Jump to content
LRforum

Ahok

LRF Society
 • Content Count

  3,447
 • Joined

 • Last visited

About Ahok

 • Rank
  Livsnyter

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.mindcontroller.net/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Flateby, Enebakk

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Flateby, Enebakk

Recent Profile Visitors

2,971 profile views
 1. General Grabber er også solgt (rakk ikke å lage annonse).
 2. Har et sett med demonterte lyktebeskyttere (i plast) til Freelander 1 facelift som selges. De er komplette, men har sittet påmontert en 2004-modell frem til nå i høst. Dette er så langt jeg vet Land Rover sine originale. Bud? Må hentes i Enebakk på kveld, eller Oslo sentrum på dagtid.
 3. https://www.finn.no/194301185
 4. Har også General Grabber AT til Freelander 1 på originale 16" felger for salg. Annonse lages snart.
 5. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=194299771
 6. Ja, det var siste spikeren i kista. Stod allerede mange spiker i den, så jeg tok meg ikke bryderiet med å Google løsning engang. Bare deler ville kommet på langt mer enn bilens verdi. Freelander 2 er allerede på plass, og etter min mening så langt et vesentlig bedre utgangspunkt for lykkelig bilhold.
 7. Da var tiden inne for siste reis til Skedsmo Bilopphugging... Frilla har vært en fin bil og kjørte til sin endeplass for egen maskin.
 8. Ahok

  Freelander 1

  Virker som det er samme som på TD4? Har komplett aksling - fremre og bakre koblet sammen med VCU'en liggende. Jobber i Oslo.
 9. Frilla selges til vrakpant. Revers fungerer ikke og PKK må utføres innen månedsskiftet. For litt ekstra kan General Grabber AT på originale 16 tommere og Nokian Hakka pigg på uoriginale 16 tommere, fet Pioneer DAB+ med alt av kabling og diger skjerm samt Biltema AGM batteri følge med. Bil uten noe ekstra: Vrakpant Med ovennevnte: Vrakpant pluss 5000,- TD4 motoren skal fungere helt fint, bilen skal nok kunne kjøres, bare ikke i revers. Mellomaksling er demontert, men følger med komplett (VCU må sjekkes/byttes). Noen år gammel bakdiff. Ny startmotor og radiator. Haster! Bilen går snart på dynga, resten selges da løst.
 10. Bil hentet i dag Flott oppgradering fra FL1.
 11. "The man. The cigarette. They speak for themselves." Litt andre tider da, ja... Fikk forøvrig plutselig lyst til å se Deliverance igjen
×
×
 • Create New...