Jump to content
LRforum

Ahok

LRF Society
 • Content Count

  3,533
 • Joined

 • Last visited

About Ahok

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.mindcontroller.net/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Flateby, Enebakk

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Flateby, Enebakk

Recent Profile Visitors

3,928 profile views
 1. At nye Defender har vist seg polariserende blant entusiastene er det ingen tvil om. At Land Rover lagde en salgssuksess er det heller ikke tvil om. https://carsalesbase.com/europe-land-rover-defender/
 2. Det fungerer kun å laste opp enkelte bildeformater, og det er spesielt vanskelig for mange som laster opp fra telefon hvor formatvalget gjerne er begrenset. Kan lett fikses, men da må det prioriteres av administrator som dessverre er lite tilstede her på forumet. Det er også mange bilder som tidligere har blitt lastet opp, som har forsvunnet - dette gjør mange av trådene ufullstendige. Mulig det er en større utfordring å få disse tilbake. Det er flere her på forumet som ønsker å bistå med drift og vedlikehold - men administrator er ikke så enkel å få tak i. I mellomtiden taper
 3. Høsttur til Solbergsfoss og videre Øyeren rundt. Rein terapi.
 4. Sosiale medier og tekniske problemer med forumet er nok helt klart hovedårsakene til mindre aktivitet på forumet. Det er flere av oss her som har gjort gjentatte forsøk på å få bidratt med hjelp til drift av forumet, men vi har foreløpig ikke lykkes med å komme i dialog med administrator. Steinar; hvis du mot formodning leser dette, så håper jeg du vil la oss hjelpe til.
 5. Ca. 325.000 km. Den har ikke flyttet mye på seg siste årene, mellom 5-10.000 km hvert år. Freelander 2 har overtatt som familiebil. Ser på rør som ruster og gnager son mest sannsynlige årsak til driftsproblemer fremover.
 6. Ja, som jeg har sagt de siste årene; kan umulig vare veldig lenge. Uansett hva som skjer videre må jeg si meg fornøyd med den den gangen 6 år gamle bruktbilen med 136k på telleren.
 7. 15 år med Discovery! Kjennes egentlig ut som et jubileum. 15 år er lenge for folk flest å beholde en bil. Utelukkende service og vedlikehold siste året også.
 8. Litjkar’n var så heldig å få bli med i en bachelorfilm for en tid tilbake. Resultatet ble veldig bra, og den ble sendt til en rekke filmfestivaler. Av den grunn har det ikke vært mulig å publisere lenken til filmen før nå. Undertegnede og Litjkar’n koste seg stort under filminnspillingen som resulterte i noen flotte scener. Sånne som oss (2021)
 9. Ambisjonene er der, så får vi se hvordan vi ender opp med organisering. Burde jo være realistisk med 50+ biler! Treffavgift er en god idé, selvsagt. Trenger nok ikke være stort mer enn en femtilapp.
 10. Ja - helt enig! Det er det vi kommuniserte til Solveig også. Ambisjonen må være å reservere hele plassen, men det forplikter jo selvsagt litt.
 11. Du er jo selvskreven æresgjest uavhengig av LR-produkt sammen med Frode og selvsagt Steinar neste år. Bare å holde av datoen!
 12. Takk til ALLE som deltok på og muliggjorde årets treff! Vi hadde det kjempemoro hele helgen. Moro med super respons på aktivitetene Takk til William fra BilXtra Skøyen som ordnet med hovedpremiene til rebusløpet. Fantastisk generøst! Takk til Ragnar som ordnet med premier fra Motorpool og den nye Defenderen! Takk til Gaute som ordnet med campaktivitetene på lørdagskvelden. Takk til Stig som ordnet med klistremerker. Takk til Harald som sørget for aggregat som muliggjorde vaffelsteking. Takk til Solveig fra Persgården som alltid står på for oss.
 13. Lagbilder fra rebusløpet: Tres Amigos Harald Hårfagre og speileggene Disco mafakkers Pinky og Stinky Surnadalsekspressen Team Ingenium Vi er veldig glade for at rebusløpet engasjerte og ble satt pris på! @ Alle bilder tatt av deltakerne selv.
 14. Da starter snart årets "Rebusløp" - vi setter starttidspunkt til kl. 13. Hovedpremier fra William og BilXtra på nesten 20.000,-!!! Dette må alle få med seg!
×
×
 • Create New...