Gå til innhold

GlennB

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av GlennB

  1. Mener at 130 er lik aksling og godkjent for 3500kg..?! Med litt ekstra på bilen typ vinsj osv.. 4 pers med utstyr, taktelt og awning så blir ting oppunder grensa etterhvert..:/
  2. Er det noen har har økt lastekapasiteten i vognkortet på en Defender 110? Eller kan peke meg i riktig retning? What to do and not to do..? 130bakfjører med tuv papirer og felger meg høyere lastindex tilsvarende 130?
  3. GlennB

    130 ønskes..

    Hei! Har fått en forkjærlighet for 130 i det siste. Er det noen som har som vurderes solgt..?
  4. Hva ble det til med små hjul? Kunne vært en løsning for meg også..
  5. Hei! Skulle gjerne hatt en kjøleboks fra nøtterøy til Skedsmo eller Oslo området evt deler av veien? Tid og dato osv blir vi enige om..:)
  6. Ønsker å teste ut litt større hjul så hvis du har noen nye eller pent brukte ikke skjeve dekk i 255/85-16 eller 285/75-16 så gi lyd..:)
  7. Jeg kommer fra Folldal og nedover. Ringebu Lillehammer osv.. noen som kjører samme vei?
  8. Da jeg la om til vinterdekk så jeg at bakhjulene var slitt lå innsiden. Begge hjulene var slitt men venstre noe mer enn Høyre. Er det noe foring som er for slakk evt alle? Noe som kan justeres?
  9. Hei! Jeg satser på å komme en tur.
  10. Hei! Har en clutch som trenger utskiftning. Har bestilt dette settet fra øya. https://lofclutches.com/shop/clutches/clutch-kits/td5-smf-powerspec-bundle-everything-required/ Hva annet er lurt å skifte/ være oppmerksom på når man først har dette oppe/ute? Type pakninger, skruer, komponenter osv..?! alle svar er hjertelig velkomne:)
  11. Hei! Har den 02 Defender110 td5 som plutselig ikke vil gå ordentlig. Virker som den ikke går på alle sylindre. Ble da ikke Elvedalen på meg.. Fikk hentet en foxwell diagnose på jobben og fikk opp: injector 1 peak charge long og injector 1 open circuit Etter litt googling virker det som wiring til dysene kan ha fått olje inntrenging og ø må byttes. Noen som har vært borti noe lignende? Og er det noe sted som ordner deler nå i romjula?
  12. Er dette noe som er regelmessig/evt ofte..?;)
  13. Jeg tenkte meg nedover med minstemann og en venninne. Men blir det så at man ikke kan forvente gjørme på bilen?
  14. Er på vei med eldste jenta. Regner med å rekke grillingen..:)
  15. Hei! Lurer på hva skal man bruke av grease på smørepunkter under bilen. Eksempelvis mellomakselkryss. Skal være noe som stråler vann og slag godt har jeg fått med meg.. Noen konkrete merker, hvor få tak i osv..? Bilen er altså en Defender td5 02 modell
  16. Gaute hadde liggende så den ble montert og påfyll olje.. virker til å være i orden.. lite oljefyrte igjen etter litt kjøring så ser vi:)
  17. Blir det flere treff i løpet av sommeren..?!
  18. Håper det kommer noen bilder etterhvert. Selv fant jeg løse deler i framdiffen da jeg bare skulle bytte olje.. Når er neste mulighet for å gjørme til bilen..?!
  19. Det kan være meget interessant. Hvor holder du til evt? Send meg en pm eller noe:) Har sendt en mld men får vel ikke noe svar før imorgen tidligst..
  20. Da jeg skulle bytte olje på bla. framdiffen så fant jeg løse deler i bunnen..:/ Fikk tak i en diff men den viste seg å være feil.. sannsynligvis til en P38. Er derfor på ny jakt etter en framdiff som faktisk passer.. har noen noe liggende eller gode tips til hvor man kan få tak i..? Dette er da altså en Defender 110 02 modell Alle innspill tas imot..:)
×
×
  • Opprett ny...