Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

Borgeh

Medlemmer
 • Innholdsteller

  50
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Nøytral

Om Borgeh

 • Rang
  Aktiv Medlem

Profile Information

 • Location
  Trondheim

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. For de som ikke liker rust så har jeg vel noe å vise frem. Ramma er ferdig og påmontert fjører... ihvertfall tre. Torpedoveggen .... ja den må vente litt. Akslingene er plukka opp og ligger til demontering. Så over pokalene. Bilde kommer one of these days. Var så mørkt ute at det ikke var mye å vise frem. Ihvertfall så ser pokalene bra ut. Så disse blir beholdt. Men. Bortsett fra lager og simmeringer og endeledd. Er det noe mer jeg bør bestille opp med en gang? Hvilken olje skal i diffene og hva skal en se etter for feil... generelt tips og triks. Og hvordan overflatebehandler dere akslingen? Ovatrol arkanol og benga?
 2. Borgeh

  Knekt bolt TD5

  Kom denne ut frivillig?
 3. Borgeh

  Ødelagte gjenger? Vifteremstrammer

  Helicoil er alltid plundrete. Prøver å unngå det så lenge jeg kan (det er relativt ofte) og de eneste plassene jeg bruker dette fast er i plast som skal skrus inn og ut ofte.
 4. Hører my skryt på fosn... finvær der te sommerstid? Kanskje ta sæ en tur en dag lafterolf e i formen?
 5. Da har jeg gått på noen orginale stålfelger med slange fra 19pilogbue. Ok innser at det er gode grunner til at dette ikke finnes lengre. Hvem har felger som passer på en slik farkost?
 6. Disse bitene kom heim på fredag. Var jo noen unoter å ta tak i. De dukka opp under flere lag av jord sand lakk sparkel og gammel tektyl. Blir sommerferiearbeid ditta. Om lafterolfen hadde noen gamle fjøre så blir den vel putta på hjul i løpet av sommerferien om været tillater. DVS Om det er regn og fruen gir lov
 7. Ramma åpnet på gjennomrustede steder og sendt til sandblåsing og grunning. Samme med torpedovegg, så får en se hva som kommer tilbake.
 8. Hvis noen lurte... nei røret er fortsatt rundt snekka. Snekka var helt fin inni, men sveisen som holdt dinna skjitn sammen var ikke fagmessig utført. Her må det lages noe mer fornuftig. Har jo selvfølgelig ikke bilde av den her ser jeg.
 9. Tja. Ting tar tid. Ihvertfall når eiern ikke eier tålmodighet for innebygd faenskap
 10. Ikke? la meg se. tegninger av garasje, kjøp av tomt, søknad inn til kommunen, ferdig med skolesemesteret så jeg har en plass å jobbe. bakdør skaffet. Alle dekselene som dekker motor og girkasse har dukket opp. Manglende deler til motor dukket opp. Deriblandt innsugsmanifoil og forgasser. Orginale nagla felger 3 sett. Panser med sivil panserlås skaffet. Frihjulsnav dukka opp. Dette er jo det jeg har. i tillegg så har jeg vel fått lovnader om ny kasse bak og nye brukte fjerer og hjul i orginal størrelse. Det som kanskje tar mest tid er at jeg ikke har garasje og er avhengig av at det ikke er undervisning. Fikk alle deler demontert og under tak rett før snøen dukka opp. Bruker mye tid på detaljer og planlegging. Dessutn er det vel en stor dose dørstokkmil. Men.... nuh skal du høre. Avtale om sandblåsing av ramme og torpedovegg er i boks samt grunning, må få demontert alle disse smådetaljene først, derav spørsmål. Har også ordnet meg en plass og begynne å montere straks delene begynner å dukke opp, i påvente av garasje seff. Vi som søker med dispans er underlagt ett regelverk der det offentlige kontor ikke har tidsfrister. Dog må en si at i mitt tilfelle så er veien en god del av målet. Så regner med at ting tra tid ja.
 11. Da begynner ting å skje. Småplukk taes av ubrukelige deler som stikker ut kappes av ramma. Da kommer det jo litt spørsmål Hva er disse bitene som stikker ut på venstre side av begge rammevangene med to skruer i hver
 12. Borgeh

  Solex forgasser

  Spjeldaksel. Ok Går den i gods eller er det noe lager rundt, typ bronsje? Regner med at akslingen er i stål og slitasje evt er i gods/lager? Fiksbart?
 13. Borgeh

  Solex forgasser

  Driver å ser om ikke orginalmotor er en finfin mulighet. I den forbindelse har jeg jo funnet tak i den orginale forgasseren som sto på motoren. Der bilen har vært mer eller mindre beskyttet av skogen som vokste gjennom... så har nok forgasseren sett bedre dager. Er dette noe en burde glemme å skaffe noe annet eller er ditta fine greier
 14. Borgeh

  Vannpumpe 8 Stud Serie 2

  Men hva i all verden har gått i stykker. Sitter å ser på en med 9 hull jeg har her og det er jo bare pakning og lager. Ingenting som krever å kjøpe nytt
 15. Feil side av landet for min del... om du ikke er skikkelig fysen på en tur med tralle
×