Gå til innhold

Borgeh

Medlemmer
  • Innlegg

    76
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Trondheim

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Trondheim

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Borgeh sine prestasjoner

Aktiv Medlem

Aktiv Medlem (3/7)

  1. Jeg gjenga opp 4 stk av m10 eller 12 som var nærmest. Gjorde ikke noe med diametern bare brukte bakken rett på. Husker ikke gjengestørrelsen men var nå no standard unf. Mål diameter og stigning. Det er sjeldent feil.
  2. Hei. Har noen ett tall på lengde på ramma. Dette er noe jeg ikke finner i noen bøker. Jeg mangler noen mm i døråpningen min og lurer på om dette har forsvunnet med tidens tann og bondemekanikk i bakenden. Jeg har en døråpning på ja det husker ikke jeg men på ett engelsk forum så leste jeg at åpningen skal være 34 3/4".... det har jeg ikke. Har ihvertfall ikke plass til noe så vulgært som noe gummi mellom bakfangeren og bakkassa. Altså de 5 festene. Som også glitrer med sitt fravær. Grunnet noen skikkelig opprustede dører så tenker jeg å kjøpe noen nye og vil at disse skal passe inn på en mer eller mindre fornuftig måte. Har noen prøvd disse ferdigdørene hos paddock? Ok?
  3. Det vet jeg ikke. Måler på de som er tilgjengelig.
  4. Er du i nærheten av trondheim har jeg garanteet både bakke og gjengefil som passer
  5. Rustfri elektrode eller støpejernselektrode samt banking for å få ut spenningene så skal du se at blokka blir esse god. Spørsmålet er vel mer hvorfor den sprakk.
  6. Har bilde av alt. Skal legge ut i løpet av dagen. Nå skal jeg dra å pakke sammen ramma og delene mine. Jeg flytter verksted mye nærmere byen.
  7. Nope. Ingen av skålene passer noe sted.
  8. Jeg driver å monterer sammen ( Prøvde ihvertfall) motoren etter ett dypdykk inn i blokka. Hovedlagrene og rådelagrene må byttes. Husker ikke nummrene på rådelagrene men veivlagrene er rtc1729. Det sier bøkene... hadde de bare passet. De er speilvendte i forhold til mine. Det gjelder både på veiv å råde. Finner ikke dette nevnt i noen papirer jeg har. Noen som vet? Det øverste lageret er orginalt, det nederste er nytt rtc1729
  9. Med tre opplagringer på veiva så skal en vel ikke ta den helt ut... halvveis bare. Men de enklere tingene sånn rett under det å borre opp blokka må en vel få til om nok informasjon dukker opp.
  10. Skulle til å si at du må finne alle sveisepunktene og borre dem ut... helt til jeg så at min torpedovegg ikke ser slik ut. Er dette noe retrofit greier eller er er det slik på nyere seriebiler? Uansett kappkapp og sveis funker hver gang.
  11. Driver å pusser opp en 2.25 bensin motor. Hva kan gjøres og hva har bevist effekt. Dette er 7:1 topp. Den skal i fresen og taes av 2.54mm som beskrevet på expeditionrover ned til 8:1. Da snakkes det om tynne vegger ved waterjackets, hva mener man spesifikk da? Hva med å ta av litt på blokka? Det er det adskillig gods fra toppen av blokka ned til toppen av stemplet. Elektronisk innsprøyting er på vei fra accuspark. Glemte jo seff å bestille støtstenger til 8:1 men det må en få til å bestille. Manifoilene lages nytt og setter på ett par mer vanlige forgassere som er mulig å få tak i. Hva da med kammen? Lafterolf nevnte noe med dieselkam. Er det samme som 2.5 kam? Hvem hva hvor? Hva kan en gjøre som har bevist effekt. Noen som har hørt om dette med å bore opp oljepumpa som jeg har hørt fra personen jeg fikk bilen av anbefaler?
  12. note to self da. sjekk dette før evt galvanisering av ramme!
  13. Dette lurer jeg også på. Når en kjøper ett sett med pakninger m.m. til svivler fra paddocks så er det med en oring. Hvor skal denne? Hadde forstått om den skal nederst om det ikke hadde vært for at på nederste pinbolten skal det være en 1mm shim. Beskrivelsen av å få ditta tett er ganske så fraværende
  14. Borgeh

    Serie 2a 1959

    njæss ringer jo men telefonen er avskrudd. noe må jo være ok på den bila, om så en bytter ut ett par hagenisser med en lr.
  15. Borgeh

    Serie 2a 1959

    Den hadde ihvertfall jeg vært fysen på bare for å få knokkelhusene ;D
×
×
  • Opprett ny...