Jump to content
LRforum

Sluger

Members
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

About Sluger

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Location
  Voss

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Voss

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Høsten er i anmarsj, og på tide å lete etter nye vinterdekk da de gamle har gjort sin misjon. Har tidligere kjørt på 275/45-20 som følgte bilen da jeg kjøpte den. Opplever det som en litt for bred dimensjon på vinterføre, og lurer på hvilken dimensjon dere anbefaler/bruker selv. Er det noen dekk som skiller seg ut som bedre enn andre? Mvh Stian
 2. Til lading har eg brukt eksosen til webasto å jorde på.
 3. Ønskes kjøpt 3. seterad i sort skinn. Fortrinnsvis til Disco 4, men fra 3 er også av interesse. Er vel ikke store forskjellen i material på disse? mvh Stian
 4. Controlmodule feilen var litt løs kobling på bakre ventilblokk. Byttet denne for en stund siden, og sikkert ikkje gått heilt i lås på koblingen når ein holdt på....fant ut av dette etter bytte av control module selvsagt... flaut...
 5. Min er 10 modell med 180t km på baken, men har fortsatt «strøken» startknapp, så denne ville eg fått ny av forhandler om eg var deg:)
 6. Begynner bli lei dritten nå! Kjøpte meg ny kompressor, fungerte fint etterpå, og ingen feilmeldinger. Begynte etter en stund å stå at den var i forlenget modus når den ble startet, men gikk til «normal» kjørehøyde når man begynte å kjøre. Tenkte ikke mer over dette, men så kommer plutselig feilkode u3000-1D control module opp etter noen dager, og bare normal høyde tilgjengelig med påfølgende oransje trekant og ingen mulighet til å justere høyde eller terrengvalg. Noen som har vært borti dette?
 7. Supert! Meget intressert i å kjøpe en av deg før eg evt kjøper ny kompressor. Amk eg har by the way
 8. Godt mulig eg må ta et rykk der også! Er temp sensoren den med 2 ledninger og 2 torx skruer?
 9. Fant tilslutt brudd i ledning i den store koblingen bak venstre bakhjul. Så nå er den feilkoden borte. Men har nå ny feilkode med Temperatur sensor u210a permanent. Er dette til kompressoren, da den sliter å heve seg opp nå, og kompressor stopper etter en stund? Betyr dette ny kompressor, eller får man kjøpt løs temp sensor?
 10. Er ikkje so elektrokyndig, men kan håndtere eit multimeter og forstår basic elektrisk, men om ein får opp desse kodane vil det sei at kretsen til høgdesensoren er i orden? Altso ikkje brudd? Men spørsmålet er om det kan vera høgdesensoren som gjer at eg får utslag på magnetventilfeilkoden?
 11. Hei. Får opp feilkode på ventil bak på høyre side, samt gult lys med tilhørende tekst fjæringsfeil. Får ikke senket eller hevet bilen. Byttet ventilblokken bak, men feil vedvarer. Noen som har tips om hva annet som kan forårsake dette? Ledningsbrudd? Høydesensor?
 12. Ser det er mangen som anbefaler dette, men forsvarer det prisen kontra sndre apparat? Hva er så unikt/bedre med Iidtool kontra de andre?
 13. Hei. Vurderer å gå til innkjøp av et diagnoseapparat. Ser det er mykje å velge mellom som Hawkeye, Icarsoft, Iidtool, Lynx og Nanocom. Er det store forskjeller mellom disse, da eg ser prisene varierer litt. Skal brukast på ein D4. Mvh Stian
 14. Da har eg fått montert lyktene, og er meget fornøyd. Bra lys, og lykter som ikke tar over hele fronten på bilen
×
×
 • Create New...