Jump to content
LRforum

Ahok

LRF Society
 • Content Count

  3,468
 • Joined

 • Last visited

About Ahok

 • Rank
  Livsnyter

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.mindcontroller.net/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Flateby, Enebakk

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Flateby, Enebakk

Recent Profile Visitors

3,237 profile views
 1. Godt å se at bilen får skikkelig stell! Bra jobba
 2. 2 kg. honning fra Birøkteren er notert! Jeg gjør det enkelt: Solgt! Send meg PM så avtaler vi resten!
 3. Ingen her som driver med Freelander lenger? Vi prater deler til over 3000,- Prisen blir det du vil gi for det...
 4. Skambud er tillatt - tar bare opp plass i garasjen.
 5. Hei folkens Siden jeg måtte vrake min Freelander 1 TD4 nå i høst har jeg en passe mengde deler til salgs. Her finner du en god mengde service- og slitedeler. Jeg har tastet inn alle delenummer hos BritCar, og summen på handlekurven ble 295 pund. I tillegg følger med Owners Handbook i sin originale mappe og original stereo med CD-skifter (fungerte glimrende når den ble tatt ut). PS! Haynes manualen er brukt med oljete hender... Alle andre deler ligger i pakningene sine og er nye. Siden jeg ønsker å selge alt dette samlet, så selges det billig da du helt sikkert kj
 6. Hvor i landet befinner dette seg? Kunne tenkt meg innertaket hvis det ser noenlunde OK ut. Mitt sægger...
 7. Ja, det var en kommentar til Tysen.
 8. Stemmer - ingen membran er vel noe av løsningen slik at dette ikke skal kunne gjenta seg. Det er helt riktig at slangen må kuttes for å passe. Det er ikke bare å fjerne membran, du må blokkere et rør og montere ny slange til innsuget. Kjøp konverteringssettet.
 9. https://youtu.be/M0PQXwiiDzc Defender Works V8 Trophy
 10. Har bare byttet bak, og det var en relativt grei jobb. Det jeg slet med den gang var toppmutteren på støtdemperen. Hvis noen skulle slite med det samme så kan løsningen være muttertrekker, da løsnet den lett som bare det. Bare husk på sikkerheten og at fjøra er trygt komprimert .
 11. Jeg har jo ikke hatt min lenge. Fikk ordnet service på Haldex og det var jo i siste liten. Her er det også mange som går på en smell. Slår meg hvor mye vanskeligere enkle servicer er på denne enn min trofaste D2. I forbindelse med glødepluggbytte, som jo ikke er noe moro på denne, så startet jeg opp med nytt dieselfilter uten diesel i... det skulle jeg jo ikke gjort. Min 20 år gamle D2 er selvluftende, det er jo selvsagt ikke FL2... Men - nydelig bil å kjøre!!!
×
×
 • Create New...