Gå til innhold

D.Bache

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Oslo

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

D.Bache sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Gamla (sivil Serie 3) har pensjonert seg og byttet ut det harde Oslolivet med gårdsliv på et småbruk utenfor Steinkjer. Nå må kjerra gjennom EU-kontroll, og ettersom jeg selv bor på østlandet er jeg ikke kjent med verkstedene i området. Noen som har erfaringer eller tips til et verksted i Steinkjer/omegn for PKK? Gjerne noen med veteranbilerfaring/Seriebilerfaring.
  2. Tusen takk for raskt svar @lafterolf !
  3. Kjapt og sikkert dumt spørsmål, men nå har jeg ikke tid til å tråle nettet: Hva slags glødeplugg går i en 2.5NAD? Svar gjerne med link til aktuell type. Trenger den asap! Med håp om kjapt svar:)
  4. Skal bytte frontpanel i en S3 med det første (og for første gang) og vil gjøre operasjonen så lite omfattende som mulig. Det er jo en del deler som er festet i frontpanelet og jeg håper å kunne fjerne panelet uten å måtte "ta med" for mange deler ut av bilen. Særlig håper jeg å kunne ta ut panelet uten at radiatoren følger med. Er dette mulig? Erfaringer, tips eller ideer for å gjøre byttet så enkelt som mulig? Noen fallgruber?
  5. Ser det ligger bilder av smøreskjema her, men i så lav oppløsning at det er umulig å lese. Har søkt nettet etter smørskjema for feltvogn, men ikke funnet noe lesbart. Er det noen som har dette liggende på PDF og som kan poste eller sende pr epost?
  6. Installerer midtre frontsete i min serie 3 109sw. Yttersetene er begge montert i de originale justerbare skinnene der seteputene legges i ramme og jeg har de originale skinnene (ikke justerbare) for midtsetet. I disse skinnene får jeg montert ryggstøet på midtsetet, men hvordan skal seteputen monteres? Skal den bare ligge løst over skinnene? Har ikke noen originalbil å herme etter og internett gir ingen svar. Setene det er snakk om er reproduksjoner av deluxe-typene, trolig av typen Britpar el., men ønsker allikevel at festearrangementet skal være så originalt som mulig. Noen som vet hvordan dette var løst originalt? Takknemlig for alle svar og erfaringer. Og hvis noen har bilder liggende er det enda bedre!
  7. Gir deg en lyd om/når jeg kvitter meg med dem, Gaute.
  8. Ah, ok. Da må jeg kjøpe nye lister. Takk for svar, folkens.
  9. Må skifte dørlistene på min serie 3 109 SW og fant 4 stk defenderdørlister fra Bearmach i garasjen. Noen som har erfaring med å montere dørlister fra defender i seriebil? Store tilpasninger eller "rett på"?
  10. D.Bache

    Safaritak 109.

    Sender deg en PM:)
  11. D.Bache

    Safaritak 109.

    Trenger safaritak til min 109´er. Helst med innertak og helst i østlandsområdet. Det er lov å håpe....
  12. Nyskodd og snart på vei til kontroll for å få skilter for første gang på 15 år. Krysser fingra.
  13. Flott, takk for tips. Ser at de galvaniserte listene har blitt pusset ned og deretter lakket med hammerlakk. Det beste er vel å få disse galvanisert på nytt. Noen tips til hvor eller hvordan i Oslo-området? Ser at det finnes flere tråder rundt dette emnet her inne, men noen av stedene som er anbefalt er ikke lenger i virksomhet...
  14. Adskille topp-og bunnpaneler, fjerne galvanisert list og vinduer, hadde jeg tenkt.
  15. Dørene på min serie 3 stasjonsvogn trenger litt stell og skal lakkes. De er for det meste i grei stand, men er selvsagt litt rustne på de forventede stedene. Jeg har ikke planer om å utbedre stort, men vil i første omgang prøve å bevare dem i den tilstanden de er nå. Kommer uansett til å plukke dem av bilen og demontere dem. Er det noen som har erfaring eller tips til hvordan jeg best stopper rusten og bevarer det jeg har? Gjerne innenfor den realistiske og ikke ideelle verden...
×
×
  • Opprett ny...