Jump to content
LRforum

Jumar

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

About Jumar

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Randaberg
 • Interests
  Ymse fiske aktiviter, øl brygging, samt pålagte vaktmester tjenester inne og ute på egne eiendommer.

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Randaberg

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei, takker så mye for svar. Det er en 2002 modell, og har forstått av delene jeg bestilte at det er lager, låseblikk og 2 muttere. Så i teorien bør lageret kunne etterstrammes, hvis det da ikke slitt/ ødelagt, er det korrekt?
 2. Hei, dette har garantert vært oppe som tema før, og leste noen tråder på det. Forstår jeg det slik at det er mulig å etterstramme et hjullager på defenderen. Hadde tenkt å ta med poden til evje på treff, og Har en slark fremme v side. Nytt lager er bestilt, men kom jo ikke i tide.
 3. Jumar

  hjul mutrer

  Takker, muttrer bestilt.
 4. Jumar

  hjul mutrer

  Mutrer er vel det korrekte
 5. Jumar

  hjul mutrer

  Hei noen som har hjulmutrer til alu felger de vil selge, fortrinnsvis i Stavanger området.
 6. Hei jeg tar dem gjerne. Pris blir vi enige om. Bor i nabolaget ( Randaberg) sendte deg nr på pm, så send meld mht henting.
 7. Hei er det noen som har en tensioner/ reim strammer ( på godt norsk) liggende i Stavanger området. Kom meg hjem fra jobb uten reima, men det ser ut til løpehjulet har satt seg.
 8. Har laget denne løsningen bak i min dcpu. Setene er fra Peugeot 3008 siste 2 i en syv seter. Disse har eksakt samme mål som den orginale benken, og ved å lage en kurant ramme, så er de både til å ta ut lett, og vippe opp. Man får også laget ulike lagrings rom under. Det er kurant med 3 rader, selv om jeg har kun 2 seter. Nye seter i skinn betalte jeg 1000 kr for. Hele rammen er laget etter « bolt on» så ingen nye hull eller lignende er laget. Rammen er festet bak i eksisterende bolter til travers, og i eksisterende fester framme.
 9. Aut kasse filter disco 3 og mellom Aksel lager selges. Kom med bud. Kan sende
 10. Selger følgende williams hard top til defender dcpu lyktebeskyttere foran ( stål ) har en overdrive ( ikke montert) liggende av typen « roamerdrive» se firstfour.co.uk Sikkert makalause greier, men skal inn med aut kasse, så det trengs ikke. vurderer også å selge reservehjul festet bak ( svingbart, som henger i ramma på siden) også first four har ikke satt noen pris, da det legges på forumet, og velger foreløpig å tro at personer som er interesserte i defendere betaler det man mener det er verdt. ( er ikke helt naiv) så bruk god gammaldags folkeskikk. Kan også være interresert i bytte, +- penger. Er ute etter ymse interiør deler. Som f eks bakdører, cover til dørlåser, lås knapp ( fant ikke bedre ord), tak grind, ( kan da selge tak bøylene) bak seter, 2 stk, da benken skal ut, ( kan selges) dør pakninger, ev andre ting som gjør bilen i bedre teknisk stand. Sender bilder til de som måtte være interessert ( tlf 91623779)
 11. Jumar

  Vind støy

  Klarer jo å svare på min egen tråd, men tar til meg lærdom efterhvert. Tape ulike steder gav meg svar, det er hullene i pakningen som i ymse fart og vinkel synger, ( de bør vel strengt ikke synes) samt at døra står litt langt ut. Dørene er kasser bare, så fin tuning, får vi ta når bilen skal i garasjen for vinteren . Mulig vind avvisere på bakdørene, hvis det finnes, er det mulig en midlertidig løsning. Takker for svar.
 12. Jumar

  Vind støy

  Takker for svar, men vil tro døra ligger så godt inntil som den kan på en defender, målt er det ca 2-3 mm i forkant. Bakdøra står litt lengre ut, så det er vel en mulighet der for at pakningen kan begynne å «synge», hvis erfaringen er at det er dør pakningene som er årsaken. Skal tape over, og deretter foreta en farts test i den grad man kan gjøre det Ungene vil heller kjøre defenderen en disco 4 til hytta, og må sørge for at de også i femtiden vil det:-)
 13. Jumar

  Vind støy

  Hei jeg har vindstøy på Td 5 2002( høy frekvent uling) fra ca 60 km/t og oppover, litt avhengig om det blåser godt imot. Det høres på fører side oppe ved midt stolpen/ over døra. Pakningene er ok, og har ikke tak bøyler etc på. Noen som har vært borti samme.
×
×
 • Create New...