Jump to content
LRforum

Ahok

LRF Society
 • Content Count

  3,524
 • Joined

 • Last visited

About Ahok

 • Rank
  Livsnyter

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.mindcontroller.net/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Flateby, Enebakk

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Flateby, Enebakk

Recent Profile Visitors

3,750 profile views
 1. Ambisjonene er der, så får vi se hvordan vi ender opp med organisering. Burde jo være realistisk med 50+ biler! Treffavgift er en god idé, selvsagt. Trenger nok ikke være stort mer enn en femtilapp.
 2. Ja - helt enig! Det er det vi kommuniserte til Solveig også. Ambisjonen må være å reservere hele plassen, men det forplikter jo selvsagt litt.
 3. Du er jo selvskreven æresgjest uavhengig av LR-produkt sammen med Frode og selvsagt Steinar neste år. Bare å holde av datoen!
 4. Takk til ALLE som deltok på og muliggjorde årets treff! Vi hadde det kjempemoro hele helgen. Moro med super respons på aktivitetene Takk til William fra BilXtra Skøyen som ordnet med hovedpremiene til rebusløpet. Fantastisk generøst! Takk til Ragnar som ordnet med premier fra Motorpool og den nye Defenderen! Takk til Gaute som ordnet med campaktivitetene på lørdagskvelden. Takk til Stig som ordnet med klistremerker. Takk til Harald som sørget for aggregat som muliggjorde vaffelsteking. Takk til Solveig fra Persgården som alltid står på for oss.
 5. Lagbilder fra rebusløpet: Tres Amigos Harald Hårfagre og speileggene Disco mafakkers Pinky og Stinky Surnadalsekspressen Team Ingenium Vi er veldig glade for at rebusløpet engasjerte og ble satt pris på! @ Alle bilder tatt av deltakerne selv.
 6. Da starter snart årets "Rebusløp" - vi setter starttidspunkt til kl. 13. Hovedpremier fra William og BilXtra på nesten 20.000,-!!! Dette må alle få med seg!
 7. Fikk for en gangs skyld dratt oppover til Persgården på en torsdag. Belønningen var hyggelig selskap og flott vær. Nå regner det, men fortvil ikke - værmeldingen er fantastisk for morgendagen! Vi gleder oss til flere kommer! Velkommen, velkommen! Fra obligatorisk rasteplass ved Letmolivannet Kveldsstemning Morgenstemning
 8. Ser den, men vi kan ikke styre helt hva vi er så heldige å få donert. Ikke noe budsjett involvert her… Se eventuelt på det som valuta for byttehandel eller lignende. Alt kan omsettes
 9. Håper på solid oppmøte i år, som tidligere år! Det planlegges litt aktiviteter for lørdag med PREMIERING! La oss kalle det "rebusløp" og litt moro i camp på kvelden. Håper det er noe som vil settes pris på! Minner også om posten til isbj0rn - får vi til et aggregat så vil det komme deltakerne til gode! Vi lover!
 10. Flotte bilder! Takk for hyggelig treff. Imponerende oppmøte!
 11. Det fungerer for meg etter at jeg på PC endrer filnavnet fra *.jpeg til *.jpg. HEIC burde også vært støttet, som nevnt over. Ser for meg ganske enkel løsning på problemet når det kun er det som skal til. Utfordringen er vel at det ikke lenger brukes noen ressurser på drift og utvikling av forumet utover det absolutte minimum. Dette er IKKE kritikk av administrator som jeg vet har brukt fritiden sin på dette i mange år, noe vi er veldig takknemlig for. Håper dog at det åpnes for kompetent bistand og hjelp slik at forumet overlever videre.
 12. Årets definitive høydepunkt! Var med første gangen i 2008. Dette blir mitt 15. på rad
 13. Ser nå at jeg burde presisert - det har altså ikke vært noe problem i MITT tilfelle. Flere TD5 har samme problem som meg hvor nivå synker under minimum, men holder seg stabilt der. Bør selvsagt sjekkes ut, men trenger ikke være noe skummelt.
 14. Min har vært sånn i 15 år, vet ikke hvorfor - men altså ikke noe problem.
 15. Litjkar´n som hyttebil i påsken.
×
×
 • Create New...