Jump to content
LRforum

Ahok

LRF Society
 • Content Count

  3,403
 • Joined

 • Last visited

About Ahok

 • Rank
  Livsnyter

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.mindcontroller.net/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Flateby, Enebakk

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Flateby, Enebakk

Recent Profile Visitors

2,530 profile views
 1. Stigtrinnene på konas Freelander var så rustne at de ble fjernet. Nå klages det på at det er vanskelig å nå opp til taket for å børste snø. Noen som har et sett liggende i rimelig OK stand til en rimelig penge? Freelander 1 Oslo og omegn
 2. Ahok

  Ahok's Discovery

  Da er godbilen godkjent for 2 nye år. Dog litt vemodig siden den for første gang ikke passerte på første forsøk. Måtte bytte nedre bærekule på venstre siden foran - en jobb som BilXtra Skøyen håndterte raskt og enkelt med spesialverktøy. Første verkstedbesøk på 12 år!
 3. Nå er det så sent på sesongen at dette får bli vinterprosjekt. Takk for råd og tips, folkens!
 4. Jeg har alle intensjoner om å komme!
 5. Da blir det bytting, ja. Ikke overrasket! Mer overrasket over at skuta er dønn retningsstabil.
 6. Hvor mye slark er innafor?? IMG_2125.MOV
 7. Er så utrolig letta over å se det fantastiske resultatet de har fått til! Virkelig imponerende! Utrolig mange valgmuligheter og ingenting overlatt til tilfeldighetene. En verdig og modig arvtager for den ikoniske forgjengeren - og absolutt verdig navnet Defender. Dette produktet vil bidra til (håper og tror jeg) at vi kan glede oss over LR-produkter i mange, mange år fremover. Denne vil generere fantastiske salgstall. Vi må innse at enkle, primitive biler med elendige kjørekomfort og sikkerhetsnivå hører fortiden til - uansett hvor kule de er. Heldigvis vil entusiastene holde liv i de som allerede er produsert!
 8. Google er litt vag på markering av Kjørbo. Er det p-plassen nærmest politistasjonen?
 9. Jeg er med på samkjøring og stiller kl. 10:00.
 10. Ahok

  Disco 2 ACE

  Minner veldig om lekkasjen jeg hadde. Dessverre er det ikke usannsynlig at du må bytte røret. Flensen på røret som holder det på plass sammen med plastikklipsen er en rustfelle. Ellers sitter selve pakningene til røret fast i ACE-blokka - de er litt knotete å bytte. Lufting etterpå gikk greit. Byttet rør - fylte opp - gynget på bilen - ferdig.
 11. Blir stas når denne kommer i helelektrisk utgave Enig i at nye Defender er et modig steg av LR, men vi må innse at vi ikke lenger befinner oss på 60-tallet. Stas at de har valgt å beholde mange designdetaljer fra originalen og samtidig gitt den et helt nye look. Gamle Defender vil for evig og alltid være et ikon. Likevel synes jeg det er helt greit at de viderefører navnet.
×
×
 • Create New...