Jump to content
LRforum

Ahok

LRF Society
 • Content Count

  3,387
 • Joined

 • Last visited

About Ahok

 • Rank
  Livsnyter

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.mindcontroller.net/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Flateby, Enebakk

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Flateby, Enebakk

Recent Profile Visitors

2,447 profile views
 1. Jeg må nok dessverre prioritere årets første runde på skytebanen (med ny rifle) denne gangen, kommer sterkere tilbake!
 2. Helt klart viktig å balansere alle innleggene som er problemorienterte Må få samkjørt noen treff, ja! Nattsafari utgår grunnet fotballturnering, men jeg har et lite håp om treff neste helg...
 3. 12 år med Discovery! Fint lite visste jeg når tråden ble startet om at jeg ville holde liv i den etter 12 år - og at jeg fortsatt ville formidle at bilen bare går og går uten noen betydningsfulle problemer av noe som helst slag. Husker veldig godt at jeg følte litt på dette med å satse på Land Rover for 12 år siden, men med 3 LR i stallen nå er MIN erfaring at det finnes svært få biler som er like pålitelige og solide, og at INGEN merker kan tilby samme fantastiske miljø. Stikkordet må være å behandle bilen som det familiemedlemmet den faktisk er! Det er ingen hemmelighet at Litjkar'n (!) har fått mye oppmerksomhet og mange lufteturer siste året, men Discoen har ikke blitt furten av den grunn...
 4. Ahok

  Gunnar's Garage

  Veldig, veldig pen! Kjenner jeg får mer og mer lyst på en Defender i stallen!
 5. Bedre bremser hadde virkelig gjort seg...
 6. Åpenbart ulike erfaringer her. Min D2 har i løpet av 300.000 km og 18 år fått byttet 1 stk. hjullager. Ikke kan jeg si at jeg er kjent med at mange andre opplever å bytte oftere enn normalt heller.
 7. Alternativ for de som savner merkevaren...
 8. Jeg har ganske så snart framfjører fra min 88 ledig. De blir byttet med parabolfjører og det er så vidt jeg vet ingenting galt med de som sitter på. Noe du kan ha bruk for?
 9. Suksess! Alt testet og fungerer normalt.
 10. Har vel da lest og resonnert meg frem til at det er manglende ladelampe som blir problemet med den nye dynamoen. Med 12v rett på D+ uten lampe mellom så vil dynamo fore tenningslåsen med 12v tilbake når motor går og tenningslåsen skrus av, med lampe i mellom vil ikke det skje. Skal testes når jeg kommer hjem fra hytta. Ladelampe er bestilt. Sikkert vært fjernet en eller annen gang.
 11. Må få sett litt grundigere på noen tegninger over ledningsnettet. Den gamle regulatoren sitter på innsiden av venstre skjerm, det er også en liten boks under selve regulatoren og disse er koblet sammen, denne er også nå koblet helt bort. Hvilken funksjon har den?
 12. Ahok

  Motom's Disco 4

  Nydelig bil i nydelige omgivelser! Riktig god ferie!!!
 13. Det har et voltmeter som muligens dekker dette? @gautes Noen innspill her?
 14. Nei, ikke noe slikt. Uansett så fungerer det ikke samme hvilken jeg prøver.
×
×
 • Create New...