Jump to content
LRforum

Sluger

Members
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Sluger

 • Rank
  Medlem

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Voss
 1. Dekkdim og hvor handle?

  Fant ikke de etterspørte dimensjonene hos olav teigen. Mulig man får tråle engelske nettsider og høre priser på frakt eventuelt.
 2. Hei. Vurderer å kjøpe meg nye sommerdekk og felger til min disco4. Ønsker fortsatt å ha 20», men litt usikker på dekkdim. Blir vel noe ala 275/55 eller 280/50. Lurer og på om det tåles med litt mindre inpress på felgene. Noen som har anbefalinger til all terrain dekk, og er det butikker man anbefaler? Både her på berget og i det vide utland. Mvh Stian
 3. Low battery start engine. Disco 4

  Har nå fått toppladet batteriet, og ser ut som det virker som det skal enn så lenge. Fått kjørt webasto noen ganger, så so far so good
 4. Low battery start engine. Disco 4

  Ja er det som er planen nå først. Har bare ikke hatt anledning til å lade opp enda:)
 5. Low battery start engine. Disco 4

  Da har vi akkurat samme problem. Har ikke prøvd å fullade batteriet enda, men om det ikke går får man bare prøve den kabelen med sensor:)
 6. Low battery start engine. Disco 4

  Får begynne i den enden og lade det maks opp da det ikke er gjort. Kansje det gjør susen. Bør man ta det helt ut, eller kan det være tilkoblet ved lading?
 7. Low battery start engine. Disco 4

  Det er ihvertfall prøvd å gjort, dog med bosch sitt system. Mulig dette ikke har vært tilstrekkelig? Er det noen andre måter å gjøre dette på, eller må man bare kjøpe iidtool først som sist?
 8. Prøver å starte webasto når bilen er kald, men får opp low battery, start engine. Det er nytt batteri på den, og ladespenningen er 14.5v. Nown som har vert borti det samme, og har en formening om hva det kan være? Meget irriterende å ikke få brukt webastoen før start. Merker dog ikke noe som skulle tilsi at det er dårligt batteri på bilen. Disco4 2010 mod Mvh Stian
 9. D4 DAB Radio

  Spørst om ikke det blir et sånt adapter da. Ser for meg at det er greit å kunne legge det i en av sidelukene bak og bruke fjernkontrollen fremme.
 10. D4 DAB Radio

  Denne har eg kikket litt på også. Er du fornøyd med lydkvaliteten på den? Denne har vel også bluetooth som gjør at det går an å spille fra spotify osv.?
 11. 2012 Disco4 Bakdør/bakluke.

  Var det samme på min 2010mod. Der er det bryteren som var gått. Var ingen lyd fra aktuator når knappen ble trykket inn, så demonterte bryter og kjørte ene ledningen til jord via prøvelampe for å sjekke at aktuator virket. Da åpnet luka seg.
 12. Hei. Min første post på forumet etter nylig å ha kjøpt meg en Disco4. Ser flere har hatt problemer med øvre bakluke som ikke vil åpne, men eg har problem med at nedre ikke vil åpne. Noen som har vært borti det? Trykker på knappen, men ingen som helst respons. Ellers en fantastisk kjøremaskin må eg få si! mvh Stian
×