Jump to content
LRforum

MortenSi

LRF Society
 • Content Count

  2,356
 • Joined

 • Last visited

7 Followers

About MortenSi

 • Rank
  Seriebilist

Contact Methods

 • Website URL
  http://sickel.net/blogg
 • ICQ
  0
 • Skype
  mobil:95927284

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Drøbak
 • Interests
  Spiller bass og prøver meg som lydtekniker, programmerer, skrur sammen gamle PCer og biler, gjør mitt beste for å vedlikeholde et gammelt hus med tilhørende hage.

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Drøbak

Recent Profile Visitors

1,294 profile views
 1. MortenSi

  Epletid

  Ville vært litt skeptisk til kompostkvern, klarer sikkert fint å knuse eplene, men er vel ikke helt god å få gjort ren... Det finnes jo dertil egnede kverner, både manuelle og elektriske også en rekke forskjellige presser og annet dingseri: M.
 2. Jeg må prøve å justere dieselpumpa på kpt Gneiss... Jeg fikk en del forklaring på det tidligere, men jeg trenger fortsatt helt konkret beskrivelse, hvilke skruer skal løsnes? skal motoren gå mens pumpa justeres? (trodde først det, men ved nærmere ettertanke høres det ikke ut som noen god ide) Kan noen spandere et par bilder, eventuelt har noen lyst på en tur til Drøbak og vise meg? M.
 3. MortenSi

  Endelig BE

  Fornuftig, ja! Gratulerer!
 4. Mini-a-Thür... Miniatyrpark med bygninger fra Thüringen... Fin bil foran modell av den gamle synagogen i Erfurt.. Var forresten mange SIII der... (Også forståelig at det var mange Multicar der, de er (var?) jo lokalt produsert) M.
 5. Noen spurte om det og ble møtt med svaret at "det er vel modulært karosseri på de der"... Er det greit å kjøre uten hardtop,bør det jo også være greit med en kort hardtop.. (men om alle gutta med press i kjeledressen ser det, er en annen sak...) M.
 6. Lånte Lanny fra Lars i dag og gjorde litt kombinert skogsarbeide og green-laning... M
 7. Teknisk sett:Bør ikke være noe problem Papirmessig sett; Intet problem om det er de riktige som ser på bilen. Innkjøpsmessig sett: PUtak til serie er vel ikke det enkleste å få tak i... Lykke til! Serie PU er lekkert! M.
 8. Har sett noen britiskregistrerte LRer i Drøbak i det siste, ja.
 9. Takk, Thoma_s, Har ikke så mye interiørbilder for øyeblikket. Får se hva jeg får til etterhvert...
 10. En lenge utsatt EU-kontroll... En god del småsnusk men ingen store overaskelser. (At de ikke klarte å få med seg et totalt dødt håndbrekk, vel...) Rusten i ramma må lappes - som forventet. Nye foringer. Det store problemet, som jeg ikke helt ser løsningen på, er at den røyk så mye at de ikke turde å måle... Skal prøve ¨justere dieselpumpa og se om det hjelper - eventuelt får jeg vurdere et motorbytte... M.
 11. Takk! Sjakler var ordet jeg lette etter. M.
 12. kpt Gneiss var hos PKK-gerilliaen og kom tlbake med en del forbedringspunkter. Stort sett forståelige - noen enkle elektriske er allerede fikset, men hvor er "lenkearmene" som i følge Hiroh i Drøbak har slitte foringer... Er det de "dingsene" som jeg nå sent på sankthan-saften ikke klarer å komme på navnet jeg har brukt på som sitter mellom ramma og den ene enden av fjærene? Hvor er i så fall foringen? I fjæren eller i ramma? Eller er jeg helt på jordet? M.
 13. Jepp, den jeg tenkte på også M.
 14. For å hoppe litt tilbake, vi bruker jo alle begrepet halvannen om en og en halv. Hvis vi hadde hatt et tilsvarende begrep for to og en halv, hva ville det vært? (jeg har en ide om det, men lurer på om noen andre her tenker det samme)...
 15. Noen som skal ha høyttalere til låveparty el.l.? Selges med særiøs forumrabatt, evt byttes i noe som tar mindre plass... M.
×
×
 • Create New...