Jump to content
LRforum

larsenv

Members
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

About larsenv

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Location
  Ålesund

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Ålesund

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei. D4 2012. For et år siden byttet jeg batteri fordi jeg fikk melding om lavt batteri når bilen var på uten motoren igang. Etter batteribytte kjørte jeg batterireset via IIDtool, men fikk fremdeles samme melding. Når jeg trykker startknappen uten å starte motoren lyser batteri varsellampen og etter noen minutter kommer det opp en melding om at motoren må startes ellers slås systemet av etter 3 min. Mistenkte det nye batteriet var ødelagt og fikk låne et nytt nå i helgen. Etter batteri bytte og ny reset får jeg samme problemet. Konkluderer da med at batteriene er ok, men det er noe annet. På bilder ser dere at det trekkes -18A på batteriet og at det en volt på12,4 når bilen er på uten motoren igang. -4A og12,6 når den er i standby. avskrudd og alt er stille. 14,7V er ladespenningen. Så dynamo er ok. Noen som har noen ideer på hva som er gale? mvh Vidar
 2. Har denne fra jula. https://www.jula.no/catalog/bil-og-garasje/garasje/lofteinnretning/jekker/jekk-005933/ Hadde den Carwise jekken med forlenger fra BilXtra. Men den ble fort byttet når bilen datt det. Heldigvis med alle hjul på og ingen under. Og på riktig side med tanke på luftsystemet. Problemet var kombinasjon av at forleggeren bøyde seg sideveis når jeg jekket opp og at rammen er godt understelsbehandlet som gjør den glatt. Når jekken fikk nok kraft sideveis sklei den av rammen. Stolte mer på original jekken etterpå. https://bilxtra.no/carwise-garasjejekk-suv-2-5-tonn?gclid=CjwKCAjwnK36BRBVEiwAsMT8WOix1wYQ8EgWSRCNEUCNyPZfGOMqwHxHtMrkJ9BZja5-mUcSkR1GThoCzMcQAvD_BwE Anbefaler deg å vente noen uker til før du kjøper. Nå kommer hjulskift sesongen og de store butikkene kjører kampanjer på jekker. Om jeg ikke husker feil betalte jeg vel rundt 1200kr for Jula jekken ifjor.
 3. Hei. Har fått på ny reim nå. Begynte kl 0900 idag og har igjen å sette på dekselet og montere sammen. Beregner ut kvelden. Byttet regreim og vannpumpe på mandag og brukte 15t. Har ikke funne mye info om bytte av bakre reim på nettet, så tenker å skrive litt om det når jeg har kommet i mål. Første sjekk om du kan gjøre jobben selv er om du har tynne håndledd og undetatene. Og ikke er redd for å se mishandlet ut etterpå. Har satt på låseverktøyet og låst svinghjulet på motoren i hht Landrover manualen. Så er det se to merkene på reima og hjulene som skal passe overens. Speil, iPhone og iPad med FaceTime er også en fil kombo når du ikke ser.
 4. Hei. D4-2012 3.0 256HK. Ligger oppå motoren og prøver å komme til fuel pumpe reimen. Har løsnet braketten som ligger oppå dekselet og løsnet røret som ligger inntil dekselet på baksiden. Men sliter med noen kabel bunter som hindrer tilgang. Noen som har noe tips for å gjøre denne jobben litt lettere? mvh Vidar
 5. For de som lurer så kjøpte jeg denne rørtangen.
 6. oggi hadde rett angående «gummistrikkene» de ligger på flensen til tann stangen.
 7. Gikk av med er lite nykk. Riktig verktøy er hele jobben resten er bare kos. Lite spørsmål. Hva skal de sorte gummistrikkene brukes til?
 8. Vi prøver rørtang i første omgang. Om det ikke funker går jeg harder til verks.
 9. Hvor stor? Biltemas største? https://www.biltema.no/verktoy/handverktoy/tenger/rortang/rortang-usa-modell-2000016810
 10. Hei er i full gang med bærearmer og styr. Og tenker å bytte Styrestaget i samme slengen. Men finner ikke ut hvordan jeg skal skru det av? På det nye kan jeg sette på en 34mm fastnøkkel hent inne, men det som står på er helt rundt altså umulig å feste noe verktøy på. Noen tips?
 11. larsenv

  Bærearm

  Takker Oggi for god beskrivelse. Jeg har bestilt hele pakken så får jeg se hva jeg gjør. Har de øvre armene innvirkning på hjulstillingen? Generere bytte av de ny 4-hjulskontroll?
 12. larsenv

  Bærearm

  Noen som har erfaring med å bytte de øvre armene? Jeg har ikke funne noe god info på nettet.
 13. larsenv

  Bærearm

  Det er en 13 modell.
 14. larsenv

  Bærearm

  Forstår jeg det slik at øvrebærearm kanskje er unødvendig å bytte. Med tanke på km-standen? Er mest nedre bærearm som er beskrevet rundt om på nettet. Unødvendig å bytte for å bytte om de varer 100k til.
 15. larsenv

  Bærearm

  Kyllingbein er vel den som går mellom stabstaget og øvrebærearm? De er byttet. Kjøpte dette kittet. https://www.advancedfactors.co.uk/kit641-front-anti-roll-bar-kit-discovery-4-with-meyle-hd-links-1230583-p.asp
×
×
 • Create New...