Gå til innhold

Svein Erik

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Ålesund

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Ålesund

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Svein Erik sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Hei! Har i den siste tiden merket at bluetooth tilkoblingen har blitt dårligere og dårligere. Nå er den så dårlig at ila 15 minutter så har systemet koblet fra og til 5-6 ganger. Utrolig irriterende. Noen andre som har vert borti det samme? i begynnelsen så var det bare støy når jeg snakket over telfefon, så har det forverret seg utover. Det skjer når jeg hører på radio og, men ikke like ofte.
  2. Ja det er min tanke og her. Må si st det var veldig god follow up service i etterkant
  3. Var innom NAF i går og diskuterte. Han jeg pratet med da va usikker men mente annmerkningen var rett, men han skulle undersøke siden han ikke kunne si det med sikkerhet. Han kontaktet biltilsynet og ringte meg senere på dagen og sa at de hadde sagt bastant at dette måtte inn og godkjennes. Så da tok jeg salget som tapt. Men nå nettopp fikk jeg en telefon fra NAF igjen. Da hadde biltilsynet sjekket opp og og måtte innrømme at Sålenge de ikke forandret total bredden på bilen så var det ikke noe problem, så jeg kunne bare komme innom og få fjernet annmerkningen på NAF stasjonen! når det gjelder forevisning på trafikk stasjon så er det kun trafikkstasjonen eller personen som har laget annmerkningen som kan oppheve det.
  4. Ja jeg står utenfor NAF senteret nå og skal gå inn og ha en prat med dem så får vi se hva som kommer utav det. Om de er motvillig til å fjerne er det siste gangen noen av mine kjøretøy er innom dette senteret vertfall.
  5. Det er en glippe fra selve dørbladet og inn. Men det er på ca 1 cm, og har aldri opplevd noe problem med dette da selve pakningene lenger oppe hindrer fukt og skit å komme inn i selve bilen.
  6. Ja det er litt merkelig, står følgende på beskrivelse: “Forevisning for trafikkstasjon, Montert frontalt beskyttelse i strid med kravene (kufanger eller lignende) - Stigtrinn ikke innskrevet i vognkort.” Sammtidig så fikk jeg punkt på vinsjen. Denne er godkjent installert Og skrevet inn i vognkort men med notat at trekk skal brukes over vinsjen når den ikke er i bruk, og dette hadde jeg selvfølgelig ikke. Får sydd et nytt nå så er den ute av verden.
  7. Hei. Jeg har et annet spørsmål i denne tråden. hadde bilen min (disco 4) på EU kontroll i går, og da fikk jeg en 2er feil da dem ikke var skrevet inn i Vognkortet. Sendte melding til produsenten og spurte om TUV papir, noe de ikke hadde. (ingen av de levrandørene de solge kunne skilte med TUV papir). Er det noen som har erfaring med dette? Å få de godkjent hos biltilsynet altså? Tenker det er tungvint å skru av disse hver gang bilen skal på EU kontroll. Nå skal det sies at jeg leverte den på et NAF senter hvor de kanskje er litt strengere, men rett skal nå være rett mener jeg. Her er linken til dem jeg har installert og er veldig fornøyd med : https://www.famousfour.co.uk/new_parts/ff_part?part=16312
  8. Med riks kanalene mente jeg NRK (norsk rikskringkasting), men ser jeg kunne ordlagt meg bedre. Men om du vil ha Dab+ i din modell så har jeg som sagt en modul til salgs nå 1500kr og den er din =)
  9. Da fikk jeg min nye dab+ modul i posten. Gikk umiddelbart ned og skulle montere den. Ser da at den som sto der var akkurat lik den som ble vist bilde av i tidligere mail. Tenkte jeg bare fikk bytte og prøve siden jeg har søkt meg grønn på den modulen som var installert fra før og aldri fått inn noen av NRK kanalene (Dab +). Etter byttet så kom riks kanalene inn etter litt søking. Stusset litt på dette og tenkte jeg måtte prøve gamle modulen en gang til. Denne gangen kom rikskanalene med en gang. Så enten er det jeg som har drete meg loddrett ut når jeg har søkt etter NRK tidligere eller så var den en eller annen magisk kode på den modulen jeg kjøpte som låste opp anlegget mitt. Ikke vet jeg, men resultatet er hvertfall at jeg har en Dab+ modul og overgang til salgs om noen er interresert!
  10. Da har jeg og bestilt deler. Satser på de 2 siste bokstavene ikke har noe å si. Jeg fant kun den som heter BF WO8, så krysser fingrene. Men bare for å dobbelsjekke. Du koblet bare inn den nye enheten, så var det bare å søke inn de nye radio stasjonene ?
  11. Takk for tipset! Det tas til etterretning =) Da er den lastet ned og klar til bruk =)
  12. Ja helt enig. Har en del verktøy, men må nok ha noen tvinger. Opplevde en gang den "vri og press" typen, måtte ringe en kompis som jobbet på verksted, heldigvis var han ande på jobb og kunne ta med et slikt hjem den kvelden
  13. Som god sunnmøring, tar jeg alt avslag jeg kan få, både smått og stort Den siden her så jo veldig grei ut. Med så mange gode innspill og tips må jeg bare gjøre dette selv. Regner med jeg kan legge igjen alle bil detaljene i melding når jeg kjøper delene så de kan dobbesjekke at det er kjøpt korekte deler.
×
×
  • Opprett ny...