Gå til innhold

jonasraahauge

Medlemmer
  • Innlegg

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Grimstad

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Grimstad

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

jonasraahauge sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. se der ja, dette kjenner jeg til fra bmw, ikke noe unormalt da girkassen " lærer seg deg å kjenne" når du sletter " vennskapet" så blir den litt forvirret i noen dager / uker. jeg har skiftet olje og filter på automat kassen for ca 1500 km siden. er det noen i området grimstad / Kristiansand som har iid tool? eller noen som vil selge ?
  2. ok, kan girkasse oppdateres med fks iid tool? noen som har noen linker til tråder ang dette temaet? det kan det jo hende jeg slipper å skifte converter?..
  3. ok, det eneste jeg merker med min er en svak " summe" lyd ved ca 1500 omdr. merker også at når jeg slipper gassen og gasser på så er det ett hopp på ca 700-1200 omdr på turteller. da kommer det som regel ett lite " klunk" merker også at den kan være litt treg på responsen på kickdown, og da dette skjer så ryker den litt svart fra eksos, det kan være andre årsaker en converter. noen som tror det kanskje kan være noe annet??
  4. ok , takk for svar. hvordan merket du at den var defekt? hvor langt hadde den gått ?
  5. Hei alle sammeN jeg lurer på hvor man kan få kjøpt converter til disco 3 til en ok pris? og er det noen som vet om man kan bruke en converter fra BMW? i så fall hvilken BMW modell? sjekket litt på nett og ser ut som noen modeller av x3 ( e83 ) og 330dx ( e91) har lik girkasse som discovery 3. ( jobber på bmw, kan være jeg kan få bestilt en herfra ) takker for alle svar mvh
  6. Ser jeg har glemt å nevne at dette er sommerhjul er også åpen for bud
  7. Hei alle sammen selger hjulsett 255/55R19 godt med mønster igjen på dekk 6500,-
  8. hei tar denne opp igjen, er dette en vanlig hodetelefon forsterker? tror du det vil fungerer med fks en slik?https://swsg.no/fiio-a3-hodetelefonforsterker-sort takk på forhånd.
  9. Da var lageret byttet, grei jobb egentlig, sleit litt å få kulene på plass men det gikk klunkingen ble bedre, men fortsatt litt. Pussig :s
  10. Har lest litt ang dette så det skal være mulig sender deg pm ang blåtann enhet
  11. ipad holderen så veldig fin ut lager du på bestilling ?
  12. den harman kardon blåtann mottageren, øker den volumet noe på aux inngangen? da jeg syntes den er veldig lav? hvis den øker volumet så er jeg interessert i en slik bruker nå tiny dab adapter, og den funker ..... helt ok... men kunne gjerne tenkt meg en slik ipad løsning, men aux lyden blir for lav, og med blåtann overføring blir den enda lavere med den blåtannmottakeren jeg har prøvd ( biltema )
  13. Er det greit å kjøre på? Har 30 nå, blir kanskje litt lite...
  14. Har lest igjennom " oppskriften" så skal nok gå greit ( håper jeg ) takk for link så også at det var noen som tette den koppen med ett silikon basert middel, så forsøker det.
×
×
  • Opprett ny...