Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

Sluger

Medlemmer
 • Innholdsteller

  19
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Nøytral

Om Sluger

 • Rang
  Medlem

Profile Information

 • Location
  Voss

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Voss

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Etter å ha tatt en brå sving i axess mode har eg klart å dratt med meg ledningene til høydesensor på venstre siden foran på min disco 4. Alle 3 ledningene ble nappet ut av kontakten. Lett opp og ned på nettet uten å finne ut hvilken ledning som skal hvor. Noen som vet hvor de skal/ eller har koblingsskjema for den kontakten? På forhånd takk! ( ikke samme fargekoding på ledninger på høyre side) HASTER!
 2. Sluger

  Disco 4. Rygge kamera og sensorer.

  Eg har god erfaring med https://www.island-4x4.co.uk/ Greie prisar og rask levering
 3. Ble fullt olje og filterbytte på skuta her om dagen, og i dag ble det nye sommersko samt full utvendig og innvendig vask
 4. Sluger

  Oljeanbefaling d4 3l tdv6

  Har allerede byttet på alt. Gikk etter Liqui Moly sine anbefalinger/oljevelger, så satser på det ble bra
 5. Tenkte å få tatt komplett oljebytte på hele skuta, og lurer på hvilken olje som er anbefalt til discoveryen. -motorolje -transferolje -diffolje foran og bak -automatolje noen som har gode erfaringer med spesielle merker?
 6. Sluger

  Tok du bilde av bilen din i dag?

  Discoen i sitt rette element
 7. Sluger

  Dekkdim og hvor handle?

  Fant ikke de etterspørte dimensjonene hos olav teigen. Mulig man får tråle engelske nettsider og høre priser på frakt eventuelt.
 8. Hei. Vurderer å kjøpe meg nye sommerdekk og felger til min disco4. Ønsker fortsatt å ha 20», men litt usikker på dekkdim. Blir vel noe ala 275/55 eller 280/50. Lurer og på om det tåles med litt mindre inpress på felgene. Noen som har anbefalinger til all terrain dekk, og er det butikker man anbefaler? Både her på berget og i det vide utland. Mvh Stian
 9. Sluger

  Low battery start engine. Disco 4

  Har nå fått toppladet batteriet, og ser ut som det virker som det skal enn så lenge. Fått kjørt webasto noen ganger, så so far so good
 10. Sluger

  Low battery start engine. Disco 4

  Ja er det som er planen nå først. Har bare ikke hatt anledning til å lade opp enda:)
 11. Sluger

  Low battery start engine. Disco 4

  Da har vi akkurat samme problem. Har ikke prøvd å fullade batteriet enda, men om det ikke går får man bare prøve den kabelen med sensor:)
 12. Sluger

  Low battery start engine. Disco 4

  Får begynne i den enden og lade det maks opp da det ikke er gjort. Kansje det gjør susen. Bør man ta det helt ut, eller kan det være tilkoblet ved lading?
 13. Sluger

  Low battery start engine. Disco 4

  Det er ihvertfall prøvd å gjort, dog med bosch sitt system. Mulig dette ikke har vært tilstrekkelig? Er det noen andre måter å gjøre dette på, eller må man bare kjøpe iidtool først som sist?
 14. Prøver å starte webasto når bilen er kald, men får opp low battery, start engine. Det er nytt batteri på den, og ladespenningen er 14.5v. Nown som har vert borti det samme, og har en formening om hva det kan være? Meget irriterende å ikke få brukt webastoen før start. Merker dog ikke noe som skulle tilsi at det er dårligt batteri på bilen. Disco4 2010 mod Mvh Stian
×