Gå til innhold

Jølle

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Kristiansand

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Jølle sine prestasjoner

Nykommer

Nykommer (1/7)

  1. Jølle

    olje lampa lyste

    Med metal spon i Det???
  2. Jølle

    olje lampa lyste

    Jeg har delt olje filtrer. Var ikke mye fint
  3. Jølle

    olje lampa lyste

    Skruer i bontroa på plass. Skal det vere skruer oppi der??
  4. Jølle

    olje lampa lyste

    takk. da prøver jeg få motoren klar til opp start til helga. Så se om jeg finne ut noe om den er dø eller ikke. motoren bør vell ikke vere noe problem å skalfe vis min er dø
  5. Jølle

    olje lampa lyste

    for olja er fin ser neten ikke brukt ut en gang. toro jeg gjør som du sier. få montere olje trykk manometer. å se hva det er på. men vett du hva olje trykke skal vere på disse motorane?? tiligere eier har jo begynt å demontere masse på motoren. da for jeg bare skru den sammen å se om jeg får liv i denne i gjenn.
  6. Jølle

    olje lampa lyste

    Kjøpt meg en Land Rover Discovery type 2. han jeg kjøpte den av sier at olje lampa lyste under fart. men fikk stoppa motoren fort. så lurer jeg på hvor mye skade kan det komme på denne korte tiden.??? jeg kan ikke finne noe metal partikler på peilepinen. han snaka noe om at det er noe i toppen sm gjør at disse motorane mister olje trykket jeg kjenner ikke til disse m otorane eller Land Rover i det heletat
  7. Jo takk. Men han jeg kjøpte bilen av så han mista olje trykke i 80 kmt å det er noe i toppen som gjør at den mister olje trykke.
  8. Hei. Jeg er helt ny på dette bil merke. Jeg har kjøpt meg en land rover type 2. Med motor type TD5. Hvordan er kvaliteten på disse motorene???
×
×
  • Opprett ny...