ned så fant jeg ut at det måtte være glødeplugg/brennkammer så kjøpte det nytt og monterte det og skuffelsen var stor når den fortsatt oppfører seg som før og gir feilkode 22...
  8. Tok opp og rengjorde den keramiske saken som holder glødepluggen ohmet den til 0,5. var mye sot inni den men får fortsatt opp samme feilkode etter montering.. Se video av test.. 20210221_150748.mp4
  9. Oki,kansje vi må ta løs webastoen igjen og prøve og ta løs den delen som du har bilde av,vi hadde bare løs glødepluggen.. Forstår det sånn at man må kjøpe hele saken ny(brennkammer og glødeplugg komplett,) hvor kjøper folk dette fra i Norge?
  10. Har hatt Webastoen oppe og sett,ser ut som alt er i orden der men får opp dette når vi kjører søk med webasto program..
  11. Var og prøvde og se på den nå og den var gått i lock out mode så slettet den igjen,nå starter vifta inni bilen og det blir en lyd i webastoen før den begynner og suge luft i inntaksrøret i ca 30-40 sekund før det blir helt stille.(det gjor den ikke før) Hvordan fungerer det med dieseltilførsel til webastoen? hvor ligger den pumpa som gir ett klikk men som skal tikke regelmessig? er det noe filter som kan gå tett,går det og blåse mot tanken fra slangen i webastoen uten og skade noe?
  12. Oki,får man kjøpt denne løs? var det enkelt og bytte? vår bil er gått 247k men har vært dårlig futt i den lenge..
  13. Fant du noe svar på hva som var galt?
  14. Har hatt feilkode med at den var i lockout men den er sletta tidligere så når jeg kjører diagnose nå så kommer det ikke opp feilkode på den.. Bruker denne testeren. https://diagnosebutikken.no/produkt/autel/autel-mot-pro
  15. samme skjer når jeg kjører oppstart fra timer i bilen,ett klikk så starter vifta i bilen og webasto vifte starter så stopper alt..
×
×
  • Opprett ny...