Jump to content
LRforum

larsenv

Members
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

About larsenv

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Location
  Ålesund

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Ålesund

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei. Har fått på ny reim nå. Begynte kl 0900 idag og har igjen å sette på dekselet og montere sammen. Beregner ut kvelden. Byttet regreim og vannpumpe på mandag og brukte 15t. Har ikke funne mye info om bytte av bakre reim på nettet, så tenker å skrive litt om det når jeg har kommet i mål. Første sjekk om du kan gjøre jobben selv er om du har tynne håndledd og undetatene. Og ikke er redd for å se mishandlet ut etterpå. Har satt på låseverktøyet og låst svinghjulet på motoren i hht Landrover manualen. Så er det se to merkene på reima og hjulene som skal passe overens. Speil, iPhone og iPad med FaceTime er også en fil kombo når du ikke ser.
 2. Hei. D4-2012 3.0 256HK. Ligger oppå motoren og prøver å komme til fuel pumpe reimen. Har løsnet braketten som ligger oppå dekselet og løsnet røret som ligger inntil dekselet på baksiden. Men sliter med noen kabel bunter som hindrer tilgang. Noen som har noe tips for å gjøre denne jobben litt lettere? mvh Vidar
 3. For de som lurer så kjøpte jeg denne rørtangen.
 4. oggi hadde rett angående «gummistrikkene» de ligger på flensen til tann stangen.
 5. Gikk av med er lite nykk. Riktig verktøy er hele jobben resten er bare kos. Lite spørsmål. Hva skal de sorte gummistrikkene brukes til?
 6. Vi prøver rørtang i første omgang. Om det ikke funker går jeg harder til verks.
 7. Hvor stor? Biltemas største? https://www.biltema.no/verktoy/handverktoy/tenger/rortang/rortang-usa-modell-2000016810
 8. Hei er i full gang med bærearmer og styr. Og tenker å bytte Styrestaget i samme slengen. Men finner ikke ut hvordan jeg skal skru det av? På det nye kan jeg sette på en 34mm fastnøkkel hent inne, men det som står på er helt rundt altså umulig å feste noe verktøy på. Noen tips?
 9. larsenv

  Bærearm

  Takker Oggi for god beskrivelse. Jeg har bestilt hele pakken så får jeg se hva jeg gjør. Har de øvre armene innvirkning på hjulstillingen? Generere bytte av de ny 4-hjulskontroll?
 10. larsenv

  Bærearm

  Noen som har erfaring med å bytte de øvre armene? Jeg har ikke funne noe god info på nettet.
 11. larsenv

  Bærearm

  Det er en 13 modell.
 12. larsenv

  Bærearm

  Forstår jeg det slik at øvrebærearm kanskje er unødvendig å bytte. Med tanke på km-standen? Er mest nedre bærearm som er beskrevet rundt om på nettet. Unødvendig å bytte for å bytte om de varer 100k til.
 13. larsenv

  Bærearm

  Kyllingbein er vel den som går mellom stabstaget og øvrebærearm? De er byttet. Kjøpte dette kittet. https://www.advancedfactors.co.uk/kit641-front-anti-roll-bar-kit-discovery-4-with-meyle-hd-links-1230583-p.asp
 14. larsenv

  Bærearm

  Bilen har gått 98000km. Så den er fremdeles ung til sins. Har ikke merket noe bake ennå, men hører det klunker fremme. Byttet stabstag og stabfôringer fremme for en mnd siden, men de var ikke synderen. Så tenker det er nedre bærearm. Det klunker når jeg kjører i hull i veien og skarpe asfaltkanten. Også hører jeg det når jeg bremser hardt. Har igrunn mest lyst til å bare ta nedre armer, men når jeg først holder på.
 15. larsenv

  Bærearm

  Har satt opp følgende liste. Ser dette fornuftig ut? https://www.advancedfactors.co.uk/kit630-hd-front-lower-arms--bolt-kit-discovery-4---4-year-warranty-1339007-p.asp https://www.advancedfactors.co.uk/kit623d-delphi-track-rod-kit-discovery-4-2010--left--right-lr010667-x-2-1230911-p.asp https://www.advancedfactors.co.uk/kit647-front-upper-arm-kit-discovery-4-1325852-p.asp
×
×
 • Create New...